3 жовтня 2022 09:03

Олександр БАНДУРА: "Не пам'ятаю такого, щоб з "Динамо" можна було створювати стільки моментів"

Голкіпер «Минаю» Олександр Бандура, який повернувся у склад після матчевої дискваліфікації за вилучення у грі проти «Інгульця», прокоментував результат зустрічі у 5-у турі з «Динамо».


«Звісно можна було досягти іншого результату і потрібно було це робити. Але десь, як то кажуть, вдача нам не посміхнулась. Циганков забив чудовий гол, але там, напевно, більше все ж таки фарту – попав зльоту під самісіньку штангу. Ми мали дуже гарні моменти, але не реалізували їх. Коли можна було пас віддавати – ми били, коли бити – робили передачу. Трішки не вистачило майстерності.

Коли з такою командою як «Динамо» притискаєшся до своїх воріт, то рано чи пізно ти пропустиш гол. Потрібно було відтісняти гру від своїх воріт, грати вище. У нас це моментами дуже добре виходило.

Проти ФК «Львів» у нас і гри не було, і моментів як таких, а в матчі з киянами все складалося інакше. Потрібно запам’ятати цей матч, відкинувши результат і продовжити так діяти. З таким самим натхненням і бажанням. Це український футбол. Він зараз настільки непередбачуваний, що обіграти можна кого завгодно. Це вперше в моїй кар’єрі, що настільки рівний чемпіонат. Не пам’ятаю такого, щоб з «Динамо» можна було створювати стільки моментів».


Фото - ФК «Минай»