14 травня 2024 16:29

Мбаппе про сезон: "Якби минулого літа мені сказали, чого я досягну, я був би "за" обома руками і навіть розписався б кров'ю"

Кіліан Мбаппе оцінив підсумки сезону для «ПСЖ».

«Як я вже казав, коли ти футболіст, у тебе не так багато часу, щоб аналізувати зараз, ти завжди маєш думати «далі, далі, далі». І коли це закінчується... Виявляти емоції надто пізно – це помилка з нашого боку, гравців високого рівня.


Цей сезон я можу проаналізувати з двох точок зору: такі гравці, як я, завжди очікують на більше, і це нормально. Але якби в липні минулого року мені сказали, чого я досягну цього сезону, я був би «за» обома руками і навіть розписався б кров'ю.

Це було несподівано, я дуже задоволений тим, як усе скінчилося. Багато людей вважають, що могло бути краще. Але після того, що зі мною трапилося, мені здавалося, що [наприкінці сезону] я бачитиму склянку наполовину порожньою, а не наполовину повною... Я дуже радий [що це не так]», – сказав нападник «ПСЖ» у ефір каналу L'Equipe.

У сезоні-2023/24 «ПСЖ» завоював 12-й чемпіонський титул. У Лізі чемпіонів парижани дійшли до півфіналу, де зазнали двох поразок від дортмундської «Боруссії» (0:1, 0:1).


У фіналі Кубка Франції "ПСЖ" зустрінеться з "Ліоном".