Комментарии пользователя:
Скрыть комментарии
Всего комментариев 374
Доречі Бойко не погано грає в останніх матчах і вже 4 сухих матча поспіль. Можливо й не зря забрали...
Показать
mister Jambo, вчерашняя игра без вопросов. Но до этого хоть и сухо, но его любимые выходы, и отбивания ударов с отскоком седых волос добавили. Но как я к нему настроен был перед сезонам, то затыкает рот мне)
pokamolodoy, чому? В одному з останніх матчів він забив єдиний гол шахті. В останньому його пресинг змусив пятова помилитися. Корисно діє в матчах з кротами
Показать
mister Jambo, все Так, але він грає на позиції 10ки, а загострень від нього чі корисних дій дуже мало, просто пресингує і все, навіть в останньому матчі коли він змусив помилитися Пятова був одним із найгірших на полі по кількості передач та їх точності, я вже не говорю за передачі вперед на загострення, плюс кількість браку.
Vicktor, аргумент!)))
Показать
mister Jambo, разобрались-сегодня Франков писал что только на пару Аякс/Стандарт можем попасть.Ранее говорилось что возможны варианты.
Vicktor, жеребкування плей-офф буде 6 серпня ( до матчів 3ого раунду), тому нас точно будуть розводить з парою ПАОК-Спартак
Показать
mister Jambo, ненене,не знаю как насчет предварительной жеребьевки,но по любому будут разделять на сеянных-не сеянных.
Яким чином це ПАОК може на нас вийти?
Показать
mister Jambo, если мы проходим Славию,то в следующем этапе будем сеянными(как раз по причине того,что ПАОК обыграл именно Базеля)-Базель обгонял нас по рейтингу и мешал попасть в группу сеянных.А ПАОК остаётся в не сеянных,таким образом являясь потенциальным нашим соперником в следующем этапе.
Alex Black, за бокопора Антунеша 2.5 взяли, а тут збірник, фіналіст ЧМ. Можна й 4-5 требувать
Показать
mister Jambo,
после такого Чм где он играл почти в каждом матче и реально добавлял живости на фланге после своих выходов надо рубить с испашек минимум 10-15 лямов, какие 4-5 вы что-то слабо цените финалиста ЧМ!!!
Вербіч шикарний! Але помітно, що не вистачає йому такого ж технічного партнера поряд, з яким можна було б обігратись. Вітя щось взагалі не помітний
Показать
mister Jambo, синдром второго сезона у цыганкова, ничего удивительного. Ну и плюс отсутствие конкурецнии расслабляет, в то же время и усталость. Короче ничего удивительного.
Цікаво за навіть раніше незаангажований Франков ( на відміну від того ж Шахова) багато пише про неприродню любов ФФУ і іншої швалі до кротів.
Показать
mister Jambo, Мстит за попранную честь
А що з Каліткою? Знову травма чи по рівню гри навіть в запас не потрапляє?
Показать
mister Jambo, він до пенсії буде на контракті сидіти і 2 рази в рік їздити в Європу з командою.
Сьогодні вирішується на яку пару ми виходимо? Вболіваємо за ПАОК
Показать
Точніше не сьогодні, а в сьогоднішній парі
Ничего не найдено.