14 вересня 2021 23:50
143

"Динамо" - "Бенфіка" 0:0. Суддя скасовує гол Шапаренка на доданих хвилинах

"Динамо" - "Бенфіка" 0: 0


"Динамо": 71. Бойко - 94. Кендзьора, 25. Забарний, 34. Сирота, 16. Миколенко - 5. Сидорчук, 10. Шапаренко, 29. Буяльський, 15. Циганков, 14. де Пена - 73. Шкурін

Запасні: 1. Бущан, 35. Нещерет, 7. Вербич, 8. Шепелєв, 13. Шабанов, 17. Лєднєв, 18. Андрієвський, 19. Гармаш, 20. Караваєв, 22. Вітінью, 24. Тимчик, 89. Супряга


"Бенфіка": 99. Влаходімос - 2. Жилберто, 30. Отаменді, 5. Вертонген, 91. Морато - 28. Вайгль, 20. Жоау Маріу, 3. Грімальдо - 7. Евертон, 15. Яремчук, 27. Рафа Сiлва

Запасні: 77. Елтон, 9. Нуньєс, 11. Мейте, 14. Сеферович, 17. Гонсалвеш, 21. Піццi, 22. Лазаро, 23. Радоньїч, 49. Таарабт, 83. Фернандеш, 88. Рамуш, 97. Феррі


"Динамо" - "Бенфiка" ON-LINE

Превью


Сьогодні "Динамо" в 1-му турі групового етапу Ліги чемпіонів сезону-2021/22 на НСК "Олімпійський" прийме португальську "Бенфіку".


Для киян це буде перший офіційний міжнародний матч у новому сезоні, адже вони потрапили до групи напряму. А суперники вже встигли провести аж чотири зустрічі, обігравши двічі московський "Спартак" (по 2:0) і голландський ПСВ (2:1 і 0:0).


"Динамо" підходить до даної зустрічі в бойовому складі. Повернулися в загальну групу навіть Микита Бурда, Георгій Бущан і Віталій Буяльський. Поза грою залишається тільки Артем Бесєдін, але його травма дуже серйозна.


Повертається додому сьогодні Роман Яремчук. Українець тільки влітку перейшов в "Бенфіку", і жереб вирішив відправити його на гру в колишньою командою. Роман прилетів до Києва, і дуже цікаво буде побачити його на полі, якщо так вирішить Жорже Жезуш.


У чемпіонаті у "Бенфіки" справи йдуть дуже добре - команда одноосібно очолює турнірну таблицю, вигравши п'ять поєдинків на старті. І відрив від "Порту" і "Спортинга" вже становить чотири очки.


У своїй історії "Динамо" і "Бенфіка" перетиналися між собою чотири рази - по разу в Кубку чемпіонів і Лізі чемпіонів. Португальці відсвяткували три перемоги (5:0, 2:0, 1:0), і тільки раз сильнішими були кияни - в далекому 1991 році. Той гол Олега Саленка так і залишається єдиним, який "біло-сині" провели у ворота суперника.


Мірча Луческу і вся команда дуже розраховує на підтримку вболівальників у сьогоднішньому матчі. Про це особисто сказав сам головний тренер.


Дуже цікаво, кого Містер випустить на вістрі атаки. Але є передчуття, що це буде на номінальний нападник, а Денис Гармаш. Ну, і є надія, що все-таки Буяльський зможе вийти на поле, незважаючи на проблеми зі здоров'ям.


Орієнтовний склад "Динамо":


Бойко - Кендзьора, Забарний, Сирота, Миколенко - Сидорчук, Шапаренко, Буяльський, Циганков, де Пена - Гармаш


На матч призначена англійська бригада на чолі з Ентоні Тейлором.


Транслювати поєдинок буде Megogo. "Динамоманія" о 22:00 розпочне текстову онлайн-трансляцію.

Гармаш людина-офсайд.
таке відчуття, що Динамо спеціально витягує гравців Бенфіки на свою половину
Та нахиба нам такая ЛЧ?!
Динамо ничего не может сделать с Бенфикой!
Сховати
Сергей, а чого Ви чекали? Бюджет і підбір гравців соперника ні про що не говорить Вам?
Сховати
Реально на речі дивіться, не розумію мінусів. Ви реально вважали що будемо катати Бенфіку?
Как же ми легко мяч отдаём...
Вербича и Скакуна надо выставить по такой игре
Замены нужны.
Шкурина точно убирать.
Сховати
В прошлом матче очень хорошо сыграл. Шо ж такое?
Сховати
супервася, первая игра в ЛЧ, нет поддержки средней линии
На сайте присутствуют 3 крото-свиньи: лепят минусы за все посты ( мне, например ), не важно что в посте написано. Надо бы админам с такими свиньями разобраться.
не оптимальный состав, нет понимания и оооочень много мандража, очень надеюсь, что дед в перерыве выбьет этот страх из них
Сховати
А ниже писали что оптимальный! Какой же оптимальный?
Якщо не рахувати закиди самим собі гівна в труси, то у Бенфіки толком моментів і не було. Динамо явно вибрало гру 2м номером і контратаки
ну ничего... ВО втором тайме выйдет Дэн и - всё порешает!))