Комментарии пользователя:
Скрыть комментарии
Всего комментариев 58
Santos, може це проблема менеджменту? Всі ці роки ніякої системної роботи не проводять. В мегаполісі де постійно в місті 3 млн і ще поряд стількі ж, раз на тиждень збирати 8 тис ? Та це смішно. Чомусь на кротів більше ходить, а тут мінусують, мабуть це їм подобається. Просто клуб пливе за течією, на колишніх заслугах. Суркісу жаба давить , виділяти пару лямів на рік , на маркетинг. Є різні креативні агентства типу Федорів, ну запросить їх, дайте їм ютьюб канал, сайт, стадіон і грощі, нехай роблять . Але Суркіс не вважає що це потрібно, він навіть автобус і газони не міняв роками , бо йому це і сказати ніхто не може, бо в клубі всі друзі і динамвіці, немає менеджеру який скаже, дайте гроші на це це , зробіть те...Луческу і Ребров це могли сказати, сам Суркіс це не може.
Показать
Pavlo, на тему много Суркис делает для Динамо или мало я бы посоветовал Вам пообщаться с болельщиками Днепра, Металлиста, Черноморца, Карпат и многих других клубов Премьер Лиги. Ссылаться на "крутизну" менеджмента кротов не стоит. Там у рыжего душегуба бабла, как у дурака махорки.
Ви були сьогодні на стадіоні? Да не ходять на кротів більше людей, я Вам навіть цифри точні написав (мене теж доречі мінуснули))), єдина різниця менеджменту кротів це видавати безкоштовні квитки на підвласних Ахметову компаніях.
Люди, ви якщо мінусуєте, хоч поясніть, в чому я неправий?
Показать
Pavlo, я не мінусував, думаю, це просто емоції - незгода, щлість, роздратованість щодо такого стану речей. А як ще її виразити? Ну, хоч мінусувати ))
Pavlo, назовите сезоны, когда на матчи чемпионата Украины народ валом валил. Низкая посещаемость внутреннего чемпионата в Киеве после развала "совка" - это печальная действительность. Или Вы думаете, что если кроты пролезли в Киев, то болелы повалят на стадион перебивать посещаемость Шахтёра?
Pavlo, шановний озернись.. люди більше зараз турбуються про те, як вижити.. повір їм до футбола як тобі до Місяця пішки йти.. пріоритет - виживання. Так не у всіх є проблеми, але раніше люди дозволяли собі набагато більше.. наприклад скажи мені коли ти останній раз ходив у органний зал? Туди теж ходить дуже мало людей.. Я не виправдовую Суркіса та його менеджмент, але скинь трохи оберти своєї емоційності.. наприклад мій сімейний бюджет не дозволяє мені їздити в Київ на матчі Динамо і мені від цього дуже прикро..
Я пишу про це кожну домашню гру. На Динамо в цьому сезоні , навіть 10 т не приходить. На кротів ходить стількі ж, навіть трохи більше. Знову замінусують мене. Це ганебно, Суркіс довів клуб до плінтуса. Буде ще одна ганьба, коли на еврокубки на кротів більше приходити будуть. І це в Києві , не десь там в Донецьку чи Харкові, в Києві на них більше ходить ніж на Динамо. "Браво" Суркіс, мільярд він вложив..
Показать
Pavlo, к примеру против Вереса во втором туре было 12936 зрителей
Смоловой пише що академія Динамо деградує, а от кроти навпаки грають в футбол.
Показать
Pavlo, очний матч покаже, чи правий Смоловий.
Pavlo, никогда не читал ни Смолового ни прочих "икспердов". Всегда смотрю футбол и исходя из увиденного делаю какие-то выводы. На данный момент вижу такой результат работы академий, который позволяет Динамо, укомплектованному собственными воспитанниками, бороться за лигочемпионовские места. А Шахтёр со воими воспитанниками вполне способен побороться за место в Премьер Лиге. А что будет через пару лет? Это уже история о бабушке, дедушке и яйцах.
Santos, эта ситуация приведёт к тому , что через пару лет академия кротов будет на голову лучше и их выпускники будут лучше , если в Динамо продолжат в таком духе.
Показать
Pavlo, академія шахти існує вже понад 15 років. Керують нею іноземці. Грошей лохмет витратив КУПУ! Скільки гравців для основної команди за цей час виховала ця академія? Яких результатів добилась?
Не мели дурниць, а краще біжи на терикон - лижи там сраку ржавим, нострадамус!
Santos, молодёжное команды Шахтаря сейчас играют в современный футбол. А В Динамо дети играют в бится боротся, это не я говорю , это аналитики пишут, по статистике такой вывод. Сейчас реально кто готов усилить основу Динамо из академии? я реально не знаю, Царенко разве что.
Показать
Pavlo, до прихода Деда никто даже и подумать не мог, что Забарный и Сирота будут игроками основы Динамо. И вообще, Вы пишете о каких-то гипотетических вариантах развития событий. Я говорю о то, что мы имеем сейчас. Что будет дальше ни Вам ни мне неизвестно.
Суповой набор, будет достаточно одной победы и ничьи. Вряд-ли шериф где то за очки зацепиться, так что у кротов минимум лига Европы весной гарантированна.
Показать
Pavlo, ну и хорош, очки то нужны..
Суповой набор, у кротів більше шансів? )))) та вони вже як мінімум в Лізі Європи весною. Дві перемоги над Шерифом ціна якого 13 млн, і все. А нам треба обіграти Бєнфіку і і зіграти з ними в нічию , це виглядає фантастично , і щоб вони нікого з топів не обіграли...у кротІв більше шансів ?))серьезно? )
Показать
Pavlo, Шериф надо еще обыграть) в свое время вернидуб обыгрывал Зкротов Зарей, а тут игроки посыгранее будут
Vladb, не здивуюсь якщо він буде святкувати, він обіженка.
Показать
Pavlo, це він "обіженка" бо вчасно пішов з ДК і не став гріти лавку за хороші гроші? Маячню не пишіть хоч. Роман вчасно пішов і зараз грає за кріпкоо євросередняка, а де Динамо зараз?
Суркіс мільярд же витратив як він ультрасам сказав, але автобус і поля тільки зараз поміняли) і то, коли йому це тренер сказав. Риба гниє з Голови, не Дивно чому Ребров сам вирішив піти, Хацкевич сидів би до посиніння. Зараз емоції, але саме в такій моменти, ти розумієш де наше місце, і це результат керівництва Суркісами. І далі тільки гірше буде, аналітики пишуть що академія іде системно програє Шахтарю, їх дітей вчать грати в футбол, а в Динамо бітся боротся. Немає менеджера Як Ребров, який системно підходить до всіх процесів..зараз вся робота Реброва йде прахом. Браво Суркіс. Можешь ще мільярд витратити, на зарплати різним іноземцям? Мільярд ) навіть клубний стадіон не побудував за стільки років. Зрозуміло що згадав усе одразу, але це розумієш коли я тебе в групі Бєнфіка, а ти розумієш що навіть з нею шансів мало...
Показать
Pavlo, да Вы "канешна" правы! То что академия Динамо проигрывает Шахтёру наглядно показал состав последнего еврокубкового матча кротов.
Ничего не найдено.