Комментарии пользователя:
Скрыть комментарии
Всего комментариев 15
Націоналі́зм — ідеологія і напрямок політики, базовим принципом яких є теза про цінність нації як найвищої форми суспільної єдності та її первинності в державотворчому процесі. Як політичний рух, націоналізм прагне до відстоювання інтересів національної спільноти у відносинах з державною владою. Фаши́зм — форма правління та радикальна авторитарна імперіалістична націоналістична ідеологія, характерними ознаками якої є сильний культ особи, мілітаризм, тоталітаризм, імперіалізм та ідея постійної війни й панування.
Показать
И та, и другая идеология направлены на возвышение одной нации над всеми остальными. В этом их схожесть.
Дякую! Невігласів,які неспроможні відрізнити націоналізм від шовінізму і фашизму,необхідно просвітлювати.
Україно, ти далекою була У неволі посивіла голова На Сибіру і в Мордовських таборах Прославляли тебе в думах і піснях ! Слава Україні, та її синам ! Запорожцям і УПІВСЬКИМ воякам, Гайдамакам і Петлюрівським полкам ! Вічна Слава ! Вічна Слава ! Вічна Слава ! Дні і ночі проти вражої юрби Ми боролись на Донбасі і Дніпрі Дні і ночі у Карпатах і степах На катів московських наганяли страх! Рідна Ненько, нас мільйони полягли Дай з долонь напитись чистої води Всю Європу боронили як могли Проти нечисті азійської орди!
Показать
Сл. та муз.: Орест Лютий
Вставай, країно рідная, Вставай на смертний бій З фашисто-комуністами, З імперською ордой! Хай мова благородная З усіх усюд лунає! Іде війна народная, Культурная війна. Москви лихі запроданці Не сміють нас повчать, Як нам творить історію, Як думать, як співать! Хай мова благородная З усіх усюд лунає! Іде війна народная, Культурная війна. Хай згинуть усі сволочі, Злочинці всіх мастей - Гнобителі й душителі Українських ідей. Хай мова благородная З усіх усюд лунає! Іде війна народная, Культурная війна.
Показать
Сл. та муз.: Орест Лютий
Україна понад усе!
Показать
Вот ты сам себе и ответил
Дали бы доиграть сезон в Словане, всё-таки в ЛЕ поиграл-бы! А в конце бы и решили. А так, Билялетдинов его загубит.
Показать
+ В Словане Сергей реально был один из лидеров,команда боролась за первые места в чемпионате и успешно выступала в ЛЕ. Тем более он уже заигран за Слован.
Дали бы, решили бы... Пришло предложение из Казани, и он сам решил ехать туда на просмотр. Ещё не факт, что подпишут.
Ничего не найдено.