Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 56
Лука, всі помиляються, але цей чувак найчастіше просто спостерігає за летом м"яча в штрафній і не намагається завадити суперникам... Другий Кадар.
Показати
Раджу Вам дивиться увесь матч, а не нарізки голів. Та достатньо статистику подивиться, скільки він на команду робить. І не було б запитань до Сироти.
А ще він головний привозило в команді. Треба завлятися, бо скільки ще привозів нас чекає - навіть подумати страшно.
Показати
Втому сезоні він далеко не один помилявся, навіть важко сказати, хто більше: Попов, Забарний чи Дубінчак...
Не обьективно. Очевидно, составляли какие-то западные издания.

ВВЛ был явно сильнее чем Круиф, Моуриньо, Трапатони, Сакки и даже Фергюссон. Просто они были на виду и тренировали гранды мирового футбола.
Сильнее,имхо, был только Михелс.
Показати
Major, я б ВВЛ на третє місце поставив
Андруш, такі підозри у мене з"явились ще на самому початку його діяльності в клубі, коли він почав відраховувати перспективних і технічних гравців і робити основними відвертий шлак. Тихою сапою він викосив все динамівське і динамівський дух, перетворивши наше велике Динамо в дворову команду, що грає в дворовий хвутбол минулого століття.

От і зараз він свідомо маринує найтехнічнішого гравця - Парріса, випускаючи його на 5-10 хвилин, щоб не дай Боже він не "ввійшов" у гру і чого-небуть не натворив.
Сьогодні ще не бачив, подивлюсь пізніше, але в останньому матчі, попри все, Парріс за 10 хвилин приніс більше плюсів команді, аніж деякі за матч.
Показати
Major, Щодо Парріса повністю згоден.
Твої слова - да Богу в уші! Сподіваюсь, він раніше здрисне. По-ходу до цього всі ведуть.
Показати
Major, Луческу провалив підготовку до цього сезону. Але хто замість нього. Попередні два сезони Ч 1,5 сезони були вдалими. так, ми нічого не показали в Європі, та давайте будемо реалістами. В ЧУ було все добре.
А зараз прийде умовний Костюк і повернемося до того , що було до Луческу (Хацкевич, Михайличенко).
Якщо прийдуть Ребров чи Шевченко - згоден. Та чи захочуть вони?
А решта з своїх... Навіть не знаю, хто б міг.
А іноземці зараз в таку ситуацію не підуть. Буду радий помилитися.
Було б краще для всіх!
Показати
Major, Повторюсь.
Major, Луческу провалив підготовку до цього сезону. Але хто замість нього. Попередні два сезони ЧУ, чи 1,5 сезони були вдалими. так, ми нічого не показали в Європі, та давайте будемо реалістами. В ЧУ було все добре.
А зараз прийде умовний Костюк і повернемося до того , що було до Луческу (Хацкевич, Михайличенко).
Якщо прийдуть Ребров чи Шевченко - згоден. Та чи захочуть вони?
А решта з своїх... Навіть не знаю, хто б міг.
А іноземці зараз в таку ситуацію не підуть. Буду радий помилитися.
Леханыч, так, завдяки чудо-екскрементаторам і ми дещо в цій ролі. Але, все ж таки, ми більше спостерігачі процесу.
Показати
там чудо-екскрементатори)
Що характерно для "сумашедшего"? Повторюваність одних і тих же дій з очікуванням відмінного результату. Нікого не нагадує?
Показати
Major, це нагадує нас. Ми дивимось кожен раз матчі Динамо (бо любимо його) в очікуванні кращого результату. А по підсумкам... в дупці
Marshall Wade, а чому нікому не приходить така мисля, що це ахметка заслав цього "козачка"? Коли в шахті був повний безлад - дали нам виграти дещо, а потім кротік почав працювати.

Причому, як по-ієзуїтськи він це робить! 99% вболівальників знають, що з деякими гравцями ніякого толку не буде. А він їх тулить постійно.
Показати
Major, виглядає саме так.
О, кротенята "зашевелились" :) мінусуйте, мінусуйте, значить правда.
Та який цинізм... То він так бачить світ :) Треба ж було таке чудо відкопати на кротячому мусорніку... Ну братки вміють.
Показати
Major, людям з короткою пам'яттю живеться простіше. Дійсно, навіщо нам кротячий смітник, коли в нас є такі світила як Хацкевич чи Михайличенко?
Автор: Major
6 травня 2023 13:24
Скільки ще?!
Скільки ще, люди добрі, цей "гравець" буде над нами знущатись ? Скільки він буде пороти ось таку дурню, подивіться: https://youtube.com/clip/UgkxqhcGwA7izassrk-G1lYpi...Та якби він у Лобановського х...
Автор: Major
6 березня 2023 17:18
Це треба бачити!
https://youtube.com/clip/Ugkxbav4BDuiK_ddMPM-Xy2tp... Козак - 0:1. Вова Шепєлєв - красавчик. https://youtube.com/clip/UgkxK8oR3Pg0Sdv8c8ulrhKBl... Сітало штовхає Дячука в спину і забирає м"яч https://youtube.com/clip/UgkxHu-HVYDOMyR-jDOZ_604H.....
Автор: Major
16 жовтня 2022 14:17
"Динамо" (Київ) - "Ренн" (Франція), відеоаргумент, 2-й тайм
Нажаль, ютуб не дозволяє опублікувати відео з голом, тому доведеться тільки фото найцікавішого, на мій погляд моменту показати:Як бачимо, Дубінчак відверто ухиляється від м"яча, він пролітає між нападником і нашим захисником і летить прямо до Wooh.....
Автор: Major
14 жовтня 2022 14:56
"Динамо" (Київ) - "Ренн" (Франція), відеоаргумент, 1-й тайм
Епізод 1: імітація захисних дій, Гармаш ( та й Шепєлєв )Епізод 2: Всі борються, а Гармаш тупить і потім зупиняється...В першому таймі слід відзначити корисні дії Бєсєдіна ( заробив з 5 штрафних та сті...