Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 58
Так с Олімпіком лівий пенальті теж поставили, але Балулі не забив. Тут на першій хвилині пенальті, можна було не ставити. І відвертої симуляції не було, щоб другу жовту давати. Арбітри прям дупою відчувають кого треба підтримувати. Металіст з таким складом повинен і без арбітрів вигравати всі команди в першій лізі.
Показати
Pavlo, Был на той игре, там и второй пенальти в ворота Олимпика в конце матча поставили, благодаря которому Металлист и выиграл. К тому же каждый стык трактовался в пользу харьковчан. Изначально было всё равно кто победит, шел посмотреть на Балули и других харьковских новичков, однако после такого судейства начал болеть против Металлиста. С таким подходом они харьковских болельщиков может и не потеряют, но вот всех нейтральных точно настроят против себя.
Приємно тобі в Україні?) А твої дії показують протилежне. Прийшов в збірну без пресконференції, і пішов так само, в інстаграмі написав) оце рівень, це повага до країни. За пять років так і не зміг жодної пресконференції дати рідною мовою. За результат дякую, але ніякої поваги..
Показати
Pavlo, вот если бы прессухи давал в вышиванке, да на государственном языке, то можно было бы и на евро не выходить, и игру не делать похожей на осмысленную. Зато уважение было бы от Вас и Ваших однодумцев.
Pavlo, мда....
Для об'єктивності можна почути думку колишнього воротаря збірної третього рейху ?
Показати
Pavlo, на додачу ще й думку експердів з лднр.
Gry, щоб грали кращі , це потрібно бути власником ПСЖ. А в Динамо будуть грати, ті кого зможуть підписати. Зазвичай це гравці не кращі за своїх виконавців. Ви там в пріоритетах нічого не на плутали? Футбол це поосто гра , розвага, це глобально абсолютне ніщо у всесвіті , і ви тут такий максимально раціональний, хочете найкращих іноземців...тобто коли ви обираєте президента, то вибираєте найпопулярнішого низькосортного актора , замість якогось професіонала, може військового або спецслужбиста, або філософа...і це на головну посаду в країні ...це нормально? Тут ви за популярністю вибір робите, а в футболі хочете за принципом найкращих? )) ви щось переплутали ) я пояснив свою позицію, я люблю цю країну і цих людей якими б вони не були, і я хочу щоб наші грали і були повсюду в країні на ключових ролях. А не якісь зіїзжі абізьянкі. Якщо керуватись принципом найкращих всюди , то знаєте ми не найкращі люди у світі , може замінимо себе китайцями, нехай вони будуть Українцями? Вони дуже ефективні, кращі за нас.
Показати
Pavlo, спочатку навчіться читати.
Henry, а мені пофіг на мансіті і всі інші заморські клуби. Я хочу щоб Українці грали. І досить маніпуляцій, 50 млн суркіс витрачав за одне трансферне вікно, допомогло ? А уявіть якщо ці гроші десять років тому вклали в академії по всій країні? З професійним менеджментом, може Ярмоленки Шевченки були б частіше? А ви хочете щоб сюди іноземці приїжали за легкими грошима і потрахатись можна, норм, потім через два роки поїхати нафіг. Вам так подобається? чомусь всі успіхи Динамо повязані з Українським гравцями, тому що за цей клуб тільки наші можуть грати. І взагалі, мені ці іноземці нафіг непотрібні, мене більше цікавлять наші люди. Я за барсу не вболіваю і мансіті і хто там ще...
Показати
Pavlo, скільки можна пережовувати одне й те саме ? Ви колись керували бізнесом ? Ви набирали людей за паспортом, чи профпригодністю ? Ви колись будували будинок ? Ви вибирали матеріали за паспортом, чи за якістю ? У нашому клубі повинні грати не "наші" і не "іноземці", а повинні грати кращі.
Оце новина. А я думав що вони щірі Українці. Я нафіг взагалі ці іноземці, свої повинні грати.
Показати
Pavlo, ну да - это обязательное условие. Тогда и Лигу Чемпионов будем брать! Ведь в ведущих клубах Европы ( Барселоне, ПСЖ, Ман. Сити и других) играют исключительно местные игроки!
Eugene, при Реброві навіть непогано ходили. Я розумію, пандемія, але на шахтьор ходить трохи більше, ну це що і як взагалі ? Як таке може бути? Ось це показник.
Показати
Pavlo, Не знаю,я по телевизору видел пустые трибуны,но в ложе почётных гостей,показывали губастых б...й.
Pavlo, я наприклад був на стадіоні, і це треш шо люди не ходять, певно їм пофіг на клуб, і тут ти хоть Гваріолу тренером постав, більше ходить не буде... на шахтар прийшло тіпа більше, по одні простий причині: їх звозять як стадо, всюди куча запрошень, безкоштовних білетів і тд тп, але як на мене краще 5 тисяч зацікавлених людй, ніж 10 гастрольорів які за шарові тікети.
TheDude, цесли вже схоже на психічні проблеми. Піду втоплюся всім на зло. Це видно по мінусах. Не хочуть люди реальність сприймати, на кротів вже більше людей ходить і це в Києві, це ж ганьба. Якийсь румунський дід став дорожчий ніж традиції клубу, честь. 6 тис на Динамо Минай пришло , оце показник.
Показати
Pavlo, ато як діда руминського не було, то всі прям бігли на стадік і не було місця?
Pavlo, я на всяк випадок нагадаю, Динамо з Минаєм грало посеред тижня.
debut, зате ультрас у всьому винні. Зараз в Києві на шахтьор навіть трохи більше людей ходить ніж на Динамо, це ж треба докотитись до такого. Якщо ультрас не будуть ходити і їздити ні виїзд, то на стадіоні буде тиша, або звуки дудєлок.
Показати
Pavlo, Тишина гораздо лучше, чем "Луческу гоу эвей"
Pavlo, Псевдофанатов на матче было около сотни, изредка они что-то из себя извергали, но 90% времени их было не видно и не слышно, они просто молчали. А вот обычные киевляне команду поддерживали весь матч, без всяких дудок и семечек, как любят трындеть упоротые фанаты. Раньше фанатов ходило 2-3 тысячи их было слышно и они помогали команде, сейчас, после того как они массово забили на Динамо, они никто, их попросту нет в жизни клуба, они никому не нужны и никого не интересуют. Фанат с командой всегда в горе и в радости, даже если с чем-то происходящим не согласен, а те кто называют себя фанатами Динамо не фанаты, а самовлюбленное быдло. Вам бы стоило послушать что о вас говорят болельщики на трибунах, но вы конечно же никого слушать не будете, ведь для вас важны только вы сами.
7 т прийшло на шахтьор. На Динамо прийшло 6 т . Знову скажете що всьо вранье? Це ганьба.
Показати
Pavlo, они только минусуют, а на матчи не ходят..
Pavlo, Эта мантра про популярность Шахтера в Киеве, сродни той, что Мариуполь самая посещаемая команда УПЛ. Только вот за пару лет растеряли странным образом всех болельщиков, если судить по последним матчам. Как только на Шахтер перестанут загонять всех подряд, мы увидим реальную картину, а пока пусть донецкие онанируют на кол-во болельщиков на матчах Шахтера, именно для этого они и нагоняют кол-во по принципу "наше зверху любой ценой".
No results found.