25 вересня 2021 21:21
44

"Рух" - "Динамо" 0:2. Гармаш знову проявляє себе в якості вправного форварда

Фото - А. Лукацький, ФК "Динамо"


"Рух" - "Динамо" 0:2


"Рух": 79. Паньків - 91. Карасюк, 2. Гагун, 77. Сич, 7. Климчук, 23. Бойчук, 25. Білий, 17. Мисик, 45. Борячук, 10. Притула, 15. Мартинюк

Запасні: 33. Бандура, 30. Таллес, 99. Руншч, 4. Стаменкович, 19. Кондраков, 26. Альваренга, 11. Оріховський, 8. Кухарук, 73. Лях


"Динамо": 1. Бущан - 24. Тимчик, 94. Кендзьора, 13. Шабанов, 16. Миколенко - 18. Андрієвський, 8. Шепелєв, 19. Гармаш, 15. Циганков, 7. Вербiч - 89. Супряга

Запасні: 71. Бойко, 5. Сидорчук, 10. Шапаренко, 14. де Пена, 20. Караваєв, 22. Вітіну, 25. Забарний, 34. Сирота, 73. Шкурін


«Рух» - «Динамо» ON-Line


Прев'ю


Після поразки в матчі за Суперкубок України від "Шахтаря" (0:3) "Динамо" належить провести вельми непростий поєдинок у Львові, де суперником киян стане "Рух".


На даний момент підопічні тепер уже Леоніда Кучука займають дев'яту сходинку в турнірній таблиці, маючи в своєму активі 8 очок (дві перемоги, дві нічиї і чотири поразки). "Динамо" ж продовжує йти на першому місці, утримуючи триочковий відрив від "Шахтаря".


Цього літа склад львівського клубу не зазнав суттєвих змін, хоча і був посилений кількома відомими в нашому чемпіонаті футболістами.


Так, тепер основним голкіпером "Руху" можна вважати пновачка з "Олександрії" 36-річного Паньківа. Півзахист команди посилили екс-динамівець Павло Оріховський, бразилець Таллес і аргентинець Альваренга з "Олімпіка", а також ще один колишній представник киян нападник Орест Кузик.


Ще одним новачок львів'ян став орендований у "Динамо" Володимир Костевич, але його ми сьогодні на полі точно не побачимо.


Що ж стосується "Динамо", то до Львова команда вирушила без свого ключового футболіста – Віталія Буяльського. У матчі з "Шахтарем" один з кращих бомбардирів киян (5 голів) отримав вже четверту жовту картку в сезоні і був дискваліфікований на один матч.


Також місця в списку не знайшлося для тільки повернувся з самоізоляції Еріка Раміреса, а Микита Бурда лише недавно відновився після серйозної травми. Зате разом з командою відправився на матч Ілля Шкурін, якого не було навіть у заявці на гру з "гірниками".


Орієнтовний склад "Динамо":


Бущан - Тимчик, Забарний, Сирота, Миколенко - Сидорчук, Шапаренко, Гармаш, де Пена, Циганков - Шкурін


Арбітром сьогоднішнього матчу буде Юрій Іванов. Його асистенти - Володимир Висоцький і Віктор Нижник, резервний арбітр – Віктор Копієвський.


Пряму трансляцію сьогоднішнього матчу, який розпочнеться о 19: 30 і пройде на "Арені Львів", дивіться на телеканалі "Футбол 1". "Динамоманія" проведе для вас текстовий онлайн ігри.

Ось цікаво, чи грала коли небуть в центрі захисту в офіційному матчі пара Кендзьора - Шабанов?
вот и кенжора пригодился, Забарный же на карточке. В центре он не так лажает.
Супряга в Суперкубку добре виглядав, цікаво буде сьогодні на нього подивитися..
Трижильный Миколенко))
Сховати
Ватель, Надо хоть с Баварией выпустить вместо него Шабанова, все равно там ничего не светит)))))))))
Сховати
4ubays89, как ниче.. Меньше пропустим, потом по голам ободем Бенфику:)
Там Динамо ю-16, вынесло сверстников из Шахтера 5-1:)
Сидорчука и Забавного не стоит выпускать.Получат карточку и не сыграют с шахтой
..
Сховати
zlat, вообще бы сделал бы дед полную ротацию, а там по результату выпустил бы основных