14 вересня 2021 23:50
143

"Динамо" - "Бенфіка" 0:0. Суддя скасовує гол Шапаренка на доданих хвилинах

"Динамо" - "Бенфіка" 0: 0


"Динамо": 71. Бойко - 94. Кендзьора, 25. Забарний, 34. Сирота, 16. Миколенко - 5. Сидорчук, 10. Шапаренко, 29. Буяльський, 15. Циганков, 14. де Пена - 73. Шкурін

Запасні: 1. Бущан, 35. Нещерет, 7. Вербич, 8. Шепелєв, 13. Шабанов, 17. Лєднєв, 18. Андрієвський, 19. Гармаш, 20. Караваєв, 22. Вітінью, 24. Тимчик, 89. Супряга


"Бенфіка": 99. Влаходімос - 2. Жилберто, 30. Отаменді, 5. Вертонген, 91. Морато - 28. Вайгль, 20. Жоау Маріу, 3. Грімальдо - 7. Евертон, 15. Яремчук, 27. Рафа Сiлва

Запасні: 77. Елтон, 9. Нуньєс, 11. Мейте, 14. Сеферович, 17. Гонсалвеш, 21. Піццi, 22. Лазаро, 23. Радоньїч, 49. Таарабт, 83. Фернандеш, 88. Рамуш, 97. Феррі


"Динамо" - "Бенфiка" ON-LINE

Превью


Сьогодні "Динамо" в 1-му турі групового етапу Ліги чемпіонів сезону-2021/22 на НСК "Олімпійський" прийме португальську "Бенфіку".


Для киян це буде перший офіційний міжнародний матч у новому сезоні, адже вони потрапили до групи напряму. А суперники вже встигли провести аж чотири зустрічі, обігравши двічі московський "Спартак" (по 2:0) і голландський ПСВ (2:1 і 0:0).


"Динамо" підходить до даної зустрічі в бойовому складі. Повернулися в загальну групу навіть Микита Бурда, Георгій Бущан і Віталій Буяльський. Поза грою залишається тільки Артем Бесєдін, але його травма дуже серйозна.


Повертається додому сьогодні Роман Яремчук. Українець тільки влітку перейшов в "Бенфіку", і жереб вирішив відправити його на гру в колишньою командою. Роман прилетів до Києва, і дуже цікаво буде побачити його на полі, якщо так вирішить Жорже Жезуш.


У чемпіонаті у "Бенфіки" справи йдуть дуже добре - команда одноосібно очолює турнірну таблицю, вигравши п'ять поєдинків на старті. І відрив від "Порту" і "Спортинга" вже становить чотири очки.


У своїй історії "Динамо" і "Бенфіка" перетиналися між собою чотири рази - по разу в Кубку чемпіонів і Лізі чемпіонів. Португальці відсвяткували три перемоги (5:0, 2:0, 1:0), і тільки раз сильнішими були кияни - в далекому 1991 році. Той гол Олега Саленка так і залишається єдиним, який "біло-сині" провели у ворота суперника.


Мірча Луческу і вся команда дуже розраховує на підтримку вболівальників у сьогоднішньому матчі. Про це особисто сказав сам головний тренер.


Дуже цікаво, кого Містер випустить на вістрі атаки. Але є передчуття, що це буде на номінальний нападник, а Денис Гармаш. Ну, і є надія, що все-таки Буяльський зможе вийти на поле, незважаючи на проблеми зі здоров'ям.


Орієнтовний склад "Динамо":


Бойко - Кендзьора, Забарний, Сирота, Миколенко - Сидорчук, Шапаренко, Буяльський, Циганков, де Пена - Гармаш


На матч призначена англійська бригада на чолі з Ентоні Тейлором.


Транслювати поєдинок буде Megogo. "Динамоманія" о 22:00 розпочне текстову онлайн-трансляцію.

Нас пресингують, і все, гри в нас немає, як в Збірній так і в Динамо. В академії не вчать пресингу і гри в мяч, зате вчать бє бєгі і на рівні ю 19 це працює, а на рівні ЛЧ нас возять. Хоч одна академія в країні може в сучасний спосіб вчити дітей ?
Сховати
Pavlo, нет, петрабол наше всё!
Сховати
Ivan Zaitsev, як ти посмів, це не петрабол, це божа роса
Заголовок не в тему. Где же чистый гол?
Катали нас позорно, неможна так грати, два паси зв'язати не можемо, боялися грати. Якщо так будемо грати з Баварією, боюсь що 0-3 ще за щастя буде. І не треба писати що моментів у Бєнфікі не було, ми автобус поставили, таке з Баварією не прокатить.
Сховати
Моментов у Бенфики была куча. Нам повезло, еле отбились. Вообще не понимаю, что в этом матче и кому могло понравиться
Сховати
Ivan Zaitsev, мне лицо Гармаша понравилось, когда он типо красную отхватил)) Хоть начал потом играть чуть чуть
Сделали, что смогли, спасибо за игру. Без шуток. Наверное, это последнее очко в этой ЛЧ.
а ведь если с ними играть так как в отдельных отрезках, бенфика рассыпается откровенно
У Шуріка на сайті взагалі 2-0 , нормально хлопці на футбол сходили :)
Сховати
ахахахах
Очень бросается в глаза постоянный брак в передачах, розыграшах мяча, выходе в атаку. То пас слишком сильно, то в недодачу, то обрезка, то в аут. Это не уровень УПЛ где после подобных обрезок половина соперников сами мяч отдают. И все потому что привыкли так в УПЛ. Каждую неделю, там недодал, там недобежал, там обрезался и ничего страшного потому что уровень соперника не тот, чтоб за такое наказывать. Потом в ЛЧ хорошо аукается. К сожалению, с каждым годом ситуация не меняется.
А при чем Гармаш? Ну был он в оффсайде, и что? Какон влиял на эпизод? В жопу этот ВАР сраный, клоунада ушастая.
Сховати
ну как же, офсайд при голевой атаке, вар не в жопу он и нам помогал не раз, зато аля тьери анри не будет точно как с Ирландией
Сховати
Тарас, ага, так и есть. Наличие игрока в оффсайде не отменяет легитимный гол. Да посмотрите, сколько голов засчитывали при подаче, когда кто-то был в оффсайде, а забивал совем другой игрок.
АЛЕКС, он подобрал мяч в офсайде и отдал результативный пас. Не находись он там, мяч ушел бы за линию поля или атака пошла по другому сценарию.
Справедливая отмена гола. Гармаш непосредственно участвовал в эпизоде и не будь ВАРа и рекомендаций доиграть момент - смотреть повтор, могли бы сразу свиснуть
Жаль, что потеряли победу, концовка была огонь ..но, с другой стороны, игра показала, что команда может играть на ноль не только в нашем чемпионате, но и в ЛЧ, и с командой посильней Ференцвареша...
Уважуха!!! Страдали чуть не вытянули!Красавцы!!