Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 122
Дід Панас, базель вже не той. Він безнадійно відстав від Янг Бойз в чемпіонаті, очків на 20
Показати
dj-liam, так и мы уже не те и безнадежно отстали от Шахтера.
Serg, буде
Показати
dj-liam, не будет, сити тогда повезло, если шахтер настроится и будет на пике даже обыграть сможет, с тем же лионом шахтер намного сильнее играл чем сити с лионом.
zlat, це номер для виступів в юнацькій першості
Показати
dj-liam, * Игроки молодежного состава не имеют постоянных номеров
http://www.fcdynamo.kiev.ua/ru/team/junior/players/makhankov/
З нетерпінням чекаємо
Показати
dj-liam, NB навряд порадує дизайном. Було б цікаво побачити комбіновані комплекти, наприклад, біла футболка й сині шорти та гетри й навпаки. А там вже, у випадку чого, "колхозить" в залежності від суперника.
Значить Бєс і Дуелунд завтра вийдуть на заміну, чудово
Показати
dj-liam, не факт ..Просто замінили бо хлопці - це не готові грати всі 90 хв.
Мал, не розумію, з чим саме у словах Суворова ви не згідні? В чому він не правий?
Показати
dj-liam, Я не согласен с теорией Резуна /Суворова о том, что Сталин собирался напасть на Германию. Почитайте книгу Дмитрия Егорова "Разгром Западного фронта 1941". Там всё по полочкам разложено. И о теории Резуна тоже хватает материала.
А хтось з кандидатів від армії 4 рази відкосив....
Але його виборцям пофіг, що це чудо може стати Головнокомандувачем ЗСУ
Показати
dj-liam, всім пофіг через те, що він з друзями купив устаткування та автомобілів на десятки мільйонів гривень. Якщо цим він відкупився від армії, то це супер. Нехай кожен так відкупляється.
dj-liam, а син одного з кандидатів не косив (пофоткався на фоні окопів і бігом до татка )
Сам рано #2, тільки атакуючого плану
Показати
*Самбрано
Антон, не думаю, що психічно здорова людина, переглянувши відео про вбивство, піде когось вбивати. Не знаю нікого, хто побачивши гей парад, "передумав" і теж став геєм. "Мода" тут ні до чого, особливості вродженої статевої поведінки контролюються гормонами, а не телевізором.
А порівняння із зайвої вагою взагалі безглузде.
Показати
dj-liam, Ну ок, як тільки проведуть експерименти з групами новонароджених дітей, щодо впливу зовнішнього оточення на їх сексуальні вподобання в майбутньому, тоді я погоджуся з вашою думкою, а поки будемо вважати думки один одного - "безглуздими") Навіть якщо ви біолог з безмежним багажем знань, вважати свою і тільки свою точку зору правильною це якось...
Антон, тільки невігласи вірять, що пропагандою можна змусити людину змінити орієнтацію чи стать. Але чи можете ви навести хоча б один приклад з історії, коли "пропаганда" подіяла? От і я не можу. Стать та орієнтація є вродженими, і повпливати на них після народження ніхто і ніщо не в змозі
Показати
dj-liam, Цікаво, а хто взагалі проводив експерименти щодо впливу пропаганди одностатевих шлюбів? Чому в політиці це працює, чому людина може вбити іншу людину після перегляду ТВ передачі, чому люди курять? Для прикладу припустимо, що в тебе вроджена повнота, так? Ти нічого не можеш з цим робити бо ти таким народився! Але? Через пропаганду здорового образу життя, спорту, та правильного харчування ти
намагаєшся контролювати свою вагу. Не треба говорити про те чого ми не знаємо. Я взагалі не проти всіх цих двіжух, я за те щоб кожен жив так як він хоче))) Але так як він того хоче, а не так як йому диктує мода.
No results found.