Комментарии пользователя:
Скрыть комментарии
Всего комментариев 35
Тут навіть справа не в довірі тренеру-Сьоміну, чи тренеру-Лужному, чи тренеру-Х... Я не вірю тараканам у голові ІМС... це якісь "бабські" перегони з логікою... Хто з цих тараканів прийде перший до фінішу? Навіть сам факт переговорів з Сьоміним піддаю сумніву... Бо що це означає: "Ми на половині шляху"??? І куди з цієї точки ближче - уперед чи назад?
Показать
По-вашему подписание контракта это простое дело? По половине пунктов сошлись вторую половину еще обдумывают. Или пердлагаете подписывать неглядя?
http://isport.ua/football/ukraine/news/123688.html По-друге: якщо все ясно з Сьоміним - тоді ВСЕ ОДНО половина вболівальників, та й працівників клубу, ВСЕ ОДНО йому недовірятимуть.
Показать
"половина вболівальників йому недовірятимуть" Большая половина.
После игры с Бешикташем посмотрим. Доверять или не доверять можно только по качеству игры, или по показанным результатам. Если результат будет, а они все равно не будут доверять тогда это антиболельщики, а таких работников клуба в таком случае гнать из команды чтобы палки в колеса не вставляли. Кумовство, что в политике, что в футболе уже надоело.
Убоге видовище, коли свої надії не справджуються. Натомість, вони справджуються в опонентів. Не Лужного шкода - він не пропаде. Шкода власних надій. Реванш можливий тільки за умови якщо так само зазнають краху чиїсь надії стосовно повернення Сьоміна. Виходить, що можна вболівати за зовсім різні Динамо? Чи ДинамИ? Дурень ти ІМС, хоч і закоханий у клуб...
Показать
Да в ніякий динамівский клуб Суркіс "не закоханий" він закоханий у гроші, які відмиває через трансфери.
Да в ніякий динамівский клуб Суркіс "не закоханий" він закоханий у гроші, які відмиває через трансфери.
Ото обережний, і Сьомін йому до серця, і Лужний - невже тільки уболівальникам не все одно?
Показать
ну он ведь прав.
Комментарии по теме:
Згоден з romthik. У Волинь цього пацика, Кварцяний працює ще не з такими бібізянами. Він би точно по-армійськи його виховав. І картоплю садити навчив би, і збирати її з шести соток, і їсти замість бананів, та ще й на базар носити як підзаробіток. А Терім був би справді цікавим варіантом - але, ух, добре що пронеслася "уточка"...
Показать
нафик их вобще покупать таких, если их есчё на воспитание отправлять к кварцяным и т.п.? Кварцяный пусть своих воспитывает, а не заезджих
З вашої дискусії, вельмишановні, я тільки одне зрозумів. Порівняв Террикон і Динамоманію. Шахтарівський сайт матюкається, бреше, дуріє в коментах, підбір новин провокаторський. Динамоманія усе-таки тримається хорошого сурйозного інтелігенствування. Вже повірте мені, "колгоспнику". Я ні з Києва, ні з Донецька. Маю і до столичних претензії, і до донбаських. Але про Суркіса я не почув тут нічого нового від вас. А жалько...
Показать
А знаеш как они президента выбирали.Какой ни есть а он наш .Тоесть --------МЫ не наши?Ну не п-ц.
Докторе Рибо, не будь таким серйозним. Мені також не все одно як грає Динамо. Просто від тренера у цій грі ну-у-у дуже багато залежить. Он, у кротів за кілька останніх років два бразили втекло, які коштували чимало мільйонів, і це за умови, що супер-Луческу був, і Ахмєтов не дурак. А от з Динамо, яке зараз в кризі, чомусь не втікають. Отже, щось у Динамо "таке" є. За що і тримаємось.
Показать
А Санек?)
Українську вивчав в інстітутє культури, но нє в кієвскам. І клава у мене рускоговорящая. Докторе Рибо, ми про футбол і Динамо, чи про рівень грамотності?
Показать
А в чому різниця? А що до клави, то зробити ії україномовною - лише справа бажання. А сам я - русский во всех поколениях, какие помню, украинский изучал в киевской школе, правда в 70-х. А знание языка, на котором говоришь - уважение к самому языку и традициям этого народа. А что касается киевского "Динамо", то мне все равно, кто тренер, мне не все равно, как команда играет! Все остальное - базарный лепет.
І ще - шановні, ви не думали, що всі так звані учні Лобановського до Лужного були - я перепршую - "СХІДНЯКАМИ". А Лужний "ЗАПАДЕНЕЦЬ", а у западенців менталітет дещо більш "проєвропеїстіший", вже вибачте за словесний виверт, ніж у кієвських мальчіков. І Сьомін та Газзаєв це не набагато краще цих мальчіков. І якщо деяким інтілігєнтам (на кшталт Enrike & K) подобаються більш інтілігєнтниє масквічі, аніж прямий западенець ЛУЖНИЙ, то такі аполегети підсвідомо бояться сильніших від себе. Ховайте свої комплекси хлопці. ДИНАМО ваші комплекси не повинно стосуватися...
Показать
Сідай - двійка! І де ці хлопці українську вивчали?
Я ніколи не пишу, а більше читаю. Але мене досить часто дивують манери спілкування на цьому сайті. Таке враження, що один одного хоче тільки образити і принизити. Тепер для 222 dunamo Твої аргументи А Лужний "ЗАПАДЕНЕЦЬ", і що у нього більш менталітет "проєвропеїстіший", ніж у кієвських мальчіков, не мають під собою багато підстав. На власному досвіді знаю (частина моєї розини з Західної Украхні, а частина з центральної Київщина більш точно). Можу тобі відповідально сказати, що стільки завісті і підлабузництва, якщо можешь вирішувати питання як на західні Україні порівняно з центром і сходом не бачив. І западенць бо більшій в більшості не є прямі, а досить часто є "хитровиєбаними". Але як і в кожному регіоні є нормальні, є непорядні і тому подібне. Лужний виглядеє для мене порядною особою сам по собі. І він має проєвропейські погляди не тому, що є западенець, а тому що поїздив трохи по світу, побачив як і де все працює і маючи здоровий глузд і розум, зрозумів, що ці принципи працюють. Якраз Маркевич, який також є западенець, але ніколи не поїздив по світу продемонстрував іменно свою "хітровиєбаность," або як російська приказка говорить и рыбку сьесть и на .... сесть. Лужний якраз демонструє певний гонор и самоповагу. Він зробив певну роботу і досить нормально. М'яч круглий і різні ситуації трапляються. Але той стан в якому він дістав команду і результат, що він зміг показати додає надію, що при нормальному розкладі він зможе щось зробити. Стосовно того, шо він буд помічником і міг все бачити і нічого не робив, то то є спірне дуже питання. Таке враження, що тут на сайті всі начальники і ніхто з вас не є підлеглими і не знаєте, що переважно вирішує начальник. Розумний начальник може спитати вашої думки, і прислухатися до неї і прийняти розумне рішення, але нажаль розумних начальників дуже мало. Газаєв не виглядав як такий розумний начальник.
Казахстанському українцю: А хто такий Усатік? І чому проти Лужного?
Показать
Да замом у него он был. Лужный у усатика.
Мне кажется рано убирают.
Ничего не найдено.