14 травня 2024 11:23

Клуби Чемпіоншипу хочуть запропонувати тренерську роботу Ешлі Коулу

На Ешлі Коула полює низка клубів Чемпіоншипу, які прагнуть запропонувати йому першу роботу в ролі менеджера. Англійця привезли до "Бірмінгема" в жовтні минулого року, щоб він працював асистентом з тодішнім головним тренером Вейном Руні. Але Руні звільнили у січні після 15 ігор і 83 днів роботи.


Багато хто очікував, що Коулу передадуть кермо влади. Втім, "Бірмінгем Сіті" віддав цю роботу ветерану Тоні Моубрею, а потім запросив Гарі Роуетта, коли 60-річний Моубрей в березні тимчасово відмовився тренувати команду через хворобу. Ешлі Коул, якого минулого місяця було включено до Зали слави Прем'єр-ліги, прагне стати самостійним головним тренером. Вже були зроблені обережні запити, щоб оцінити зацікавленість, але "Бірмінгем Сіті" прагне зберегти англійця як частину свого тренерського штабу після вильоту до Першої ліги.

"У нього є характер, він боєць. Сьогодні він тренер. Я не обов'язково очікував цього від нього, але відгуки людей свідчать про те, що він дуже хороший тренер", - заявив колишній менеджер "Арсеналу" Арсен Венгер про Ешлі Коула.