2 грудня 2021 17:51
4

Юрій ВЕРНИДУБ: "Шахтар" точить зуб на "Шериф". Жартома кажу, що у них практично збірна Бразилії"

Головний тренер " Шерифа "Юрій Вернидуб розповів про майбутнє протистояння проти" Шахтаря " в 6-му турі Ліги чемпіонів.


- Попереду у вас гра з донецьким "Шахтарем", які очікування від цього матчу?


- Особисто для мене це буде дуже важлива гра, хоча вона нічого не вирішує в плані місця - вже все розставлено до цього туру. Для мене важливо, тому що цей клуб - Лідер в чемпіонаті України, завжди бореться за найвищі нагороди. Показник цього - вчора привітали і нагородили президента клубу Ріната Ахметова. За 25 років, які він керує клубом, команда стала 13-разовим чемпіоном України, дуже багато разів вигравали кубки, плюс до цього всього досягнення - останній кубок УЄФА, який теж брав "Шахтар", тому це говорить багато про що. Мені хотілося б зіграти з ними бойовий хороший матч, звичайно, з позитивним результатом, а як буде - мені складно сказати. Я знаю, що буде нелегко - дуже важко, тому що команда високого рівня, у них досить багато бразильців, жартома кажу, що практично збірна Бразилії.


- Як ви думаєте, чи буде "Шахтар" точити зуб за ту поразку, яка була у вересні?


- Так, звичайно, буде. Я думаю, вони зараз вийдуть зібрані, вони захочуть теж довести, що вони - "Шахтар" Донецьк, клуб, який представляє Україну. Вони досить мало набрали очок в скарбничку, що мене теж дуже не радує. Я дуже засмучений, що Київ, що "Шахтар", що" Зоря " дуже мало в цьому році взяли очок. І ви ж знаєте, що в наступному році вже буде без виходу команди на пряму в групу, а будуть битися за те, щоб туди потрапити – точно також, як і ми, тільки ми з першого раунду, припустимо, вони будуть з третього по-моєму і з плей-офф, тому я думаю, що буде дуже не легка гра.

Я впевнений, що у нас є час - п'ять днів. Відійдемо, підійдемо, а там, як вже вийде. Погано, що багато травм. Підкосили нас ці дві гри з "Інтером" і з "Реалом". І заявка, я вже говорив, що ми, на жаль, не можемо нічого з нею зробити. Ось в цьому може бути мінус, а так я радий і щасливий за проведений рік в Молдові. Команда домоглася досить серйозного результату. Я нарешті взяв участь як головний тренер в Лізі чемпіонів. Це дорогого коштує і це залишиться на все життя в пам'яті і клубу "Шериф" для мене дійсно буде місце в серці, - цитує Вернидуба Мoldfootball.

Юрий, а у вас сборная мира. Накажите эту Бразилию ещё раз
С подобной сборной Бразилия постеснялась бы играть с какой-нибудь Мамакией
А він точно Венідуб?
Сховати
Yevhen, Видимо нашли нового редактора))