Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 68
DVA, у Циганкова до 21,5 років вже було 115 матчів, 42 голи та 37 гольових передач. А що там у вашого Мудрика?
Показати
Cossack 1927, и кто покупает Циганкова такого всего из себя? Сколько денег за него дают?
Переспавши і відкинувши емоції, насправді, від такого початку чемпіонату може бути значна користь:
1. Майже всі журналісти/іксперди/вболівальникик вже майже привітали Динамо з легким чемпіонством. Це не могло не вплинути на моральну складову гравців. Тому вчасний "крижаний душ" повинен спустити на землю наших гравців і змусити переглянути своє відношення.
2. ІМС на свої очі побачив, що підсилення критично важливе. Навіть зібраний нашвидкоруч Дніпро переграє нас. Краще зараз вкласти 5-10млн і заробити 40млн від потрапляння в ЛЧ.

Такий ось оптимістичний погляд
Показати
Cossack 1927, погоджуюсь із ходом думок.
Є одне, "але". Хто порадить ІМС гравців за цю суму - "Динамівські" корифеї селекції??
навіть, несмішно((
Прийшла черга Шевченка?
Показати
скоріше Гусєв, або Вуко :D
Roman DK, А кого ставили зліва?
Показати
Cossack 1927, а чим Шепелєв запам'ятався на цій позиції, можна Ваната наприклад. Ну і взагалі як входити в сезон без крайків, де той Кабаєв. Це Динамо панове, поростикали по арендам молодих,а тепер хто? Дивно
misha, Діалло відмовився повертатися в команду через війну. Планує скористатися правилом ФІФА по призупиненню контракту. Наскільки розумію. зараз агенти шукають йому команду
Показати
Спасибо !Cossack 1927,
Чапич, А за що тоді Сетанта клубам гроші платить, якщо всі будуть дивитися безкоштовно на інших сервісах? в чому бізнес?
Показати
Cossack 1927, у тому і суть, що позиція клубів така, що під час війни бізнес повинен йти на зустріч і давати можливість дивитись футбол на загальних каналах, які є на Т2. Так, із затримкою. Чому? Бо це позиція клубів. Вони готові передати права на умовах, що сетанта піде на поступки. Хто хоче он-лайн - платить. А хто не може платити чи немає інтернету, дивтиься із затримкою 15 хвилин. Це людяність під час війни.
Cossack 1927, так там немає бізнесу насправді, від слова зовсім.

Сетанта дає 3,2 млн $ на сезон і ця сума ще включає продакшн матчів. Виробництво одного матчу коштує до 10 тисяч $. Всього матчів 240.
Але слід ще врахувати, що матч може переноситись на наступний день. І з точки зору виробництва, це новий матч.

У сухому залишку, клуби можуть не отримати нічого.
Але при цьому права на матчі в них забирають і транслюють на платній ОТТ плафтормі, у якої 85 тисяч підписників (якщо посилатись на цю статтю)

В чому тут бізнес?
Хтось знайшов дн дивитись трансляцію?
Показати
Cossack 1927, в Монако з телепнем Суркісом,який всих обіграв.
Cossack 1927, в Youtube трансляція йде
Cossack 1927, відкритий телеканал NTA
Повний Капець, схоже на те що все до цього йде
Показати
Cossack 1927, и я не удивлюсь, если принимать решение о количестве очков, которые "нужно" забрать у Динамо, будут после завершения сезона
Владислав, давайте не спішить закидувать шапками суперника. Якщо все таки продадуть Циганкова, нам з атакою Кабаєв-Бесєдін-Караваєв теж буде не просто.
Показати
Cossack 1927, а ще можуть зняти трохи очок за телепул, якщо крепко будуть вимахуватися.
KBAPTAJl, У нас з селекцією взагалі все дуже сумно. Вчора в Дніпрі Бланко дуже цікаво виглядава, значно краще ніж Кабаєв з румунами. Але ж чомусь всі можуть легіонерів запросити, а до нас не йдуть...
Показати
Cossack 1927, легіонери які дають згоду сюди приїхати це ті що відбраковані командами з Кіпру
Cossack 1927, Легіонери зараз - це як кіт у мішку, мінімальне погіршення ситуації і вони чухнуть з України по правилу ФІФА і нічого не зробиш. А бабки викладені. Скоріше за все, сюди зараз їдуть просто хто не може ніде влаштуватись на хоча б співставні гроші.
Але це не яким чином не виправдовує нашу селекцію. Вона і в кращі часи лажала дай Боже.
No results found.