16 жовтня 2021 18:53
84

"Львів" - "Динамо" 1:4. "Не старіють душею ветерани": черговий успіх Гармаша

"Львів" - "Динамо" 1:4


"Львів": 12. Костик - 6. Лека, 24. Якимець, 89. Політило, 30. Ернест, 47. Грисьо, 9. Зозуля, 5. Довгий, 25. Чирьяк, 8. Брикнер, 13. Нич
Запасні: 34. Вільховий, 77. Сорокін, 27. Бусько, 29. Ременяк, 98. Семенів, 15. Крушинський, 7. Шина, 10. Альваро, 11. Хамелюк


"Динамо": 1. Бущан - 24. Тимчик, 97. Кендзера, 34. Сирота, 16. Миколенко - 18. Андрієвський, 8. Шепелєв, 29. Буяльський, 15. Циганков, 14. де Пена - 89. Супряга
Запасні: 35. Нещерет, 5. Сидорчук, 7. Вербич, 10. Шапаренко, 13. Шабанов, 19. Гармаш, 20. Караваєв, 22. Витинью, 25. Забарний


"Львів" - "Динамо" ON-Line


Прев'ю


Сьогодні в матчі 11-го туру Прем'єр-ліги "Динамо" зіграє виїзний поєдинок проти ПФК "Львів".


Перед паузою на матчі збірних динамівці зіграли внічию з донецьким "Шахтарем" і зберегли лідерство в турнірній таблиці, але вчора гірники розбили "Зорю" з рахунком 6:1 і наздогнали киян.


Але після сьогоднішнього поєдинку з одним з аутсайдерів УПЛ (6 набраних очок і 13-й рядок у турнірній таблиці) підопічні Мірчі Луческу можуть знову стати одноосібними лідерами першості.


Динамівці прибули до Львова напередодні матчу не в повному складі. Так, у цій грі тренерський штаб не зможе розраховувати на Дениса Бойка, Микиту Бурду, Дениса Антюха, Владислава Кулача, Іллю Шкуріна та Еріка Раміреса, які з різних причин поки не можуть допомогти команді.


Натомість відновилися після травм ключові футболісти "Динамо" - Віталій Миколенко та Віталій Буяльський. Обидва пропустили матчі збірної України в жовтні, але днями повернулися в загальну групу і готові допомогти команді у Львові.


Що ж стосується "Львова", то у команди, яку трохи більше місяця тому очолив білоруський фахівець Олег Дулуб, також є свої кадрові проблеми. Через травму не допоможе львів'янам захисник збірної Люксембургу Енес Махмутович, а інший центральний оборонець, Олександр Романчук, відбуває одноматчеву дискваліфікацію.


З іншого боку, днями склад "Львова" посилив досвідчений румунський захисник Міхай Лека, який вже внесений до заявки і має непогані шанси вийти сьогодні в стартовому складі.


Орієнтовний стартовий склад "Динамо":


Бущан - Кендзера, Забарний, Сирота, Миколенко - Сидорчук, Шапаренко, Буяльський, Циганков, де Пена - Вітінью


Арбітром сьогоднішнього матчу буде Катерина Монзуль. Її асистентки - Світлана Грушко та Марина Стрілецька, резервний арбітр – Анастасія Романюк.


Пряму трансляцію сьогоднішнього матчу, який розпочнеться о 17:00 за київським часом, дивіться на телеканалі "Футбол 2". "Динамоманія" проведе для вас текстовий онлайн поєдинку.


"Львів" - "Динамо" ON-Line

Сейчас Кум покажет Скакуну , как забивать
ну ща новый нападющий накидает голов, нахера ты вообще Супрягу выпускаешь если он так плохо играет?
В первом тайме ещё и Де Пена бокопор.
Супряга офф.
Доигрался Супряга, всё.
Супряга заработал штрафной, "помошник" ФК "Львов".
Сховати
allegro, на повторе чётко было видно, что Супряга игрока даже не коснулся. Штрафной, после которого мы получили пенальти, абсолютно левый.
Буя техничен, да. Вратарь лузер, конечно, у Львова, но Буя всё равно хорош. Короче, им встряска нужна была.
Буяльський топ.
Супряга пропащий.
Сховати
Тарас, Шкурин на голову сильнее изамариновали, Непонятно.
шара обломалась, Буя молоток!
Буя красавец !!