Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 97
Нико, та зовсім нема, а Срна, а хто тренує молодіжки і працює в структурі дитячих команд?
Показати
Megogo VS Olltv, я маю на увазі управління клубом, селекцію, роботу з фанатами, сайт, рекламу... І я ж писав що в порівнянні з нами колишніх гравців мало. А в нас колишні гравці всюди.
Брати треба обох гравців. Але якщо є впевненість, що зможуть продати Шапаренка, Андрієвського, Шепелєва. На місце цих трьох, підписання двох зіграних між собою молодих бразильців - це мега угода! Легіонери Динамо потрібні лише на креативні позиції в центрі поля і на фланги + нападник (максимум 5 легіонерів). Решту можна закривати українськими гравцями.
Показати
Да нужно брать связку … это редкая будет удача … только не будет ничего
Залишити Ваната в команді! Він в Чорноморці за півсезону забив більше, ніж всі наявні в заявці ДК нападники разом взяті (3 проти 2 голів - Рамірес і Кулач)
Показати
Megogo VS Olltv, Ванат слабее Русина, сколько давали шансов Русину в Динамо?
Если сравнивать тройцу Русин ( каждые 2,75 матча результативные действия гол+пас в клубе), Ванат (4,75), Исаенко ( 5,42)., по манере игры они очень похожи. Да и в Черноморце остался Русин, а не Ванат, или Исаенко, тут как говориться Григорчуку виднее. Молодежная сборная Украины сравниваем и тут - Русин (10 матчей 6 голов), Ванат ( 4 матча 0 голов), Исаенко (5 матчей 1 гол).
Рамиреса уже нет в Динамо К, за ним может и Кулач после второго сбора пойти в аренду.
Нам нужен нападающий как у нас был Бангура, или как Браун Идейе, вот такого уровня. Нужно искать и покупать за хорошие деньги.
А с молодых у нас есть Кирилл Попов, лучше пусть ему дают шанс чем Ванату.
С помните каким талантливым был Олег Венглинський в Динамо К, но заиграть смог только в Днепре, а на его место Лобановский взял с 2 лиги России и клуба Балтика Максима Шацьких. Он за Динамо К забивать начал прямо с самалёта, без всяких там зборов.
Beliy, ще Ванат, Ісаєнко, Сухоручко і Шкурін (скоріш за все аж літом)
Показати
Шкурин не наш.За него денежки плочены за аренду
Megogo VS Olltv, Ванат пойдет в аренду в Зарю, если они его очень хотят взять, это для Динамо К лучший вариант при наличии Беседина (Еще немного и восстановиться), Кулача (очень неплохо играл на 1 сборе), Шкурина ( Отбудет аренду до конца, да и 5 голевых передач в 11 матчей), еще могут сыграть нападающего Гармаш, Вербич, Витиньё.
Если сравнивать тройцу Русин ( каждые 2,75 матча результативные действия гол+пас в клубе), Ванат (4,75), Исаенко ( 5,42)., по манере игры они очень похожи. Да и в Черноморце остался Русин, а не Ванат, или Исаенко, тут как говориться Григорчуку виднее. Молодежная сборная Украины сравниваем и тут - Русин (10 матчей 6 голов), Ванат ( 4 матча 0 голов), Исаенко (5 матчей 1 гол). По этому вывод таков Ваната и Исаенка отдавать в аренду вслед за Русиным, пока молоды пусть играют и набираются хотя бы опыта.
Дніпру терміново потрібен гравець в центр поля. Вангую оренду Андрієвського.
Показати
Megogo VS Olltv, В Динамо К, такого добра валом, ще на пару сезонів розгрібати Луческо, є Кадирі, Шепелев, Андрієвький, Надольський....
Може 0,8 млн євро?)) Дай бог, щоб за весь трансфер з викупом була така сума. От тоді правдоподібно буде
Показати
Адміни змінили новину в процесі (видалили і знову запостили зі змінами)
Ахах, замінусували мене, хоча спочатку в новині було написано, що Сампа орендує Супрягу за 8 млн. Потім новину видалили і запостили знову. На той час я вже першим залишив коментар...
Команда вяла, ніхто не хоче рвати дупу проти поки що самого серйозного суперника. А Бущана лишили проти двох в півметра від лінії воріт - жесть
Показати
Megogo VS Olltv, дійсно, чого це вони на першому зборі не форсували підготовку, щоб вийти на пік форми до гри з Боде-Глімт???
А якщо серйозно, то кожен раз дивуюсь таким горе-вболівальникам! Все не так і всі не ті!
Леханыч, так треба збирати найкращих українців. Я не мав на увазі лише молодь або вихованців.
Показати
Megogo VS Olltv, уілком погоджуюсь . Динамо повинно згадати часи коли збирали ( чи забирали ) зірок зі всієї Уккраїни …
І от питання: навіщо було купувати заокеанського "топаря" за 2 лями дол., коли підписали Кулача за 0? Ну ок, трабли з серцем були, так тепер у кожного десятого вони є. По Шкуріну все ясно, заміна по типажу Бєсєдіна і добре, що лише оренда... А от з Еріком лоханулись, як і з Франом. Треба все ж українську команду будувати. Іноземців тільки в зони креативу шукати.
Показати
Megogo VS Olltv, хоч я і згоден з приводу побудови української команди. Але не перебігають в ЛЧ наші хлопці, Реал, Баварію або ПСЖ.
Це поки що, нереально
Буковина, еге ж, Миколенка в Евертон за 20 не круто?) Круто , коли Бернард туди за 0 переходить, а його перед тим за 25 купували!)
Показати
Провали в усіх бували і є. Якщо вони в них одиночні, то у нас вони системні. Можна і Матузелема згадати і т.п. Ми Миколенка продали, Ярмолу, а кого ще можете згадати?
Якщо Евертон круто, то чи не крутіше Баварія, Челсі, Манчестер Сіті, МЮ? А якщо це зовсім інший рівень, тоді про що мова? Можемо лише про Шеву згадувати все життя і дивтись кротам в потилицю в плані менеджменту.
Якщо порахувати, скільки до нас прийшло в сумі за малі гроші, а пішли за 0, то витрат буде більше, ніж з Бернардом ((
No results found.