Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 49
Виктор Кроних, я читав, але ж яка причина? Цікаво
Показати
Лука, ну, насколько я понимаю, причина в невыплате каких-то там призовых за прошлый сезон. По крайней мере так пишут на гостевой Зари =)
Дуже дивний склад в ,,Зорі,,
Показати
Лука, що тут дивного, ми заборонили грати орендованим
Лука, https://www.dynamomania.com/news/718759-mihail-spivakovskij-zarya-vyjdet-na-dinamo-v-besprecedentno-eksperimentalnom-sostave
Мисливець, Міхавко перейшов в опорну зону
Показати
Лука, я, конечно, очень высоко ценю ваши аналитические взгляды и понимание игры, но мне увидеть куда перешёл в добавленное время Михавко было проблематично, ибо , я видел только стадо баранов скопившихся в штрафной и около ...
Юрий, ніхто не завадить вболівати мені за ,,Динамо‘‘. Ви почуйте мене: шукають центрального захисника! Він виріше проблему, яка є на цей час в команді???? Він почне забивати? Він буде грати за всіх? Я лише намагаюся донести, шо проблема як раз не в захисниках, точніше не тільки в них! Пішов Сидорчук, Бражко ще дуже далеко до обсягів нашого колишнього капітана. Немає досвідчених гравців на флангах( хвороба Ярмоленка це дуже добре продемонструвала ) А ні Самбо, а ні Беніто, навіть ні Волошин( поки ще) не здатні вирішити цю проблему. А що з нападаючими? Бажано посилювати КОЖНУ ланку!
Показати
Лука, ну так в кожній команді є проблеми. Але це обов'язково треба пачками скупляти по 400 тыс гравців.
З 2016 року ми вже не купляємо по 10 млн гравців звикнути вже треба. Мені як вболівальнику зі стажем приємно що грають наші. А не чужі за велику зп. Та ниють ой як страшно війна.
Сьогоднішня гра чітко показала, що не там ми шукаємо, не тих ми хочемо купити! В нас взагалі нема а ні нападу, а ні флангів, а ні центру. Захисники доставляють м‘яч до воріт, а нема кому забивати! Скільки неточних передач, скільки змарнованих моментів. Але ж це тільки збори. Подивимось. Час ще є. Переглядають молодих.
Показати
Лука, честно я никогда не понимал этого хейтерства когда в тренировочной игре проигрываешь.
Эти игроки представляют Олимпийскую команду и команду на чемп Европы ю21.
Эти же игроки в оф матчах дают результат. Слушайте может за другую команду вам болеть?
Юрий, вінгери теж потрібні караул, нападник не завадив би, в центр теж проситься, нема команди.
Показати
Лука, а Волошин Диало Кабаев Ярмола Бенито Караваев теперь уже Брагару, нее не вингеры?
А Ванат Пономоренко Супряга не форварды?
Абсолютно не понимаю стратегию набрать кучу игроков.
В среднем нужны 15 сильных игроков. У Динамо нет проблем с вингерами и нападением. Или Ванат зря ставал лучшим бомбардиром 2023 года?
Сирота сьогодні як раз норм, ніхто не підстраховав, Попову поміж ніг забили.
Показати
Лука, якщо брати гол, там питання до опорних перш за все.зона 10 метрiв до нашоi лiнii захисту була вiльна для двох гравцiв СК. Бражку привiт!
Це розмальовка по номерам)))), але ж займає багато часу
Показати
Лука, Та да! В мене дружина такі "шедеври" малюе. І теж, як і Біловар, у футбол грати не вміє.
Поки команда не буде працювати й в захисті, як потрібно, як у всьому світі грають, нічого не буде! Зробили з ЦЗ козлів відпущення, а то що фланги на захист не відпрацьовують, мовчим. Те, що в середині поля— просто біда, роби, шо заманеться, мовчим. Ще раз повторюся: були легіонери, чомусь той же захист був топовим! Ось і вся відповідь.
Показати
Лука, тому що в кожному матчі є результативні помилки ЦЗ. Ні в одній іншій команді такого немає. Навіть в останньому матчі два голи пропущені з центральної зони штрафного майданчика, зони прямої відповідальності ЦЗ. А нападники суперника там спокійно приймають м'яч, оброблюють, роблять декілька дотиків та забивають. Як таке можна дозволяти?
Google, зрозумійне, що один захист нічого не вирішіть!! В нас зараз нема центру поля! Діра повна! Нема Сидорчука, нема Шапоренка! Нема Ярмоленка! Нема де Пени з Вербічем, які обробляли кожну передачу Сироти, або ще когось. Команда взагалі не грає в захисті! Ви туди хоч Рамоса засуньте. Нічого не буде
Показати
Лука, У нас уже был Сидорчук. Классно с ним "наиграли" в этом и прошлом сезоне? Был Ярмоленко против Черноморца 3:2, только это не помешало Сироте получить красную карточку, а Дячуку на ровном месте привести гол из ничего. Как фланговые Де Пена и Вербич относятся к центру поля, я так и не понял.
No results found.