Комментарии пользователя:
Скрыть комментарии
Всего комментариев 108
Який все таки контраст в грі, коли хтось в центрі поля спроможний відбирати м'яч.
Показать
та он особо и не отбирает.. Заря никакая...
Схоже ми продаємо Че Че. Незрозуміле ігнорування Буено якому, якщо я не помиляюсь не дали жодного шансу.
Показать
OoS, у Буэно была травма
Коли я писав, що між Григорчуком і Вернидубом бажав би бачити першого на чолі легендарного клубу, хоча б через його україномовність. Багато людей замінусували
Це б допомогло в розвитку україномовної футбольної термінології. Вдумайтесь чому навіть україномовний Маркевич будучи тренером Дніпра кричав футболістам "что ты делаеш", "вперьод" і т. д.
Показать
OoS, якщо ми хочемо мати команду европейського рівня, на чолі повинна бути людина з европейським менталітетом.
Pound, я не намагався звинуватити в чомусь Кличка, просто хотів сказати що рішення приймають інші люди. І так само немаю доказів, черпаю інформацію з мережі - бо в Києві не був. Мушу сказати, що зараз менше конфліктів навколо забудовників, ніж це було при донецьких. І також бачу багато відгуків, що Київ змінюється в кращу сторону.
Показать
OoS, багато хто забув, що творили донецькі і, на жаль, пам‘ятають лише долар по 8. А я пам‘ятаю, як у моїх знайомих віджимали бізнес: двом кинули кістку поставивши перед фактом, одного - посадили, бо не захотів віддавати й ще одному повністю знищили справу його життя. Я пам‘ятаю, що це таке, коли на дорозі мєнти підставляють. Пам‘ятаю, що всім потрібно було всунути хабаря, а за останні 5 років особисто я жодного разу не «підмазав», однак справа навіть не в принциповості, а в тому, що Тепер ніхто не викручує руки. Знову ж, особисто мені. Можливо є ті, хто зіштовхнувся з несправедливістю. Дякую за Вашу думку!
Pound, тобто все, що пишуть про забудову зелених зон неправда чи є перебільшенням? І головний архітектурний витвір Києва сучасної доби - не ТРЦ?
Показать
Якщо Ви маєте на увазі 2 забудови на Броварському проспекті, то можу запевнити, що він до нього не має відношення - дякуйте Азірову/Янику і його ДБН-ах. Але, погодьтесь, ми дещо про інше говорили. У мене не має практичних аргументів або доказів його причетності чи її відсутності (як і у слідства). Розмова на цю тему є здогадками і може прийти до розмови рівня бабусь під під‘їздом. Я відгукнувся на Ваш коментар як киянин, якому не заважають жити, не відбирають бізнес, не виписують необґрунтованих штрафів і т.д.
Ватнік, безпринципний поц - готовий плазувати на колінах перед кадировим, який він Президент України, ви шо є..анулися?
Уже Кличко захотів, тоже несамостійна фігура, хочеться спитати в киян, як вам?
Показать
OoS, не можу відповісти за всіх киян, тому говоритиму за себе. Особисто я - задоволений роботою мера Кличка. Можливо, це "замилюється" реформами, але:
- Садочки, школи, адмін будівлі (типу електрощитових) масово відремонтовані. І "масово" - не є перебільшенням, це скромне слово в даному контексті;
- Заміна вікон, дверей, утеплення тощо в будинках (маються на увазі блага для загального користування);
- Дитячі майданчики, сквери і т.д.;
- Дороги. Дещо суб’єктивно, бо це залежить від того де їздиш, але робота ведеться відчутна;
- Медицина - до реформи потрапив у лікарню й півроку провів у ліжку, а коли осінню 2018 стався рецидив - поставили на ноги за 2 дні. За саму реформу дякую Супрун, однак, це й заслуга мера в тому числі.

Та все ж... Одна справа бути мером і абсолютно інша - головнокомандуючим країни, що воює. Тим паче, якщо цей кандидат збирається перед ворогом плазувати. Не дай Боже. Скажу відверто, між Зеленським і Кличком я б навіть не думав. Віталій зі скрипом, але б був терпимим президентом і не здав би інтереси країни. Питання лише до дипломатичних здібностей.
Гру не дивився, підкажіть як там Гармаш зіграв.
Показать
OoS, як завжди.
Хто слідуючий? Ще один або двоє на вихід.
Пантіч? Гармаш ?(якщо не тепер то літом - однозначно).
Рудько ще з нами?
Показать
OoS, Корзун следующий,аренда, Аль-фатех !
https://www.transfermarkt.de/nikita-korzun/profil/spieler/244165
Пора вже вічно перспективного Бущана відправити куди небудь в пердив, і Бєсєдіна нехай з собою прихопить.
Показать
OoS, а бущан то норм сейв сделал
Комментарии по теме:
31 августа 2018 22:22
"Надіюсь що хтось із "бермудського трикутника" буде проданий за Чорне море. Дайош Центр: Дуелунд, Шапаренко, ЧеЧе."
Старий коментар але до нашого тугого тренера дійшло тільки тепер. Найстрашніше, що наш тугий президент довіряє ХАНу, і попри програне чемпіонство, розповідає про будівництво команди.
Показать
OoS, ну если ты такой не "тугой", то купи команду и добейся с ней каких либо успехов...
Автор: Kote
14 августа 2018 20:59
Одне життя - одна любов!
Кротяче місце в підземеллях донбасу