Комментарии пользователя:
Скрыть комментарии
Всего комментариев 58
Barnum, на Дорослому рівні це круто, а ю 19 це діти, їм не результат потрібен , а індивідуальний розвиток. Щось мені підказує що з цього складу Бєнфікі буде пару добротних гравців для ЛЧ. А в нас більшість підуть по арендам в клуби УПЛ і будуть грати на середньому рівні як Булеца наприклад. Моя думка
Показать
Pavlo, Кстати нет, по факту у Динамо Киев топовая конверсия последние годы
Pavlo, дуже прикро але згоден …до великого спорту маю відношення , тому кажу що це так було завжди
Щось з нашим футболом явно не так. Обігруємо Бєнфіку регулярно на рівні ю 19, в них гравців потім по 100 млн купляють, а в нас їдуть в аренду в чорноморець) граємо в дорослий футбол в ю 19 з суперниками які грають в дитячий футбол, а потім на новий рівень вийти не можемо.
Показать
Pavlo, нажаль без громадянства ЄС наших гравців тяжко продати в ТОП чемпіонат за дорого, максимум 30-35 млн. Тим паче Бенфіка щорічно в ЛЧ достойно виглядає, та і репутація в неї все відповідна. Для прикладу , Порту вже давно не те , що було раніше, і продажів відповідно не було.
Все тоже самое, что и у нас. Из игроков основы дошедших до финала юношеской ЛЧ 2017 с Бенфикой Мендес в Маритимо, Дже в низших молодежных лигах Англии, основной нападающий Гомес в Черном море. В первую команду, как и у нас, пробиваются единицы талантов.
Переход из юношеского во взрослый футбол так же труден, с поправкой, что уровень португальских середняков повыше наших, а значит есть шансы молодым заиграть на более высоком уровне, чем в УПЛ, и португальцам проще перейти в клубы других европейских стран.
Я з самого початку казав що це тварина, худоба. Йому потрахатись, зробити дитину якійсь курві і поїхати, це більшість іноземців так тут себе і поводять, за рідким виключенням. Якщо вже Луческу його викинув, то це означає що людина неадекватна. Розкидувати по доллару, це рівень не тварини, це мікроби.. А Суркіс як був ніяким в менеджменті, так і залишився. Скільки він сотнів мільйонів на цих мавп витратив і на їх зарплату? Він ніяк не зрозуміє, Динамо це команда в якій грати і досягати чогось можуть тільки Українці, всі успіхи звязані лише з нашими гравцями, іноземцям срати на Динамо, в них мотивація заробити грошей потрахати курв , а через рік вже скука, і вони кажуть або грошей давай більше або
Відпускайте вільним агентом. Краще б Суркіс будував школи Динамо по всій країні, а не платив мільони за непотріб. Шахтар вже в Борисполі відкрив свою школу, вони скоро Мудриків кліпати будуть, а в нас з ю 19 і виокремити немалі кого, Хіба що Царенко, і то не факт. Долой заробітчан і приспособленцев!
Показать
Pavlo, "...А Суркіс як був ніяким в менеджменті, так і залишився. Скільки він сотнів мільйонів на цих мавп витратив і на їх зарплату? Він ніяк не зрозуміє, Динамо це команда в якій грати і досягати чогось можуть тільки Українці, всі успіхи звязані лише з нашими гравцями, іноземцям срати на Динамо, в них мотивація заробити грошей потрахати курв , а через рік вже скука..."

100%
Pavlo, уровень животного - это собирать доллары, а не разбрасывать их
Bezbash, взагалі не так. Припустимо Фіни програють Франції другу гру, але до цього в них три гри, одна з них наша, вони потенціально 9 балів можуть взяти, а ви кажете що нам вистачить дві перемоги над Боснією? Ще нічого не зрозуміло. Якщо ми виграємо три гри, тоді 2 місце наше, це якщо Фіни не обіграють казахів і боснійців , а потім і французів в останній грі.
Показать
Pavlo, Да я ошибся
Потім ображаються коли їх мавпочками називають.
Показать
Pavlo, можете пояснити логічний зв"язок?
Це добре, можливо поборемося за перше місце.
Показать
Pavlo, с ротанем, ага, размечтались за 1 место) Тут хоть бы армян сегодня обыграли.
Ванат не рівень збірної ?
Показать
Pavlo, это сборная терпил, под руководством супер коуча Ротаня . Лучше туда не попадать нормальным футболистам . Ничего хорошего они там не научатся
Виходить що грати вміє тільки Ярмоленко.
Показать
Pavlo, Яремчук ще
Караваєв 2 гола
Показать
Pavlo, Пятов, два гола в билжний угол. Он даже руки поднимать не успевал
В Італії він так само робив ? Чи тільки до нашого футболу так відноситься?
Показать
Pavlo, Неа, в Италии он такого не делал. Иначе его СМИ просто "уничтожили".

Начинает проникать и заражаться ахмето-палкинским дерьмецом. Которым до этого "заражались" Шустер, Луческу, Фонсека и Каштру.
Ничего не найдено.