Комментарии пользователя:
Скрыть комментарии
Всего комментариев 46
Це не саме цікаве було. Циганник он прискіпливо розібрав матч Шахтар(Донецьк) - Шахтар-2(Маріуполь). Так в Леоненка забракло сміливості сказати, що матч не відповідає ніяким спортивним нормам. Хвилини 2 соплв жував соплі доки погодився, Кварцяний теж дипломатично щось собі буркнув під ніс... Ще неприємно вразило, як Леоненко постійно "тикав" ведучому і майже постійно перебивав його. Тож Леоненко, як на мене, хам, расист і підлабузник Донецька і Харькова, але ніяк не футбольний експерт
Показать
Тут, якби, вже всі в цьому пересвідчилися)
Комментарии по теме:
Дайте мені контракт на мільйон. Я теж хочу пострадати!!!! Страдалець мені тут знайшовся. Неандерталець одним словом
Показать
Легко.Езжай в Бразилию,забей за Сантос 26 голов в 35 матчах,в 19 лет, и тогда Газзаев пригласит тебя и даст лимон...
Я наприклад не можу знати як складеться моє життя наступних 5 років. Думаю Шевченко теж не знав як довго травми не будуть давати йому спокій. Тож заднім розумом ми всі трохи генії. Залишилось ще зачекати 5 міс і все... Про такого гравця, як Андрій Шевченко ми більше не почуємо. Нам залишаться тільки спогади і відеофрагменти його чудової гри.
Показать
Так і написав, що вчасно завершити кар'єру гравця - це велика справа. Стосовно чи не знав чи знав, ну як же не знав бачив що по грі вже не тяне АПЛ, бачив що варіант один повернення до Динамо бо в Европі вже не вийде підписати контракт, тому це скоріше свідомий вибір. Стосовно дивитись відео його гри це булоб якщо би він вибрав варіант А, а тепер осяде в памяті він в половини вболівальників як гравець який вимучив своїм завершенням кар'єри пів країни.
Ну хто ще не плюнув в нашу Легенду??? Неадеквати.
Показать
В Андрія 5 років тому був вибір: А) закінчити кар'єру футболіста з почестями всенародними. Б) продовжити заробляти гроші, тому що в футбол він вже грати на рівні не міг. Він вибрав варіант Б) - тому це якраз адекватна позиція до дій Шевченка. Він молодець для сім'ї для близьких - заробив близько 20 міліонів за ці 5 років - тут питань немає - тільки похвально. Але для вболівальників збірної, Динамо він перетворився саме от в це предмет СУМУ та СМІХУ... Вчасно завершити кар'єру гравця - це велика справа яка виявилась не під силу Шевченкові.
Скоро Сьомін його і на ворота поставить ))
Показать
Пусть пацан себя везде попробует. Лишним это точно не будет
Ну що ми за народ??? Немає щоб порадіти за людину. Якщо це правда, то щасти Андрію
Показать
я бы с радостью порадовался, но мешают несколько причин: 1. Это ещё не свершилось (заранее нельзя поздравлять) 2. Я не знаю кем его берут, может ещё сочувствовать придется
просто Варга не Ванга и всё что он говорил в последнее время не сбывалось)
Комментарии по теме:
Ні, не я писав, мені чужої слави не потрібно ))). Просто самому сподобалось, от і вирішив підняти настрій на Динамоманії ...
Показать
за что и спасибо!
Комментарии по теме:
На стіні Ворскли про перехід Безуса в Динамо говорять як про факт. Просять одуматись і все таке....
Показать
у меня во дворе на стене такого можно начитаться ....
я думаю если он и приехал ы для переговоров, то на матч в Полтаву... ИМХО. Наступний матч в Полтаві лише 3 грудня. Тож не варто зволікати, щоб Романа не перехватили "друзі". Не в матчі ж з Александрією переглядати потенційного новачка??
Показать
почему? Виллиан нам бы подошел!))))
Так як останнім часом цікавість Динамо до Безуса була підкреслена різноманітними ЗМІ, то цілком логічно, що Михайличенко "приїхав" саме за ним. Хоча я не заперечую проти трансфера М. Павлова. Це було навіть краще ))))
Показать
пускай вместе с собой заберет Безуса и Ребенка )
и я того же мнения!
Автор: rexbed
7 апреля 2012 14:10
Сьогодні все вирішиться
 
Автор: rexbed
6 марта 2012 21:57
Шахтер к 8 Марта
 
Теги: #Шахтер
Автор: rexbed
11 декабря 2011 10:29
Гімн Шахтьора !!!
Ось іде на стадіон Титулована команда Бутафорський чемпійон Привітаймо гранда! На воротях риба-меч Тобто, Саня Рибка. В центрі захисту дует, Названий «Ошибка». Справа в захисті С...
Автор: rexbed
29 октября 2011 21:59
Безус переходить в Динамо????
На матчі Металіст - Ворскла біля Ярославського сидів новий спортивний  директор ДК. Він приїхав за Безусом??? Певно перемовини вийшли на фінальну пряму. В кого які думки???