22 вересня 2021 22:56
170

"Шахтар" - "Динамо" 3:0. Суперкубок України. "Ви до нас ще 3 жовтня приїдете"

"Шахтар" - "Динамо" 0: 0


"Шахтар": 30. П'ятов - 2. Додо, 5. Марлон, 22. Матвієнко, 31. Ісмаїлі - 6. Степаненко, 7. Майкон, 11. Марлос, 21. Алан Патрік, 38. Педрінью - 23. Траоре

Запасні: 1. Шевченко, 3. Віта, 4. Кривцов, 26. Конопля, 44. Корнієнко, 8. Маркос Антоніо, 14. Тете, 19. Соломон, 45. Сікан


"Динамо": 71. Бойко - 94. Кендзьора, 25. Забарний, 34. Сирота, 16. Миколенко - 5. Сидорчук, 10. Шапаренко, 29. Буяльський, 15. Циганков, 14. де Пена - 89. Супряга

Запасні: 1. Бущан, 13. Шабанов, 24. Тимчик, 20. Караваєв, 7. Вербич, 8. Шепелєв, 18. Андрієвський, 19. Гармаш, 22. Вітінью


"Шахтер" - "Динамо" ON-LINE


Прев'ю


Сьогодні на НСК "Олімпійський" відбудеться матч за Суперкубок України між "Динамо" і "Шахтарем". Це буде перша гра киян з гірняками в цьому сезоні, а також перше протистояння Луческу з Де Дзербі.

Нагадаємо, що минулу компанію "Шахтар" закінчив без трофеїв. Тоді як "біло-сині" виграли Суперкубок України, обігравши якраз гірників, чемпіонат і Кубок.


Свої останні матчі обидві команди виграли. Гірники відправили п'ять м'ячів у ворота "Маріуполя", а динамівці мінімально здолали "Олександрію".


Цілком ймовірно, що сьогодні "Динамо" не допоможе Шапаренко. Півзахисник отримав пошкодження перед грою з олександрійцями і, швидше за все, не встигне відновитися до матчу з "Шахтарем".


Також відсутній нападник "біло-синіх" Ерік Рамірес. Футболіст заразився коронавірусом в розташуванні збірної Венесуели і знаходиться в режимі ізоляції.


Орієнтовний склад "Динамо":


Бойко - Кендзера, Забарний, Сирота, Миколенко - Сидорчук, Андрієвський, Буяльський, Циганков, де Пена - Гармаш


Головним арбітром зустрічі призначено Андрія Коваленка.


Транслювати матч буде канал "Футбол 1". "Динамоманія" проведе текстову онлайн-трансляцію. Початок в 21:00.


"Шахтар" - "Динамо" ON-LINE

Суркіс з Луческу погодились подарувати свому старому другу Рінату Суперкубок на його 55- річчя ...Нехай потішаться кроти Гра Динамо в жовтні в чемпі проти кротів , буде зовсім іншою, ось побачите! Кроти будуть в шоці... Просто для Сурка " золото" в УПЛ важливіше чим ця "консерва" ...хоч в новому сезоні і не прямий вихід у ЛЧ , але все ж таки блище на щабель з першого місця...а там круте " бабло"..
Сховати
SheriFF_2, не пишите чушь!!! Никаких подарков нет! Кроты нас имеют по полной программе... Если бы сурку не нужен был кубок он бы выставил второй состав.
Сховати
FcDK, я і не пишу "чушь" . Як би виставили другий склад , то всі зараз кричали , що Луч здав Кубок кротам...а так тихенько і привітав...))) Побачити 3-го числа , як команда буде грати...
Имея проблемы в работе с мячем , нужно было тупо включить "александрию" и мешать играть кротам прессингом .А там ,как повезет
Очень даже замечательно, что нас спустят на землю. Все еще впереди! Но вот с кротами нужно было играть вторым составом
Я трохи спокійніше би відносився до поразки, але ...але ну якось геть чисто рвуть кроти там де це очевидно - опорка,правий фланг,перешуганий Бойко.Луческу заслужив критику імхо.
Думав, в цій грі буде не більше двох голів і виграє той, хто заб"є першим, тобто ми. Помилився з першим
Пижоны бля, хвалят их, ходят по интервью, а играть бля будем
У Грамаша есть 25 минут на хет-трик
Сховати
Агент Смит, ну хоть настроение поднял))
Не один рік вже всі в голос кричать що треба опорника,а клубу пофіг ,бо читав інфу як куплять опорника то на клімат в команді повпливає))))
Сховати
Шизики. Этого бовдура давным-давно надо было из команды убирать, еще когда его удаляли постоянно. Другие ж не идиоты, смотрят и думают: если кэп так играет, а у него зарплата почти самая большая, миллионы евро, то хули я буду корячиться? Буду тоже дурковать.

Кэп должен быть примером во всем! А не просто "на горло" брать и давить тупизной.
Очень нужное и поучительное поражение!!! Нужно на землю спускать, а то богами устроились уже, что Бенфике не проиграли
з такими замінами швидше буде четвертий ніж гол престижу.