Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 790
Google, "один раз проиграть и сыграть неубедительно..."??? Вони вже два роки поспіль зливають в унітаз чемпіонство і пролітають мимо еврокубка.
Показати
Santos, Ну то есть, когда команда побеждала, даже поздравить с победой влом написать, а вот стоит матч проиграть... да ещё Полтава которого посмотреть...:)
Подивився пів першого тайму ціеї гидоти у виконанни юних "звьезд" Динамо. Питання, звідки беруться в основі дячуки, біловари сироти та попови, втратило актуальність. Фєєричні довбойоби...
Показати
Santos, Странно. До этого Динамо U-19 практически все время побеждало и таких комментов не было. Стоило один раз проиграть и сыграть неубедительно...
Я уже молчу про то, когда они выигрывали чемпионат, то влом написать и поздравить с победой пацанов)
Юрий, У Сані двоє дітей. Це велика відповідальність.
Показати
Santos, ви маєте рацію
Я б бубочку не тільки зі стулом, а і з ермаком, подоляком, а також разом з меріпопінсами і коляктлетми виніс би.
Показати
Santos, так в чем проблема? Вперед и с песней.
Якщо вийде в старті на матч з англійцями, то чутки про його конфлікт з Луческу були, скоріш за все, не безпідставні. Згадав, як Суркіси стали на бік Гавранчіча в його конфлікті з Буряком. Подивимось, як буде зараз. Мені здається, у контексті боротьби за 1 місце, ключовою фігурою є Ярмоленко, а не Луческу.
Показати
Santos, ви думаєте, гравець а не тренер? Чому не повар, або масажист, від них богато що залежить.
До бабки не ходи! Нагадало порівняння Жені Бохашвілі індонезійского чемпіонату з українським. Теж не бачів ніякої різниці;)
Показати
Santos, спробую трошки прояснити цей момент читачам, звідки зявляються такі думки у футболістів.
Команди топових азійськіх чемпіонатів мають кращий процент точних передач але нижчу інтенсивність порівняно з УПЛ. От зараз грає декілька середняків в Саудівській аравіі, вони працюють на браку 14-16%. Загалом це виглядає як більш осмислений футбол ніж 20-26% браку в передачах клубів УПЛ. Але їх футбол більш повільний, 120-140 передач за тайм, і протидія атакам також.
Французькі команди, як більш майстерні, створюють куди більше моментів у чужих воріт ніж клуби УПЛ. Для нинішньої УПЛ норма 6-8 ударів за гру, клуби Ліги 1 бьють в середньому 12 раз. Хоча в плані інтенсивності та тактики, ми куди менш відрізняємося від французького футболу ніж азійські команди.
Звідси десь і думки Бохашвілі та Макуани.
Wiwisisilka, То все емоції. Євротітули були тільки а 75 та 86 роках. В 99, так як і в 77 і 87 роках полуфінали ЛЧ та КЧ. Головне в футболі - це рахунок на табло(с) ВВЛ.
Показати
Santos, я годы назвал сознательно и, так сказать, в трезвой памяти. Я не привязываюсь к титулам и табло в данном случае, исключительно к игре. Не согласен, что 1997 не отлисается от 1987. В 97 была великолепная игра, и, если бы не дьявольское невезение с Баварией, этот год мог быть самым успешным в истории. Не забывайте, что выигран дважды был Кубок кубков, а 1997 на расстоянии вытянутой руки был Кубок Чемпионов. В общем, так или иначе, наш "спор" сладок, и напоминает времена, которые, боюсь, нам уже не увидеть.
Terz, Золотими було 2 роки: 1975 і, всеж таки, 1986. 1997 нічім не відрізняеться від 1977 та 1987 років. Там теж були полуфінали КЧ.
Показати
Santos, Тут напевно мається на увазі золоті роки гри команди 1975 рік-Кубок кубків і Суперкубок УЄФА. 1986 рік-Кубку Кубків (Кожен може трохи помилитись в роках, давненько це вже було). А про 1997 рік- як рік відродження того Динамо, що було схоже на гру тих золотих команд 1975, 1986 років, два сезони чудової гри було 1997/1998 та 1998/1999. Громили май же всіх тоді Барселону, Реал, та півфінал ЛЧ з Баварією, яка й виграла тоді ЛЧ.
VoValdo, Так, так... І головне яка феєрія в кваліфікації еврокубків. Щоб ті Дніпро та Ворскла без легіонерів і робили!
Показати
Santos, спеціально для таких розяснюю:
1) суркіс за останні 1,5 роки продав Миколу, Циганкова та Забарного + були певні кошти зароблені від ЛЧ, ;
2) Справа не тільки і не стільки в легіонерах, чому рік назад кроти літом придбали кілька українських гравців поки ДК жувало соплі?! Питання риторичне;
3) Мабуть найгірше те, що є "вболівальники" які досі вірять словам і діям суркісів, а по факту : тотальна деградація команди: провали на всіх фронтах - менеджмент, тренер, селекція, маркетинг, гравці і т.д.
4) найгірший виступ в УПЛ за весь ча ! НАЙГІРШИЙ! Адже 4те місце Блохи і зараз це не одне і те ж!
То ж ще раз повторюю: всі проблеми ДК - це лише наслідки недолугого керівництва останніх 10-15 років. Є факти і вони красномовні - великий в минулому клуб осоромився в УПЛ (не інакше, адже програли командам які фінансово набагато нам поступалися) і з ганьбою вилетіли з єврокубків де поступалися навіть не ереднякам!
Тож тіште й далі себе ілюзіями бо поки суркіси керують Динамо - нічого хорошого в команді не буде! І допоки будуть суркісоботи - команда буде ганьбити імя клубу в Європі !
dynamic1927, Більш схожі на клоунів були Бущан, Дячук і Сирота.
Показати
Santos, а до чого тут вони? Так, вони зіграли дуже погано, захисники не рівня Динамо, але ж хіба вони давали смішні інтерв'ю з відмазками після гри?
No results found.