10 серпня 2022 00:02
28

"Штурм" – "Динамо" 1:2. Ліга чемпіонів. М'ячі Вівчаренка та Циганкова виводять киян на "Бенфіку" в раунді плей-офф

"Штурм" - "Динамо" 1:2


"Штурм":
27. Зібенхандль - 22. Газібігович, 42. Аффенгрубер, 5. Вютріх, 44. Данте - 4. Станкович, 25. Хірлендер, 8. Прасс, 19. Хорват - 11. Саркарія, 9. Хейлун
Запасні: 32. Шютценауер, 41. Джуліані, 14. Компош, 16. Шендль, 17. Демаку, 18. Ороц, 23. Кронбергер, 26. Ланг, 28. Шнегг, 29. Фусейні, 30. Любіч, 37. Вельс


"Динамо": 1. Бущан – 94. Кендзьора, 25. Забарний, 34. Сирота, 44. Дубінчак – 5. Сидорчук, 10. Шапаренко, 29. Буяльський, 15. Циганков, 8. Шепелєв – 41. Бєсєдін
Запасні: 35. Нещерет, 71. Бойко, 2. Вівчаренко, 3. Боль, 6. Бурда, 11. Ванат, 14. Яцик, 18. Андріївський, 19. Гармаш, 20. Караваєв, 21. Кравченко, 24. Тимчик


"Штурм" - "Динамо" ON-Line


Прев'ю


Сьогодні в Австрії "Динамо" проведе матч-відповідь проти "Штурму" в рамках третього кваліфікаційного ранду Ліги чемпіонів.


У першій зустрічі, яка проходила у польському місті Лодзь тиждень тому, кияни здобули мінімальну перемогу з рахунком 1:0. Єдиний м'яч у цій зустрічі на свій рахунок записав Олександр Караваєв, який отримав шанс зіграти з перших хвилин уже перед стартовим свистком, коли травму на розминці отримав Віктор Циганков.

Як повідомлялося напередодні матчу, у сьогоднішній грі можливе повернення на поле Віктора Циганкова, який полетів із командою до Австрії. А ось вийде він із перших хвилин або з лави запасних - на це запитання ми дізнаємося відповідь лише після публікації стартових протоколів.

Також знайшлося місце у списку і для трьох молодих гравців – захисника Антона Боля та півзахисників Антона Царенка та Олександра Яцика. Не виключено, що сьогодні хтось із них зіграє не лише свій дебютний матч у єврокубках, а й загалом перший офіційний поєдинок за основу киян.

Якщо ж говорити про футболістів, які точно не допоможуть "Динамо" у сьогоднішній зустрічі, то це півзахисник Денис Антюх та нападники Владислав Супряга та Владислав Кулач. Але якщо Супряга та Кулач отримали серйозні травми та пропустять тривалий час, то Антюх, за повідомленнями різних джерел, може залишити команду та перебратися до луганської "Зорі".

Орієнтовний склад "Динамо":

Бущан – Кендзьора, Забарний, Попов, Дубінчак – Сидорчук, Шапаренко, Шепелєв, Буяльський, Караваєв – Бесєдін

Пряму трансляцію сьогоднішнього матчу, що розпочнеться о 21:30, дивіться на Setanta Sports. "Динамоманія" проведе для вас текстовий онлайн поєдинку.

Буяльський - дуже слабкий матч. Один відомий блогер любить дрочити на Бую, аде такі матчі показують чому Буя і Сидор не в основній команді збірної.
Беседін знає що таке гра на випередження ? Він може хоч раз піти на ближню штангу при подачі чи прострілі ,десь там ногу всунути ? Хоча б спробувати ?
Плювати хочеться від його гри .
Невже вінгер Караваєв зіграв би гірше Шепелєва на лівому фланзі?
З таким дерером Ьеседіним та тупити пішоходами Сидорчуком та Шепелєвим нам краще грати в ЛЄ .
Да я от думаю, що навіть у Кулача по такій грі були б моменти. Де він там доречі, коли видужає, бо з такою атакою і мертвим лівим флангом, де не має кому робити різницю, у нас будуть величезні проблеми навіть в УПЛ.
Ай, мені вже надоїло вот це чудо в нападі, ніякої від нього користі взагалі !
Ваната давайте !
Циган перетворив команду в посміховисько,от що він дав команді?Постійна гра на воротаря і один з кращих,не побоюся цього сказати нападаючих за всю історію клубу?Яким словом назвати те ,що вони витворяють?
Сховати
Salvador, то лі дєло іскрометний футбол при Хацкевичі. І як ми програвали все, що тільки могли. Так?
Чи грав би Русін гірше за такого Бісєдіна?
Сховати
HIM, честно сам про ето думаю и уж точно он лучше на две головы Шепелева я припоминаю как Русин на сборах пару лет назад феерил на левом фланге!
не давайте Вове Шепелеву мяч - он все равно его потеряет
Штурм Грац це та команда де грав,а потім тренував після закінчення кар'єри в Динамо Олег Блохін.
Сховати
zlat, Блохін грав за "Форвертс" Штайр і австрійські клуби не тренував.