Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 50
І знову ж такі, Ви можете писати роками про Смолового, про Сидорчука, Буяльского, Сироту, але ж , хвала Богу, є статистика та розумні люди, які бачать футбол по—іншому)))
Показати
Лука, а вас ніколи не дивувало, чому у міши в фаворитах ходять гравці, які постійно підводять команду?
Спочатку це був Кадар (який просто спостерігав найчастіше як його партнери б"ються із суперниками), потім фаворитом став Сидрочук (який систематично видалявся в єврокубках і привозив у всіх турнірах), останнім часом міша дрочить на Буяльського (який вище рівня УПЛ не знає як грати - бо в Європі стоячи неможливо щось зіграти, а після ганебної симуляції і дискваліфікації і в УПЛ виглядає як невидимка).

І водночас цей доморощений експерд хейтив постійно дійсно класних гравців! Вас не наштовхує це на якісь висновки про мішу?

А те що ви називаєте статистикою - є 100% фуфло, бо рахується воно за висосаними з пальця принципами, та ще й в"єтнамськими фрілансерами.

Статистика - це така продажна шлюшка, яку можна повернути як тобі забажається.
Major, він може Вам подобатися або ні, но статистичні дані, які він викладає, це як раз те, що Ви можете не побачити, або взагалі не хочете бачити, але проти них не попреш. Це не він їх вигадує.
Показати
Лука, в минулвй грі він класно вийшов на заміну. Сьогодні ж зіграв посередньо. Був удар та декілька передач і все.
Major, не згоден. Без Сироти, без його передач на Буяльского, Ваната , Кабаєва навіть не уявляю, яка була б гра; без Сидорчука в центрі взагалі провал; Буяльський просто не в формі після перерви. Вони реально витягують цю команду. Доречі, стали більш—менш грати у щось подібне на футбол, коли поставили в пару Сироту з Дячуком( такий собі тандем мізків та сили))))
Показати
Лука, ви мабуть маєте якесь своє бачення футболу... Я вже на всіх форумах років зо 2 пишу: приберіть з команди Сироту, він майже в кожному матчі привозить у свої ворота! Це гравець рівня колективу фізкультури, не більше.

Всі названі мною гравці тільки гальмують гру ДК, не дають грати за основу нашому майбутньому - Яцику, Царенку, Бражко, Діалло та іншим. Від них вже нічого чекати не варто, треба позбуватись і будувати нову команду.
А мені Кабаєв сьогодні— просто красень. Одна з най—най його ігор.
Показати
Лука, не звертайте уваги на дилетанта. Чувак на своїй хвилі, майже все що меле - далеке від істини.
Умник, та шо б он там один з 3—мя зробив? Заблокував, а шо далі? Де Вівчаренко? Андрієвський? Шо ви на нього все вішаєте?
Показати
Лука, там у него была ошибка в том, что выиграв верховую борьбу, он скинул мяч на соперника
Лука, пішла передача через все поле від воротаря на Степанюка. Він скидає грдями на Кане, який підключився. Ні Сидрочка, ні Андрієвського і близько нема. Останній хоч біжить назад, а Сидрочук споглядає футбол!

З команди треба прибирати 1. Сироту 2. Сидрочука 3. Буяльського 4. Шепєлєва 5. Гармаша. Це баласт, який тягне на дно.
Я б і першу частину зборів не показував.
Показати
Лука, дивлячісь на гру, яку демонструе нині Динамо, я б і офіційні не показував.
Умник, але ж він правий у тому, що є велика
Прірва між тими, хто застав іспанців, та тими хто ні...
Показати
Лука, ага, і велика прірва між ними і гравцями Інгульця та Зорі)))) Не повторюйте дурниць, що мелють смолові.
Може, Бондаренко, а не Бондар?
Показати
Лука, Бондаренко нічим не краще.
Знов два дуболоми в центрі захисту ...
Показати
Лука, і три в півзахисті.
А ті,шо мінусують, не бачили, як кілька разів нам пробачали???? Якби не Вівчаренко, 2—3 гола б спіймали
Major, Царенко дійсно хорош, АЛЕ поки ще в нього не все виходить ( на цьому рівні), просто ещё забрано. Волошин на заборах дуже вразив, єдиний, хто міг би уже зараз підсилити команду, але ж нема кому доставляти йому м‘яч, Дячук— лише м‘язи, позицію взагалі не тримає, постійно привозить, верх весь програв, з м‘ячем нуль, а про пасову роботу взагалі мовчу. Сирота тут був просто красень, не вистачало його розрізних на Ваната, Бую, Сидорчука, та й в повітрі він набагато краще!!!
Показати
Ну то що, Дячук нуль? Після Дніпра-1? А от нєдоросль там би напривозив...
No results found.