5 липня 2022 21:24
1

"Янг Бойз" – "Динамо" 0:0. Товариський матч. Глядачі голів не побачили

"Янг Бойз" – "Динамо" 0:0


"Янг Бойз": 26. фон Балльмос - 5. Зесігер, 7. Угринич, 9. Канга, 14. Чаїва, 15. Еліа, 16. Фасснахт, 20. Ніассе, 21. Гарсія, 28. Лустенбергер, 32. Рієдер
Запасні: Рачоппі, Аменда, Сьєрра, Нсаме, Мамбімбі, Ррудхані, Беніто, Лефорт, Янкевіц, Монтейро


"Динамо": 1. Бущан – 94. Кендзьора, 25. Забарний, 4. Попов, 20. Караваєв – 5. Сидорчук, 10. Шапаренко, 29. Буяльський, 15. Циганков, 7. Вербич – 41. Бєсєдін
Запасні: 71. Бойко, 35. Нещерет, 2. Вівчаренко, 3. Боль, 6. Бурда, 8. Шепелєв, 11. Ванат, 10. Яцик, 17. Супряга, 18. Андріївський, 19. Гармаш, 24. Тимчик, 27. В. Волошин, 34. Сирота, 44. Дубінчак, 99. Антюх


"Янг Бойз" - "Динамо" ON-Line


Прев'ю


"Динамо" продовжує свою підготовку до нового сезону у Швейцарії, де сьогодні команда має зіграти свій черговий, уже четвертий спаринг з місцевим клубом.


Цього разу суперником киян стане п'ятнадцятиразовий чемпіон країни "Янг Бойз", який п'ять років тому вибивав "Динамо" із кваліфікації Ліги чемпіонів (рахунок за сумою двох матчів – 3:3, але далі пройшли швейцарці завдяки голу на виїзді).


У тому ж сезоні команди встигли зіграти одна з одною ще й у груповому етапі Ліги Європи, куди "Янг Бойз" вилетів після поразки у плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів від ЦСКА. У цих двох зустрічах було зафіксовано нічию 2:2 та мінімальну перемогу киян з рахунком 1:0.


У складі "Янг Бойза" важко знайти справді відомих гравців, але там вистачає футболістів, які встигли засвітитися на рівні топ-чемпіонатів Європи. Наприклад, швейцарець Фабіан Лустенбергер тривалий час грав у Німеччині за "Герту", камерунець Жан-П'єр Нсаме засвітився у французькій Лізі 1 та італійській Серії А, а центральний захисник Уліссес Гарсія грав у "Вердері" та "Нюрнберзі".

"Динамо" трьома днями раніше здобуло першу перемогу на зборі, здолавши з рахунком 1:0 "Сьон". Єдиний гол у цій зустрічі на рахунку Владислава Ваната, який вийшов з перших хвилин на вістрі атаки, і якому асистував Назар Волошин.

Слід зазначити, що в цій зустрічі ще не були задіяні футболісти збірної України, а також легіонери Беньямін Вербич і Томаш Кендзьора, які лише нещодавно повернулися до "Динамо" після відпустки. Але сьогодні їхня поява на полі вже з перших хвилин більш ніж імовірна.

Орієнтовний склад "Динамо":

Бущан – Кендзьора, Забарний, Попов, Дубінчак – Сидорчук, Шапаренко, Буяльський, Циганков, Вербич – Бесєдін

Пряму трансляцію матчу, який розпочнеться о 19:30 за київським часом, дивіться на клубному каналі "Динамо" на YouTube. "Динамоманія" проведе для вас текстовий онлайн поєдинку.
По вчорашній грі видно, що у хлопців немає мотивації......дуже прикро в такий час.. Можливо їм повістки в військомат показати, тоді мотивація віддавати себе на полі ( поки що ще на футбольному) відразу з"явиться....????