Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 29
Мал, ото буде "сміху" якщо вийдем з групи і пройдем в 1/4))
Тепер надія на Данію,Бельгію,Іспанію,та Швецію.Ну і Французи теж можуть Португалію розгромити.Це футбол, тут все можливо.
Показати
Romario, Да уж, обхохочешься! (((((((
Оооо,це Шева втнув))Миколенка на Беса поміняв))Зрівняєм 100%
Показати
Romario, я ж кажу, геній тактики. Гвардіола нєрвно конспектує сидячи біля телевізора))
Ватель, Жора потащив все що летіло,але хіба його вина що наші захисники добивання проспали.Та й помилок у нього не було,тому я не бачу підстав ставити іншого голкіпера.
Показати
Romario, Після Франції та Фінляндії також підстав не було)
Та взяли б викупили за 3,5 ы перепродали в ДК за 4,5)))і всі були б довольні. Такий нап нам би пригодився.Луческу би його розкрив ще більше,от як Жерсон заграв,а іранцю лише 19 !!!!!! років.Рости і рости.Було б бажання,задатки є.
Показати
Romario, чтобы что то продать, надо это сначала купить.А за какие шиши его купить, если даже на продление контрактов своим игрокам денег нету.
Туркам деньги надо здесь и сейчас. А не потом, когда Динамо выкупит( если оно потом не передумает)
Цікаво,чи стане мужності в Русіка подати у відставку після поразки Туреччині,бо у перемогу щось не дуже віриться після гри , яку наша молодіжка показала з азіатами...
Показати
Romario, якщо й досі не подав у відставку, то й поготів не подасть. Бо честі і гідності у Русика немає, свою професійну нездарність визнавати не хоче. Завдяки кумівству він на 100% упевнений, що в УАФ його навіть не критикуватимуть, не те, що знімуть.
Ватель, цілком згідний,але він хотя б практику протягом сезону мав,це я на рахунок Луніна.
Показати
Romario, і пятова
Шахов правду писав,нікому не потрібен матч.Хіба що побачили справжній "рівень" Трубіна,Судакова,Зубкова та Макаренка...
Показати
Romario, гадаю, що буде справедливо, якщо саме Трубіна відчеплять від остаточної заявки на Евро.
Якщо він поїде на Евро, то всім буде зрозуміло, що Шахтар проплатив йому місце. Як проплатив виклик до збірної та вихід на поле...
Денис, був прецедент з Дішленковічем, коли той граючи вже за Металіст отримав укр. громадянство,про те вважався легіонером ,бо був заграний за сербів і не мав змоги виступати за ЗБУ.
Показати
Romario, ну вы и вспомнили, я и забыл об этом вообще) Начал гуглить, там Премьер Лига в тихую регламент изменило через 16 туров после начала чемпионата) Значит прецедент есть, по Килману должно быть то же самое. Опять таки, если УАФ не захочет ещё раз регламент изменить, чему я бы и не удивлялся)
На мою думку було б краще якби Ісаєнко мав практику в Ю-19 чи Ю-21,ніж просидіти за спиною в тунця та Лисенка.На майбутнє треба Динамо віддавати гравців з умовою зіграних певної кількості матчів,як Лунін в Леганесі.Інакше платіть і зарплату і компенсацію(оренду).Тоді такі клуби як Колос і їм подібні не будуть маринувати хороших гравців інших команд.
Показати
Он 2000-го года рождения, никакой ю 19?
Romario, Если бы Исаенко имел практику в Ю-21, то не имел бы Ванат, а так у него, не большой но уже опыт во взрослом футболе, и осенью за спиной тунця он сыграл больше раза в два, чем весной без него.
Пацанюра, можливо б в оренду молодь взяли,а дуболоми на мою думку прерогатива Шарана,це його футбол.Хоча Ковалець,Третьяков,Лучкевич не є вже й такими дуболомами.
Показати
Romario, та может и не будет отставки Шарана? Работает неплохо столько лет и с такой командой. Тут Калитвенцеву не мешало бы на стажировку к Шарану)
No results found.