26 червня 2022 18:50
3

"Івердон-Спорт" – "Динамо" 1:1. Товариський матч. Кияни розпочинають збір у Швейцарії з нічиєї

"Івердон-Спорт" – "Динамо" 1:1


"Іверден-Спорт": 22. Мартін - 4. Хайрович, 8. Фаргес, 27. Телер, 10. Кабакалман, 18. Лусуена, 19. Отьє, 20. Коне, 11. Бердайєс, 32. Созьє, 71. Малула
Запасні: Шпіхер, Ле Погам, М. Родрігес, Жакено, Гетаз, Зок, Белек, Бейєр, Калезiч, Роша, Соренсен, А. Родрігес, Каме


"Динамо":
35. Нещерет - 21. Кравченко, 3. Боль, 40. Біловар, 44. Дубінчак - 10. Яцик, 8. Шепелєв, 29. Буяльський, 14. Цитаiшвілі, 99. Антюх - 41. Бєсєдін
Запасні: 71. Бойко, 2. Вівчаренко, 6. Бурда, 7. Малиш, 11. Ванат, 15. Царенко, 18. Андрієвський, 19. Гармаш, 20. Н.Волошин, 24. Тимчик, 27. В.Волошин, 94. Дячук


"Івердон-Спорт" – "Динамо" ON-Line

Прев'ю


Вже сьогодні, 26-го червня, «Динамо» проведе свій перший матч у рамках благодійного турне «Match for Peace! Stop the War!» («Матч за Мир! Зупинимо Війну!»), який відбудеться на швейцарській землі. Протистоятиме київській команді тамтешній колектив «Івердон-Спорт».


Свій останній матч підопічні Мірчі Луческу провели ще 13-го травня, здобувши розгромну перемогу над естонською «Флорою» з рахунком 3:0 – допомогли забиті м’ячі Вікентія Волошина, Бурди та Ваната.

Варто відзначити, що в сьогоднішньому поєдинку не зможуть взяти участь українські збірники: Георгій Бущан, Ілля Забарний, Денис Попов, Олександр Караваєв, Олександр Сирота, Сергій Сидорчук, Микола Шапаренко та Віктор Циганков. Всі вони отримали додатковий відпочинок і приєднаються до «біло-синіх» дещо пізніше.

Щодо суперника динамівців, то він вважається доволі скромним колективом у швейцарській першості. Всього «Івердон-Спорт» провів чотири сезони у тамтешньому елітному дивізіоні, а свій найкращий результат показав у сезоні-1999/2000, посівши п’яте місце. Як правило, команда веде боротьбу за виживання у вищій лізі.

Підтвердженням цього є результат «Івердона-Спорту» у минулому сезоні, в якому він посів 8-е місце з 10-ти команд із 44-ма заліковими балами в своєму активі. Попри це, в Кубку Швейцарії сьогоднішній суперник «Динамо» дістався аж до півфіналу, де поступився «Санкт-Галлену» (0:2).

Важливо, що в цьому матчі матимуть шанс себе проявити багато гравців молодіжної команди, яких вирушило на збір чимало. Не менш важливим цей поєдинок буде і для тих двох виконавців, що не так давно повернулися з оренд – Георгія Цитаїшвілі та Владислава Супряги.

Орієнтовний склад «Динамо»:
Бойко – Тимчик, Бурда, Боль, Дубінчак – Шепєлєв, Андрієвський, Буяльський, Цитаїшвілі, Антюх – Ванат

У прямому ефірі зустріч, яка відбудеться о 17:00 за київським часом, транслюватиметься на клубному каналі «Динамо» в YouTube.

«Динамоманія» проведе для вас текстову трансляцію поєдинку.
Кто понравился, так это Викентий, очень умный игрок с хорошей работой с мячем
По першому тайму особливо впєчатліл старший брат Супряги та і Цітаішвілі не старався.Що поробиш їм в Швейцарії готовитись важко,в окопі на передовій легше,да хлопці?
Молодняк с "дядькой Черномором ", т.е, Буяльским...посмотрим