Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 97
Краще б вже в Динамо...
Показати
Megogo VS Olltv, дійсно, в Динамо опорник вкрай потрібен
dgonnny, Забарного навряд чи витіснить
Показати
Megogo VS Olltv, Никита может так же и слева играть, как и Попов играл. А для ротации, так вообще красота, у нас сейчас 3 профильных цз всего, главное чтоб здоровье позволяло.
Oldbobby, міняти Ференцварош на Легію - це як шило на мило. Ну хіба що зп більшу матиме. Чемпіонати практично рівноцінні...
Показати
Megogo VS Olltv, может ему там зарплату предложили в 2 раза больше , или Ференцварош захотел заработать на трансфере . Там же не только футболист решает
Кальярі - реальний варіант. Там нема такого перебору з нападниками, як в інших клубах. Плюс вони отримали 1,5 млн від оренди Сімеоне, які можна використати на оренду Супряги.
Показати
Megogo VS Olltv, Динамо не интересна аренда Сурпяги) Динамо хочет его пролдать: 1. дороже чем 6 лямов евро. 2. полчить часть денег от возможной перепродажи.
Владимир, підтримую. Зліва є Карлос і Антюх, а також буде Вітіньо правоногий вінгер. Так що Жерсона і Беню можна продавати. Його Луческу навіть як форварда не планує використовувати. Він Гармаша туди ставить. А ще 3 нападника є, не рахуючи Супрягу...
Показати
Megogo VS Olltv, у Карлоса контракт заканчивается в декабре и он не хочет его продлевать, если что.
Та бо чемп і кубок треба грати на Лобановського. А Єврокубки на НСК.
Показати
Megogo VS Olltv, Вот и мне кажется что чемпионат и кубок ржавая помойка должна играть в Мариуполе, а еврокубки в Харькове. А НСК Олимпийский должен оставаться стадионом сборной Украины и Динамо Киев, как это было всегда.
Якщо це правда, то треба ще цього літа продати Де Пену хоч за якісь гроші.
Ну і Жерсона кудись пристроїти...
Показати
І жаль, що Сіді відпустили. Допоміг би Віті адаптуватись швидше...
Чуваки сплутали Супрягу з Жерсоном. Чув дзвін - не знаю де він.
Показати
Megogo VS Olltv, Ну да, псиали ж, що за Супрягу дають 7 + за оренду, але це не влаштовує Суркіса
Основне питання, хто закриє ліву бровку, якщо продадуть Сідклея і Шабанова? Миколенко як і Сидорчук будуть взагалі без підміни грати?
Показати
Megogo VS Olltv, с Караваевым там особо не закроешь....Опять будем наблюдать его мучения ...
Ось дивишся на склад запасних і розумієш, що Шахта таки українська команда))
Показати
Megogo VS Olltv, бутафорія, не більше. А якщо і грають гравці з укр паспортом , то якось в них виходить, що кожен другий , рахід, тимощук, ордец , пятов , коваленко..і тд.
No results found.