14 травня 2024 14:48

Олександру Барабанову – 55. Вітаємо!

Сьогодні, 14 травня, особливий день для адміністратора юнацької команди «Динамо» Олександра Барабанова – йому виповнюється 55 років. З цієї нагоди вітаємо ювіляра від усієї дружньої динамівської родини.


З 1986 по 1991 роки він був членом команди «Динамо» з академічного веслування, багаторазовим чемпіоном УРСР та срібним призером чемпіонату СРСР, а також членом збірної СРСР та України (1989-1991).

На посаді адміністратора ФК «Динамо» U19 працює з 2012 року. Він користується заслуженою повагою серед колег, його професіоналізмом захоплюються футболісти та тренери нашої команди, його шанують та цінують друзі й товариші. Олександр Барабанов – незамінний фахівець із вирішення справ будь-якої складності.

Робота адміністратора – вкрай відповідальна та напружена, вони практично живуть із командою, забезпечуючи її всім необхідним для тренувань та ігор 24 години на добу, 7 днів на тиждень. Його праця часто непомітна для пересічного вболівальника, але без неї неможливе створення якісного спортивного видовища. Зазвичай у день гри адміністратори приїжджають на стадіон першими, а залишають його – останніми.

У день ювілею бажаємо імениннику миру, добра, спокою та якнайшвидшого закінчення війни. А також міцного здоров’я, сімейного щастя, гармонії в серці, оптимізму, сил, енергії та, звісно, щоб команда радувала перемогами.


Фото - ФК «Динамо»