Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 137
Коментарі по темі:
вважаю недоцільним порівнювати чистого опорного півзахисника-руйнівника і центрального півзахисника спрямованого на атаку! його можна булоб порівнювати із Іммерсом чистим опорним!! щодо його гри я повністю згоден з вищеперечисленим, а як ви думаєте де йому знайти мотивацію якщо він у динамо вже повних чотири роки являється основним опорником??? від цього й ніякого прогресу без здорової конкуренції та щей із цим тренером! думаю Гармаш вже давно награв на місце в основі!
Показати
А кому он нужен такой "чистий опорний півзахисник-руйнівник"? такие вымирают по всей Европе как класс, как и защитники-либеро чуть ранее... Занимает место Гармаша и Богданова
"вважаю недоцільним порівнювати чистого опорного півзахисника-руйнівника і центрального півзахисника спрямованого на атаку" Якби статистика була приблизно однакова, то це б мало значення. А якщо навіть за показниками гри в обороні Вуко поступився гравцю, спрямованому на атаку...
Класи играл как раз ОПОРНОГО полузащитника. Иммерс и Леердам играли выше. Класи не виноват, что у него еще атаковать получается. http://ru.uefa.com/uefachampionsleague/season=2013/matches/live/day=-3/session=1/match=2009466/index.html По этой ссылке есть расстановки Динамо и Фейеноорда. А насчет перевода Вукоевича в ЦЗ... Вы шутите? При ЦЗ, который проигрывает 2/3 единоборств Динамо будет получать по 3-5 голов за матч.
Чому головний тренер Київського Динамо одягнений у тренувальну маніжку під час матчу Ліги Чемпіонів, Чому грає тормоз Нінкович, дуболом Попов і ніякий Вукоєвич??? -так тому що головний тренер Сьомін!
Показати
+1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
Коментарі по темі:
Якщо цей трансфер станеться то думаю за невиграш Чемпіоннату України буде дуже соромно! вимальовується дуже серйозний склад, яб розставив їх по схемі 4-1-3-2! ------------------------Коваль----------------------- Босінгва(Алмейда)-Михалик-----Хачеріді--Тайво(Попов) ---------------Велозу(Гармаш,Богданов)-------------- Ярмоленко(Мехмеді)----Кранчар(Рафаель)---Гусев(Дуду) -------------Міля(Рафаель)-------------------------- --------------------------Ідейє(Рубен)-------------- Всетаки Мілевський це Мілевський, якщо він хче грати то суперникам дуже несолодко І тому він в мене основний відтянутий форвард!
Показати
два вопроса: 1) почему алмейда на правом фланге и зачем он вообще в составе?;2) куда вы дели вукоевича?
с Кранчара никудышний второй опорник, как мне кажется
ссилку в студію!
Показати
http://www.transfermarkt.de/de/dynamo-kiew/startseite/verein_338.html внизу з правої сторони наступний після Рафаеля
Так Кранчар і Велозо тут ніпричому! Нам вже давно бракувало чистого страйкера граючого в штрафній площадці на підхватах і на випередження! Думаю за рахунок своїх бійцівських якостей і боротьби Рубен стане головним бомбардиром!
Показати
И я надеюсь... пусть даже не "головним бомбардиром" но хорошим острым нападающим.
Коментарі по темі:
Даємо Нінковича і ще 5 млн Євро і забераємо Єременка додому!!!
Показати
Куда мы его поставим?лз? Да и последние возвращения к добру не привели.
Коментарі по темі:
Аа збув саме головне, потрібно змінити головного тренера, тоді можливо і в Лігу чемпіонів вийдем!!((
Показати
Предчувствую смену тренера зимой (после неудач в ЛЧ).
Ну розкажи які ти побачив ще помилки арбітрів крім матчу Україна- Англія?
Показати
похоже ты смотрел только матчи сб. Украины.
Навіщо тобі помилки. Я спитав про твій вік, раз ти так безапеляційно написав: - .....яб назвав суддівство на ЄВРО -12 найкращим за всю історію Єврочемпіонатів!
Я також нерозумію на чому основуються ваші слова про погане суддівство?? як на мене то суддівський промах був тільки один, і ще невідомо чи цей промах мігби щось вирішити, а так яб назвав суддівство на ЄВРО -12 найкращим за всю історію Єврочемпіонатів!
Показати
Тобі скільки років, Михасько? Це твій перший ЧЄ, ну може другий, а ти вже стверджуєш про всю історію ЧЄ.
Чому ми постраждаєм? Як на мене то Динамо незаймається тим чим займаються кроти, а наших Парцваніїв тяжко вигнати з пригрітого місця в дублі. а так взялиб за нього 200 тищ у.є і нехай гуляє на всі чотири сторони. і для нього примусова зміна клубу і для клубу звільняється місце для юного таланту!! а так маємо одні непотрібні оренди!
Показати
и что, будут как Виценца толи продавать с возвратом толи свободными агентами с возвратом отпускть))
Автор: Міша
9 грудня 2011 14:10
Що далі??
Ось уже закінчується перша половина сезону, а у нас як завжди більше запитань аніж відповідей. Мені це дивно визнавати але з року в рік гра динамо нагадує важко хворого пацієнта, який все ближче до смерті((...
Автор: Міша
26 вересня 2011 10:55
Ось уже 11 тур Премєр-Ліги доходить до завершення.
 Ось уже 11 тур Премєр-Ліги доходить до завершення, позаду третина чемпионату. У таблиці троєвладдя, так непомітно але впевнено Металіст тянеться за лідерами чемпіонату. І хто його знає можливо в...
Автор: Міша
27 травня 2011 13:50
Сама цікава пора для вболівальників відкрита.Кого запропонуєте Ви?
Це мій перший пост, тому якщо будуть помилки нелайте, з укр.мови мав 3. Скоріш за все першою покупкою Динамо цього міжсезоння стане Кардосо. Це недивно бо коли з обойми вилітав Шева або Мілевський зразу починались проблеми у нападі команди, Кравець і Зозуля явно не тянуть на Євро арені...