Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 58
А фоточка з бастою? Чи фотоапарат був Український? Що в головах наших футболістів? Якщо маєш позицію, то будь послідовний.
Показати
Pavlo, Яремчук может не фанат русского рэпа и не знает за взгляды придурка басты
Pavlo, все мы ошибаемся, но не каждый может сделать выводы из своих ошибок.
Ватель, я думав люди на Динамо ходять, а ви кажете на минай. Фактично у тому що на шахтьйор навіть на інгулець більше прийшло ніж на Динамо Минай. І це реально ганьба, якщо ви з ухмилкою хочете це проковтнути і сказати що "намалювали" то це не вирішить проблему.
Показати
Pavlo, на шахта - Інгулець - 4000 глядачів, прокинься!
Вчора на шахтьор прийшло 20 т. А на УПЛ приходить не менше ніж на Динамо. Може не всім вболівальникам подобається Луческу? А? Може не всім Какая разніца? Якось ганебно, шахтьор тут вже як вдома, ганьба!
Показати
Pavlo, 20 тонн шоли? Так это всего около трёхсот голов. Негусто шото:)))
Pavlo, на еврокубки всегда приходит больше, и понятное дело что на Минай, да в будний день много народа не придет.
На Кротов в упл тоже ходят до 7 тысяч, не больше, хотя они могут нарисовать 12 тысяч)
Це було б справедливо, якщо тренер досягає успіху то його не гріх підвищити, а УАФ його прокинули на користь Ротаня. Інша справа стиль гри. Але цей тренер давав результат. Як ВО я не проти, якщо з Ребровим не вийде.
Показати
Pavlo, справедливість тут ні до чого. Збірна вперше за всю історію почала грати в футбол, як вже було сказано нижче такі тренери як Петраков, які дають результат сьогодні, насправді відкидають розвиток футболу на роки назад
Леханыч, питання до суркіса і його менеджерів які отак працюють з вболівальниками. Шахтьор поводить себе ніби він у себе вдома.
Показати
Pavlo, я знаю, що зараз мене замінусують, але хто у дк менеджери? люди яким по 70-80 років? всі колишні гравці? Ніякого толку не буде з того
А що ти взагалі "панімал" хоч колись...? З окупантами фото робив, нє панімал, зараз нєпанімаєт..
Показати
Pavlo, да уж, IQ не очень...
Bezbash, я би хотів вболівати за Українські команди і українських гравців. Ці рейтинги нічого не дають якщо в старті виходять два Українця, це розвиває бразильський футбол і вимиває гроші закордон, для нас яка користь? Робити вигляд що це Українська команда? Ну так Бєнфіка тоді теж Українська команда. І до чого тут Шахтар рейтинг і ДК в ЛЧ? якщо б Шахтаря не було, Динамо проходило б більше кваліфікації в ЛЧ..от і все.
Показати
Pavlo, ну так создай команду с украинских игроков и вперед! Топ команды собирают с сильнейших игроков а не по политическим мотивам!
2 Українця в складі, один з них воротар. І кому потрібна ця команда?
Показати
Pavlo, это еще Исмаили не в форме. Вопрос в том, кто бы играл в паре с Марлоном. Матвиенко или Витао?)
А ты хотел бы как Ворскла вылетали от любои говно команды ? Давай устроим что в евро кубках играют 5 Ворскл и что ты будешь смотреть? Мне лично насрать я хочу видеть наш ДК в Лиге Чемпионов ! Нам нужен рейтинг. Скажи спасибо что есть Кроты ещё, а то мы бы Лигу чемпионов видели бы раз в 10 лет. Сидели бы на уровне Казахстана !
No results found.