Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 134
Потрібна зміна власника клубу на адекватну людину,яка знайде толкового менеджера ,який побудує вертикаль клубу,знайде головного тренера і т.д.Він буде підпорядковуватись лише власнику клубу і вирішувати всі питання.Резо і всі серця не підпускати і близько.Про який професіональний клуб ми говоримо,коли ще зовсім недавно на Нивках діток брали не за талант,а за гроші.Зараз не знаю.
Показати
Барабаш, все це мрії.
Так само можемо втратити клуб як фанати Карпат і т.д.
Та й то правда,мальчікі усталі,все таки 3 гри в чемпіонаті.Раз у команди ніякої цілі немає,то конєшно.
Показати
Барабаш, розумніше цей час витратити на теорію та на психологію, це дасть більш ніж спаринг с клубом упл
Барабаш, не набридло під кожною новиною негаивні коменти писать? звідки у вас стільки гнилі?
Згоден на всі 100% про дупу і гівно,але він сказав правду.
Показати
Барабаш, забили-не забили це аналіз гри? Так, я скажу правду, коли Динамо програє і так грає, це повний пиз..ць. Але коли теж гівно квакає з вигрібої ями, то я кажу: без гівна розберемося.
Динамiвець1979, добре,розкажіть тоді ви,в чому прогрес Динамо.В управлінні,менеджменту,службі слекції?Можливо я щось не розумію і не бачу,що їх фізично не вистачає на 2 тайми уже декілька років,що їхня тактика як у гравців регбі передачі поперек поля і назад,що вони ходять,а не бігають по полю.Може це така задумка тренера,грати взагалі без нападаючих?Так що якщо лаконічно і стисло то
SheriFF_2 сказав по ділу.
Показати
Slava, це ви мені???
Барабаш, а я хіба казав що мені подобається поточний стан команди? Мій коментар стосувався лише "конструктивної " критики пана " Sheriff_2" і вашого здивування що такий "дотепний і розлогий" коментар замінусували.
А що стосується сьогоднішньої гри, то можу сказати лише одне. За відсутності форварда, сьогодні дуже сильно була помітна відсутність Шапаренка. І нажаль до кінця року так і буде. Сидорчук сьогодні намагався виконувати роль Миколи, багато що вийшло, але...
SheriFF_2, вас замінусували,але аргументовано так ніхто і не заперечив.
Показати
Барабаш, а у нього просто таки найконструктивніша критика яку я тільки бачив. Таким нікчемам аргументовувати щось, лише час витрачати.
Владислав, що таке новий рівень,я не розумію?
Показати
Барабаш, те що було між Ребровим і Луческу, коли на Динамо не можливо було дивитись...зараз мені гра нагадує футбол Хацкевича. Коли команда виходить зі стандартним набором шаблонів розвитку атаки, виходу з оборони і нічого іншого не можуть придумати
dynamic1927, я на слова сопливого хлопчика не реагую,ти ще в житті своєму засраному багато не бачив,дай бог з роками,порозумнішаєш і не будеш незнайомим людям вказувати куди йти.
Показати
Барабаш, залогінься як "Юрій" і не сили, дитинко! Якби ти знав, що я в житті бачив і що пройшов, то рот би не відкривав!
Геть звідси! Завтра в школу!
dynamic1927, Юрій дав адекватний коментар,а що робиш тут ти?Аргументуй свої слова,а просто так вішати ярлики кожен може.Вони що святі і їх після таких ігор критикувати зась?
Показати
Барабаш, "Думаю, Луческу уйдет, подаст в отставку до завтрашнего утра. Наверное, сейчас придет очередной физрук. Надеюсь, в Премьер лиге удержимся. А Днепру-1 и Заре искренне желаю 1 и 2 места в этом чемпе" - Це по твоєму адекватний коментар вболівальника Динамо??? Схоже, ти такий самий троль! Пішов геть звідси!
Буковина, це не добре,це страшне.
Показати
Барабаш, давайте дивитись реально
Я навіть не кажу про порівняння з Хацкеквичем чи навіть Михайличенко.
Хто? Ребров? Навіть Шевченко не піде, бо їм потрібна команда однодумців, які роблять команду, мають системний підхід. І треба буде нормальні виконавці. Для цього всього потрібні гроші. Ви вірите, що Суркіс буде вкладати гроші в довгострокові проекти? Скільки часу ми граємо фактично без нападника? Що вже тоді говорите ща щось маштабніше.
Тому я не можу з Вами погодитись, Луческу хороший тренер, і я не хочу, щоб він йшов
Тарас, така ситуація,під час матчу лунає сигнал тривоги,і матч затримується,а допустимо 17.00. на Сетанті матч АПЛ ,що далі...?
Показати
Барабаш, Більш за все що Setanta буде продовжувати транслювати матч УПЛ на своїй платформі тільки для своїх підписників (типу як на megogo коли канали вмикаються під окремі матчі), а ТВ канал буде показувати АПЛ
No results found.