Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 21
Santos, Нічого нового. У Пєті як не було рівня, так і не має. (Надіюсь ти розумієш що «Пєтя» у моєму дописі - це збірний образ). І вже не буде ніколи. Політичний труп без яєць. Який тільки і вміє, що постійно писати фразу про 73% і «яка різниця», сунути цю фразу у будь-яку стрічку у будь яку новинк. А зрозуміти просту істину, що 73% це більшість - мізків не вистачає. Мені дуже шкода, що я живу з такими ідіотами в одній країні.
Показати
Netflix, А як мені шкода, що співвідношення довбойобів до розумних люде таке катострофічне. І на жаль це стосується не тільки України. Вчора приблизно така ж більшість довбойобів в джинсових комбезах із Айови це доказали.
Santos, Петя! Йди вже набуй, тебе тут розкрили)) Ти вже докерувався країною, розгрібають ще й досі. І довбойою в цій країні тільки ти! Петушара!
Показати
Netflix, Нічого нового. Рівень інтелекту зе-вибірців це реготати від "сіськадовська" та бути в захваті від гри "лісапедіста" на роялі.
Il Divin Codino, так. Я саме так вважаю. А ви ніхто, щоб мені розповідати про новини.
Показати
Netflix, Ну для 73% "нетфліксів" і порівняння України з повією і "эбонитовые палочки" і гра пісюном на роялі заходили на "ура". І "сіськадовськ" зайде. Бачу вже зайшов.
динамо машына, то може подивись номер? Це бл… гумор, і номер був не про Скадовськ. Хайп створюють ні на чому.
Показати
Netflix, ви вважаєте, що це - гумор? Тоді у мене для вас погані новини...
Terz, відразу сїбнеш, якщо відкриють кордон? Чи трішки посекаєш?
Показати
Netflix, я могу по закону в любой момент поехать, куда хочу, но не собираюсь никуда уезжать. А ты из окопа строишь?
Netflix, А може нехай краще виїдуть, ніж такого невмотивованого силою заберуть і в критичний момент він підставить весь підрозділ чи групу на завданні. Плюс на нього буде витрачені ресурси на час навчання, обмундирування, забезпечення. А якщо це тіло вбють, то ще і виплати родині. Може бути, що краще ці ресурси закумулювати і нормально забезпечити нехай меншу кількість людей, але більш якісно (не корсари з непідйомними залізними пластинами, а нормальні плитоноски з керамікою, не гівняні китайські аптечки з паленими турнікетами, а нормальні катівські і так далі). Все одно нормально вмотивовані бійці просять це придбати у волонтерів або купують самі за кошти своєї родини чи з бойових.
Рудько - іуда
Показати
Netflix, Хіба він перший? А Рибка? А Олексій Шевченко?
Бльо, якби не Поворознюк, я би і далі думав що Верес - це кукурудза.
Показати
Netflix, ))))))))
Major, Ага, зараз він Кривий Ріг введе до зони комфорту, а вже потім зможе когось вивести звідти))
Показати
Netflix, я ж кажу "тіпа". Та й не звільнять Вернидуба, не вірю.
dynamic1927, а чому не можна? Заплати, та й дивись. Матч у додатку є.
Показати
Netflix, все оплачено! У першому таймі у додатку Сетанти виникли якісь неполадки, спочатку писало "Помилка доступу", потім "Подія завершилась", а показ розпочали з другого тайму!
_болельщиК, не получиться. На цій стадії же виліт - це додому. В наступній стадії виліт то в ЛЄ. Тому тихенько сидят у себе дома, і нехай кричать що хочуть. Більше їх ніхто не почує))
Показати
Netflix, Та ні. Будуть грати 2 відбіркових раунда в ЛЄ.
No results found.