Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 14
Основний цз Динамо. Ось це вже не дуже добре. Добре що є Сирота і Шабанов. Новий сезон, кроти накупили мавпочок, сподіваюсь наші Ванат і Волошини заграють як Забарний.
Показати
DmytroT, колись на Манії забанили кєнта, який назвав, здається Косту, "абєзьяной"
Топ 6 ? З Колоса і Ворскли? Кого і замість кого? Можна і з другої ліги визивати, а результат який буде? Кулач зможе три матчи підряд відіграти на одному рівні? Чи втомиться після першого, же він грав інтенсивні матчі міжнародного рівня? Хороший футболіст, але треба ще доводити свій рівень.
Показати
DmytroT, ну дивіться. Якщо Антюх перейде в Динамо, то з імовірністю 90% його викликають до збірної. А що в Динамо він одразу стане краще ніж був в Колосі?
З тієї ж Ворскли Кулача (кращій бомбардир ЧУ, на збори в збірній мабуть не менеше Судакова заслужив). Чи того ж Пердуту (так, він травмований, але ї до травми його не разглядали, брали лавочників Сахтьора на цю позицію, нащо заморачуватись?)
Краще б академію побудували, щоб з Українців робити топ гравців, за іноземців вболівати не буду.
Показати
DmytroT, академія не дасть того результату який хоче керівництво Металіста, академія більше на перспективу! Подивіться на топ академії Рух, Металург Запоріжжя, Карпати, де вони всі?? топова академія Динамо за пів століття випустила 5-6 хороших гравців!
Як би це сказати...та пофіг що ви там думаєте, нащо взагалі такі новини?
Показати
DmytroT, в мишебратів ностальгія заграла в одно в місці.
Якщо не грати на рівних зі Шведами, то грати взагалі не треба. Це удача яку треба брати в руки і проходити Шведів!
Показати
DmytroT, опять шапкозакидательство. Пройти их, естественно, можно, но говорить, что мы их прям обязаны проходить — нет никаких оснований. Особенно после шоу с Австрией
А хто Шевченку жорстко скаже? За його роботу як головного тренер? Гравці бігали як собачки туди сюди , бажання було , а де тактика і розбір суперника ? Це вже не тільки граці винні, а і тренерський штаб! Як можна допустити щоб в першому таймі ми рвали суперника, а потім виходили і нас виносили як якусь дворову команду? Як це допустив тренерський штаб ? Беседін винен в обрізці, а чому не виникає питань до Шеви , чому нас навіть Македонія пресингом знищила? А Австрія взагалі непомітила!
Показати
DmytroT, потому что прессинг это не наше. Никогда мы не умели играть под прессингом
Який млять актив ? Жодного моменту, таке враження що нам забивати і не треба було, бездарний другий тайм, навіть нічию не змогли витягти, взяти і переломити гру. Австрійці вийшли грати на перемогу , а наші вирішили в пас зіграти , треба було рвати як з Іспанцями, а нас просто перекусили пресингом . Навіть Македонія коли захотіла забивати, вийшли і тупо нас перегризли у другому таймі. А ми як обісрані. Це звичайно емоції, але бляха, коли все в наших руках, взяти і просрати гру. Це не від сили суперника, це від шуточек і гри на нічию..Шева , це ти винен.
Показати
Просто наши думали, что австрийцы будут играть на ничью . А тут така халепа!
Shok, так само як Шахтар не розглядів Зінченко та Маліновського. Так буває.
Показати
DmytroT, а "МанЮ" - Погба
З якого ...він Український півзахисник ?
Показати
DmytroT, да, он же вроде собирался принять гражданство Беларуси.
Если принял, то он уже не наш.
Такі "конфлікти" в кожній команді після кожної програної гри.
Ми ніколи не зможемо обігравати топ команди без хороших гравців, тактика і самовіддача і фарт це добре, раз на рік когось і обігруємо. Павелко-чмо популіст, замість того щоб створити десятки футбольних шкіл створити нашу методику розвитку сучасних і майбутніх футболістів , де професіонали будуть вчити дітей, а не по знайомству. Сам не можешь, збери всіх тренерів і спеціалістів, хай вони створять...ні , краще ж взяти марлоса і мораеса. Конопа випав , і все, лівого флангу немає. Кажете Ярмола вже не той ? Він навіть в такому стані кращій за всіх, хто його замінить? Циганков кришталевий. Про це ніхто не думає. Павелко-чмо. В нас буквально пару гравців центра поля випаде , і збірної немає, є тільки боротьба і самовіддача як при Фоменко.
Показати
DmytroT,
Згоден, але проблема не тільки в Павелко. У нас вся система така і один Павелко, чи хтось інший (один) нічого не змінить. Не Павелко змушує студентів прогулювати пари , а потім за гроші здавати сесії, а викладачів брати ці гроші і ставити оцінки. Думаю, ні для кого не секрет, як у нас отримують тренерські ліцензії різного рівня. А потім ми дивуємося чому у нас такі результати, чи чому ми так живемо. Ми звикли так працювати. І не тільки в футболі
Від Павелка багато що залежить, але винен далеко не він один.
No results found.