Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 33
В оренду,або обмін на умовного Раміреса чи Соля або Кулача. А по факту потрібно хоршого напа,наприклад -Пьонтека. Краще раз заплати дорого чим брати, що попало. А так, вже хай краще Кум грає ,чим набирати всякий зброд.
Показати
FaNaTeNkO, и чем нам поможет этот дико заурядный польский нападающий Герты с результативностью в 12 забитых голов за 3 последних сезона? Нам до уровня Дженоа ещё лет 50 деградировать.
"может заменить еще один игрок «Динамо», имя которого не сообщается."

Владислав -його ім*я,а по фамілії - Ванат.
Показати
FaNaTeNkO, Або інший Владислав, той що Супряга
FaNaTeNkO, нехай двох Владиславів забирають оптом. Збірна від цього виграє.
Практика в Ю-19 і практика в вищій лізі -це зовсім інші речі... Потрібно прогресувати ,а не допомагати Ю-19. Грати на дорослому рівні необхідно,навіть в першу лігу йти ,а не в Ю19.
Показати
FaNaTeNkO, думаю він розраховував ,що таки він буде підміною для Миколенко ,але Луческу навіть зараз при травмі останнього випускає на ліво Караваєва, що як на мене зря при здоровому то Вівчаренко.
Скажу Вам по секрету ,ми сьогодні 100% виграєм !! Друге місце наше !! Фіни ідуть в баню(сауну). А далі, там 3 путівки,дві віддамо,а третю заберемо . Все по чесному.
P.S Португалію і Шведів вже премагали. Настав час Італії віддати борги!! Ми не гірші ні за кого ,а взагалі й сильніші за багатьох! Разом до перемоги!!
Показати
FaNaTeNkO, Але не сильніші за казахів
Увы только лозунги. Хотя больше ничего у нас не осталось.
Звісно-це чудова новина,а взагалі це патова ситуація!!! Яка можлива тільки в нашій країні! Ми всі радіємо,що сайт нарешті перейшов з мови окупанта на рідну! Хоча ,це все має бути автоматично, або сайт має українську версію, або сайт в "БАН",принаймі це логічно. Бо вже" реально " набридло читати інтерв*ю,того самого Ігора Йовічивеча на "рашській" мові знаючи,що людини говорить на українській. Вдумайтесь :адміни, редактори іт.д. Хорват і говорить українською , а на сайті переводять на іншу. Карл?? Де логіка???
Показати
Звісно, Ви праві, але для змін часто потрібен час і таке інше. Важливо, що цей час прийшов для Динамоманії, і це єж чудово!
НЕдоклуб потрібно розгромити,та бистріше спихнути в аматори,там їм і місце....
Показати
FaNaTeNkO, були часи по 8:0 та 9:0. Ностальжи :)
FaNaTeNkO, зимою шахта віддасть декількох гравців типу Коноплі і Сікана + попрацюють судді і Будка залишиться в УПЛ, адже після вильоту в першу лігу зникне сенс їхнього існування - дарувати гарантовані +6 очок шахті і по можливості відбирати очки в Динамо!
SheriFF_2, і другої також 4-0
Показати
Ну, це навіть моя дружина вгадала б...
FaNaTeNkO, по ходу він таки , щось знає.....Верес-Маріуполь 2:0 ( на 87 хв)...:)))))
Дмитрий, Кривда!!! Шо ви ,як діти,а у Шерифа,а у Шерифа... Пощастило їм,така в них історія. На даний час Баварія "винесе" і ДК,і Шериф з Реалом разом взяті.Німці грають майже на підсвідомості,щоб щось їм протиставити потрібно ,щоб " удача так нехіло поцілувала в лоб" і діло навіть не в грошах,просто той рівень,який Баварія демонструє за гроші не купиш.
Показати
FaNaTeNkO, не имеет значения кто кого вынесет, не было желания бороться на поле, понимаете? не было ни прессинга, ни скорости, ни настроя на игру, про технику я вообще молчу. а Шерифу не пощастыло, у низ на поле была команда, они боролись, били по воротам. а наши отбывали номер, было избиение младенца. так играть нельзя. мы выходим в ЛЧ зачем, чтобы суркис положил в карман лишние 40 млн. евро? наверное только в этом цель
Ну таке ,аби щось "ляпнути"!! Новина від циганика, просто ТОП!
Показати
FaNaTeNkO, взагалі-то у Циганика більшість новин та "інсайдів" такі - говорить те що і так в основному зрозуміло або тупо висловлює свою думку,яка чсто не має нічого спільного з реальністю(
pashik,А вакцина і не захищає від зараження,лише полегшує симптоми...
Показати
FaNaTeNkO, Таки защищает,я уже укололся 3 раз.
No results found.