Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 50
Google, зрозумійне, що один захист нічого не вирішіть!! В нас зараз нема центру поля! Діра повна! Нема Сидорчука, нема Шапоренка! Нема Ярмоленка! Нема де Пени з Вербічем, які обробляли кожну передачу Сироти, або ще когось. Команда взагалі не грає в захисті! Ви туди хоч Рамоса засуньте. Нічого не буде
Показати
Лука, У нас уже был Сидорчук. Классно с ним "наиграли" в этом и прошлом сезоне? Был Ярмоленко против Черноморца 3:2, только это не помешало Сироте получить красную карточку, а Дячуку на ровном месте привести гол из ничего. Как фланговые Де Пена и Вербич относятся к центру поля, я так и не понял.
Тарас, ні, в нас зараз проблема в центрі поля, на жаль
Показати
Лука, ні. Проблема із тренером. Мені не зрозуміло, в який футбол зараз грає Динамо. Може мені хтось пояснить. На полі повна анархія. Таке враження що це любителі, які вчора зібралися побігати на вихідних за свій колгосп.
На початку можна було три кинуть
Показати
Лука, Причому, це вже не в перше за останні матчі)
Paul, сьогодні привезли Буя з Шапоренком,Дьячук та Бражко, а винен знов Сирота, який ледь не єдиний, хто сьогодні відпрацьовував в захисті, за що й поплатився червоною. Не смішить вже людей. Доречі головою сьогодні почав дві контратаки, скільки заблокував. Дивіться реально на речі. Команда марнує моменти в атаці, та не відпрацьовує в захисті, це факт
Показати
Лука, У Сироты совсем нет скорости. В футболе это приговор.
Лука, Про Дячука сегодня лучше не вспоминать. Лежачего не бьют. Второй гол забил не Черноморец. Его забило даже не Динамо самому себе. Его забил конкретно Дячук и только он. Такие эпизоды это не просто +1 гол у соперника, это ещё и сильный удар по психике своей команды. Люди корячатся, корячатся, с трудом сравнивают счёт- и тут человек чуть ли не берет мяч в руки и заносит в свои ворота.
Wiwisisilka, має бути ротація, попереду Бешикташ
Показати
Лука, але все рівно перемагать однією лівою
смит, Сирота!!!!!!це його передачі!!!!!!! Красава
Показати
Лука, а не Андриевский?
Лука, Андрієвський
Умник, передивиться момент, потім вже ядом ригайте. Вам сьогодні Сирота винен? Де напад? Де Шапоренко? Хтось його сьогодні бачив? Скільки обрізок в Попова та Ярмоли? Скільки Сирота віддав вперед? Беніто не готов. Ярмола с Шапой сьогодні не готові. Сподобався сьогодні Кабаєв
Показати
Сирота, сьогодні погано грав. Скільки від нього відскоків на суперники.
Але і вся, команда не набагато краще грала. Не наложав лише Бущан.
Артем, та вже колись пробували, не годиться, та й на зріст замалий. Я б взагалі порадив шукати норм правоногого, в нас є Попов, який то сам травмований, то на червоній за когось; Дячук ще досить сирий; а про Біловара вже всі побачили. Ось і весь набір.
Показати
Лука, + Не могу не согласиться с вами касательно правоногого. В целом с такой защитой сомневаюсь что можно рассчитывать на чемпионство. Вроде и время было, но не с нашей селекцией.
А з правоногими у нас , я так розумію, все гаразд?)))))
Показати
Попробовали бы Вивчаренко в центре слева. У него неплохие навыки в защите, может и решили бы вопрос левоногого защитника.
Леханыч, зато моайбутній зять на полі)))
Показати
Лука, де ще таке можливо,син,зять...
No results found.