24 січня 2022 22:15

"Динамо" U-19 в Туреччині. Не збавляючи обертів

У понеділок, після проведеного напередодні спарингу, юні динамівці повернулося до звичного графіку навчально-тренувального збору – два заняття на день.


Футболісти, які зіграли більше тайму в контрольному матчі проти «Демреспор», отримали сьогодні більше часу на відпочинок та відновлення.


Розпочалося ранкове тренування з комплексу вправ зі стретчингу під керівництвом тренера з фізичної підготовки, спрямованих на відновлення та стабілізацію м'язів. Після цього слідував комплекс вправ на частоту бігу.


Завершилася розминка ігровою вправою «Камінь, ножиці, папір». Двоє гравців між собою виявляли переможця завдяки даним умовним предметам, після чого переможець здійснював ривок в одну з двох сторін, а його візаві повинен був наздогнати гравця до лінії.


Далі слідувала основна частина – робота з м'ячами. Динамівці відточували майстерність та ігрові взаємодії завдяки таким ігровим серіям як вихід 1 в 1 та 2 в 2, флангові атаки.


Під час розминки на вечірньому тренуванні Ігор Костюк та Олег Венглинський вирішили позмагатися у майстерності виконуючи удари в поперечину з-за меж штрафного майданчику. Тренерський штаб продемонстрував майстер-клас, ледь не кожний удар тренерів потрапляв у ціль.


Далі у футболістів була робота спрямована на контроль м'яча. Поділившись на 3 п'ятірки, дві команди контролювали м'яч, а третя здійснювала відбір.


Активно своїми підопічними протягом всього тренування керував Ігор Костюк, який наглядно показував як слід діяти його гравцям у кожному епізоді.


Завершився черговий тренувальний день киян ігровою серією, де гравцям потрібно було знайти продовження атаки через гру в глибину.


Фото - ФК "Динамо"