Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 25
А ось і причина показаної "гри". Ніхто просто не хоче уходити).
Показати
pashik, "Мене в Динамо все влаштовує"
Ми вже на четвертому... Щось не зрозуміло, хтось хоче сказати, що в усьому винна молодь? А Сидорчук, Шепелев, Буяльський теж молодь? Вони вчора, і не тільки вчора (Буя це меньш стосується) були прям на висоті? Гармаша теж хватило лише на 15 хвилин. До речі, його і треба випускати на 15-20 хвилин в кінці, він тоді дуже додає користі і не встигає втомитися. А взагалі, доволі велике питання до тренерів. До головного тренера саме. Хоча іноді вже, почалось здаватися, що команда хоче злити Луческу. Або щось в команді коється. Недобрі почуття.
Показати
pashik, справа в тому, що молодь ще не готова. Сидорчук, Буяльскій з молоддю і Содорчук, Буяльскій з досвідченими гравцями— це різні гравці, та різна гра. Гадаю, він мав на увазі саме це. Вийшов в основі— грай, як треба( а не на перспективу).
Як я розумію, то хтось гравців Динамо продовжує між матчами гоняти на перекладних за кордон... Якісь вони такіж саме, як і грали в еврокубках. Луческу пора додому. Сьогодні тренерська поразка. Навіть незважаючи, що зіграли ми у нічію.
А ще я сьогодні під час гри пожалкував, що показує не сектанта. Був шанс не побачити цей сором.
Показати
pashik, це ж з Конча Заспи автобусом треба доїхати, бідненькі дівчатка втомилися від переїзду, поставтеся із розумінням
danik, оце був би гарний шопінг!)
Показати
pashik, не шопінг, а найвдаліший розпродаж всіх часів в історії клубу! А якщо ще й за гроші, а не турецькі штани....
Не з нашим щастям...
Показати
pashik, саме ці слова промовила моя свідомість після прочитання заголовку )
Ваната взагалі немає? Начебто не було інфи про перебір жовтих. Хоча якщо дивитися як у нас працюють такі структури, як УАФ та УПЛ, то нічого дивного немає у відсутньості такої інформації... Хоча б не травма це у Владислава.
Показати
pashik, у Ваната дисквалификация из-за перебора желтых карточек
Шепелев. Вперше за декілька років нічого поганого про нього не скажу. Мабуть з того самого голу кротам. Можна навіть похвалити.

Кабаєв. Ну таке. Вважаю, що від Перріса толку більше було.

Беседін. Ну, тут як завжди. "Пыль топотом копыт" - саме так можна назвати стиль його переступів. Як і саму гру. Вважаю толку більше було б від Кулача.

Взагалі, команда потрохи виходить з піке своїх мандрів Європою та автобусами по Україні.
Показати
pashik, все просто. не було щільної гри від Олександрії - одразу ці персонажі себе проявили. В Європі таких розривів між лініями і близько не було.
А Бєсєдін справді бігає як циганський кінь з нульовим КПД навіть при такому низькому рівні футболу
Шепєлєв хоч і забив гол, але якщо ви не помітили кількість його помилок і невимушених втрат, то я "Ой!"

Шепєлєв і Кенжора - два найслабших ланцюжки в команді. Якщо перший хоч пробує якусь активність проявляти ( при адській кількості браку ), то другий взагалі нічого не намагається... Це найслабший правий захисник за всю історію клубу!
Хто не згоден - дивіться як повинен грати правий захисник на прикладі Манфреда Кальтца ( ФРН ). ІМХО - це взірець на всі часи!

Ну, добре, хай хоч намагається грати як Вівчаренко і Дубінчак! Але ж ні... Про цього заробітчанина я вже не один рік пишу...
І взагалі, треба робити щось з центром захисту. Забарному треба посидити на лавці, поміркувати за майбутне. А поруч з ним Сироті та Забарному. Не можна так грати та стільки помилятися. Про які європи вони там мріють?
Показати
pashik, но подивиться на Попова, важкий, не біжить , програє на кутових. Забарний помиляється, але ж багато робить, а цей взагалі стоїть
Леханыч, він в еврокубках поки що не має права грати. Нажаль. Привіт нашим чудо-селекціонерам.
Показати
pashik, дякую за інформацію, я цього не знав, або пропустив повз очі
Треба дати шанс. У нас вже він може зупинитися в рості. Більш-менш є кому замінити. І для збірної буде великий плюс. Та й для прикладу молоді також добре.
Показати
pashik, Замінити більш-менш нема ким. Чисельно ж звісно замінять, не будуть же грати в меншості, а от якісно - навряд. Попов з його тупоголовою манерою гри (тим більше дуже часто травмується і на довго), Бурда після довгого простою після важкої травми, Сироту побачили в матчі з Бенфікою, хоча він якщо додасть, то може і замінить.
Але все одно, якщо реальна пропозиція є, то треба відпускати і для позиціонування клубу на ринку, і для розвитку команди як приклад для наступної молоді, і для розвитку гравця.
No results found.