25 вересня 2022 13:31

Основна та юнацька команди "Динамо" провели тренувальний матч на клубній базі, Лонвейк дебютував дуже впевнено

Заповнюючи паузу у клубному футболі, пов’язану із міжнародними матчами національних збірних, основна команда «Динамо» провела тренувальний матч з юнацькою командою клубу. Гра відбулася на клубній базі у Віті-Литовській.


Основною метою проведення спарингу була підтримка ігрового ритму обох команд, які за відсутності гравців, залучених до збірних, продовжують готуватися до найближчих матчів у чемпіонаті України, а перша команда – і до єврокубкових поєдинків.

Рахунок у матчі на 13-й хвилині відкрив Владислав Кабаєв, промчавшись по своєму флангу після вертикальної передачі та реалізувавши вихід сам на сам з голкіпером.

А за дві хвилини з передачі Віталія Буяльського відзначився Денис Гармаш, увірвавшись до штрафного майданчика правим флангом.

Ця гра стала першою, хоч і тренувальною, для новачка «біло-синіх» Джастіна Лонвейка. З перших хвилин він активно проявляв себе на полі, ще у першому таймі двічі поціливши у каркас воріт.

На початку другого тайму активного Олексія Гусєва зачепили у штрафному майданчику, і Дмитро Кремчанін, реалізувавши пенальті, скоротив відставання у рахунку.

Справжньою прикрасою гри став третій гол основної команди, забитий через 5 хвилин. Віталій Буяльський, помітивши, що Денис Ігнатенко далеко вийшов із воріт, відправив м’яч у сітку з самісінького центру поля. А наступну гольову атаку після класної комбінації завершив Денис Гармаш – 4:1.

На 61-й хвилині Денис забив свій третій гол у грі, відправивши м’яч у порожні ворота після передачі Буяльського. За кілька хвилин Денис перетворив на гольовий ще один пас Віталія, оформивши покер. Цей гол виявився останнім у грі – 6:1 на користь «основи».


Фото - ФК "Динамо"