16 жовтня 2021 18:53
84

"Львів" - "Динамо" 1:4. "Не старіють душею ветерани": черговий успіх Гармаша

"Львів" - "Динамо" 1:4


"Львів": 12. Костик - 6. Лека, 24. Якимець, 89. Політило, 30. Ернест, 47. Грисьо, 9. Зозуля, 5. Довгий, 25. Чирьяк, 8. Брикнер, 13. Нич
Запасні: 34. Вільховий, 77. Сорокін, 27. Бусько, 29. Ременяк, 98. Семенів, 15. Крушинський, 7. Шина, 10. Альваро, 11. Хамелюк


"Динамо": 1. Бущан - 24. Тимчик, 97. Кендзера, 34. Сирота, 16. Миколенко - 18. Андрієвський, 8. Шепелєв, 29. Буяльський, 15. Циганков, 14. де Пена - 89. Супряга
Запасні: 35. Нещерет, 5. Сидорчук, 7. Вербич, 10. Шапаренко, 13. Шабанов, 19. Гармаш, 20. Караваєв, 22. Витинью, 25. Забарний


"Львів" - "Динамо" ON-Line


Прев'ю


Сьогодні в матчі 11-го туру Прем'єр-ліги "Динамо" зіграє виїзний поєдинок проти ПФК "Львів".


Перед паузою на матчі збірних динамівці зіграли внічию з донецьким "Шахтарем" і зберегли лідерство в турнірній таблиці, але вчора гірники розбили "Зорю" з рахунком 6:1 і наздогнали киян.


Але після сьогоднішнього поєдинку з одним з аутсайдерів УПЛ (6 набраних очок і 13-й рядок у турнірній таблиці) підопічні Мірчі Луческу можуть знову стати одноосібними лідерами першості.


Динамівці прибули до Львова напередодні матчу не в повному складі. Так, у цій грі тренерський штаб не зможе розраховувати на Дениса Бойка, Микиту Бурду, Дениса Антюха, Владислава Кулача, Іллю Шкуріна та Еріка Раміреса, які з різних причин поки не можуть допомогти команді.


Натомість відновилися після травм ключові футболісти "Динамо" - Віталій Миколенко та Віталій Буяльський. Обидва пропустили матчі збірної України в жовтні, але днями повернулися в загальну групу і готові допомогти команді у Львові.


Що ж стосується "Львова", то у команди, яку трохи більше місяця тому очолив білоруський фахівець Олег Дулуб, також є свої кадрові проблеми. Через травму не допоможе львів'янам захисник збірної Люксембургу Енес Махмутович, а інший центральний оборонець, Олександр Романчук, відбуває одноматчеву дискваліфікацію.


З іншого боку, днями склад "Львова" посилив досвідчений румунський захисник Міхай Лека, який вже внесений до заявки і має непогані шанси вийти сьогодні в стартовому складі.


Орієнтовний стартовий склад "Динамо":


Бущан - Кендзера, Забарний, Сирота, Миколенко - Сидорчук, Шапаренко, Буяльський, Циганков, де Пена - Вітінью


Арбітром сьогоднішнього матчу буде Катерина Монзуль. Її асистентки - Світлана Грушко та Марина Стрілецька, резервний арбітр – Анастасія Романюк.


Пряму трансляцію сьогоднішнього матчу, який розпочнеться о 17:00 за київським часом, дивіться на телеканалі "Футбол 2". "Динамоманія" проведе для вас текстовий онлайн поєдинку.


"Львів" - "Динамо" ON-Line

Дед, довольный. Ну и слава Богу)
С победой ! Жаль, шкурку подпортили - сухую серию испортили, таким себе пенальти
После Турции не верил в Деню. Снимаю шляпу. Молоток.
Второй тайм зажевали. А Гармаш - везунчик. Первый гол - чудом не попал в свой любимый офсайд. Ну второй - сами все видели.
Сховати
Игорь, через время, кто-то вспомнит то что ты написал? Или будут видеть статистику, где у Гармаша дубль?
Тымчику нужно уходить в бег на 100 метров, а Шепелев очень вероятно доплачивает за то, чтоб его выпускали на поле, Шабанов - не успел начудить и хорошо.
Сховати
Тарас, чем вам снова Шепелев не угодил? Абы ляпнуть.
Вова вёл игру команды, раздавал передачи, голевая на Цыганкова, пас на Бую в моменте Виталика и Де Пены...
Сховати
Помню как Дани Алвес в Барсе начинал …. и ещё как все плевались мол кто это…. как его могли пригласить в такой великий клуб … да он только бегать умеет ……… и вдруг не заметили что игрок тоже стал великим . Я конечно не сравниваю ни клубы , ни игроков но потенциал у Тымчика - будь здоров
Zeit, Всё со временем и опытом станет на свои места… научится и подавать и т.д
Тарас, Шепелев одиниз немногих украинских исполнителей, у которого есть культура работы с мячем, и голевая на Витьку Циганкова как раз его
У Тымчика брак в передачах зашкаливает!
Тимчик - всадник без головы. Бежит норм, но все пасы мимо
Сховати
Zeit,
Вот поэтому в важных матчах справа играет Кендзера,
Витя на левом лучше смотрелся
Человек уже мимо лупит, а оно летит)
На месте Гармаша должен был быть Супряга, но увы.
Сховати
Ватель, научится играть в футбол, будет