Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 58
З безпринципним Суркісом, скоро фаншоп шхтьора відкриють і на стадіоні ВВЛ
Показати
Pavlo, вот фото на котором он уже там
Artem, так в свій час грали Цитавішвілі, Лєднєв, Булеца і тд. Це нічого не означає. Циганков це один раз на 10 років .
Показати
Pavlo, Шапаренко, Миколенко, Попов, Забарний, Сирота - это тоже "один раз на 10 років"? Тогда это что-то, да означает)
Machetero, поясніть, чому ми на юнацькому рівні обігруємо топи, а в дорослому в нас немає топових гравців? Куди це все зникає? Може тому що в ю 19 ми граємо командно як дорослі чоловіки , а в тій же Бєнфіці дітям дають простір щоб обігрувати і творити на полі, потім в них зявляются гравці як Фелікс якого продають за 100 млн . Це для вас не гравець основи ? І наші з академії показують рівень максимум ЛЕ. Ми цю Бенфіку обігруємо третій чи четвертий раз за останні роки , а до цього Наполі 4-1 обігрували, а толку ? Русин Лєднєв тоді забивали, так ці люди зараз основу навіть не тягнуть. Ось я і кажу, щось не так з вихованням футболістів, вони реально топ як команда на ю 19 рівні, а на рівні ЛЧ І ЛЕ це посередні гравці і команда .
Показати
Pavlo, я відповім))) тому що на дорослому рівні багаті топ-клуби скупають класних готових гравців звідусюди - з різних Аяксів/Бордо/Ліллів/Зальцбургів ітд.
Machetero, тоді чому на юнацькому рівні ми кожен рік обігруємо Бєнфіку і інші хороші команди, а потім на Дорослому рівні максимум Циганков один раз на десять років? А в тій же Бєнфікі і Баварії регулярно гравці для основи які витримувати типовий рівень ? Поясніть ? Це вже системні проблеми. Я ж не сперечатись, ю 19 Динамо це команда яка робить результат , але нафіг цей результат , якщо вони потім губляться в дорослому футболі? Якісь системні проблеми, на мій погляд. А свої розумні слова не треба тут писати ))
Показати
Pavlo, а вы поднимите состав бенфики, которую например состав в виде Цыганкова, Михайличенко, Тымчика, Дубинчака и ко обыгрывал. И посмотрите кто из играет в бенфике.

Сильно удивитесь. Я просто не очень пойму откуда у вас эта заявление, что у них куча игроков из ю19 приходит в основную команду.
А потім через 3-4 роки, ці ю 19 Баварії і Бєнфікі будуть в фіналах ЛЧ грати, а наші які їх виграли 0-4, підуть по арендах і будуть показувати посередній рівень навіть в УПЛ. Може бути ще один буя або шапа. Я трохи перебільшив, але по суті так воно і буле, це . І тепер ви скажете що в академії немає проблем ? Тут системні проблеми у вихованні дітей. Бєй бєгі працює тільки на дитячому рівні.
Показати
Pavlo, ложь, здежь и провокация.
У них конверсия ещё меньше.
Что-то лучше чем в дк можно разве что про аякс сказать
Pavlo, все верно говоришь. Просто в нашей стране сильная нехватка людей способных это понять:(
Дід Панас, ну так це в школах так вчать, грати в бєй бєгі боротьба і виграють в команд які грають в дитячій футбол, а потім на Дорослому рівні всі команди грають у дорослий футбол, і все вони не можуть.
Показати
Pavlo, Павло не неси ***ню.
Ой млять... коменты прочитал, испанский стыд. Тайсон тоже гимн типа пел и что ? Он за свою страну играет, а руку тут прикладывает, это уважения не вызывает.
Показати
Pavlo, когда Тайсон Гимн пел? Может есть ссылочка на видео или хотя бы текст. Просто интересно.
Pavlo, ну держал руку, шо задело?
"Изюминкой матча, надеемся, она всем понравится, станет выступление звезды украинской эстрады" Зеля выступит что ли ?
Показати
Pavlo, главное, чтобы роялем газон не "поцарапали":)))
Знов цього довбодятла публикують. Зоря кожен рік починала погано сезони, кожен рік ! Кожен рік з новими гравцями, навіть зараз в них склад не гірше ніж був при Вернидубі. Звичайно це тренерські помилки, це не зараз почалося , а ще з попереднього сезону. Ну хіба адекватно програвати в 3 м'ячі команді яка на рівні зорі? Звичайно тренер винен. А менеджмент в Зорі завжди поганий був, як і у всіх клубах УПЛ.
Показати
Pavlo, он, конечно, поц, но защиты ж сейчас нет вообще. И опорника.
При нем такого ахтунга не было
Взагалі пофіг на кротів, але ви тут радієте з якої причини? Тільки мінусують. Не буде в нас ЛЧ в наступному сезоні, і ніяких грошей. І конкуренції в чемпіонаті не буде, не знаю що тут радісного. Кваліфікацію зараз пройти буде майже нереально, коли там такі клуби як Монако. Чуток раціональності увімкніть.
Показати
Pavlo, может быстрей начнут спрашивать с УАФ, что они делают для развития футбола?
Pavlo, ви хочете раціональності? Ось вам: МИ НЕ РІВНЯ КОМАНДАМ З ЛЧ. Яка вам радість з того, що команда вийшла в ЛЧ і пасе задніх?
No results found.