Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 134
Та да,одній селекції цікавий Ланза,іншій-Антюх з Кабаєвим.Надіявся хоч на якісь зміни,бачу дарма.
Показати
Андруш, вы же видите, как продает игроков Шахтер и как продает (дарит) своих Динамо! Соответственно и покупательные способности разные.
Міняти Лонвейка і Ваната,а також не випуск з перших хвилин Перріса,вважаю кретинизмом цигана,якщо не гірше-він засланий козачок рижого.Іншого пояснення я не бачу.
Показати
Андруш, ну якщо вірити словам Франкова (сам матч я не мав змоги дивитись, через йоб*ну русню), заміна Ваната вимушена. Але коли бачиш, що виходить Бєсєдін, то все стає зрозуміло...
Андруш, та він з кротами давно посварився. Просто це не тренер, а бездарний маразматик. Знову буде заливати яке поле не таке і як команда втомилась. На його фоні навіть Хацкевич з Михайличенко - це якісні тренери. Вся надія, що взимку його знімуть, і разом з ним в дубль поїдуть ці всі Андрієвські, Шепелєви і прочі Бєсєдіни. Інакше нічого не світить. Не вміє Суркеіс працювати з тренерами, це його головна проблема, до останнього жлобиться неустойку платити. І не перший раз вже. Ну а коли таки звільняє, то на його місце призначає такого фізрука ще гірше за попе5реднього.
Андруш, такі підозри у мене з"явились ще на самому початку його діяльності в клубі, коли він почав відраховувати перспективних і технічних гравців і робити основними відвертий шлак. Тихою сапою він викосив все динамівське і динамівський дух, перетворивши наше велике Динамо в дворову команду, що грає в дворовий хвутбол минулого століття.

От і зараз він свідомо маринує найтехнічнішого гравця - Парріса, випускаючи його на 5-10 хвилин, щоб не дай Боже він не "ввійшов" у гру і чого-небуть не натворив.
Сьогодні ще не бачив, подивлюсь пізніше, але в останньому матчі, попри все, Парріс за 10 хвилин приніс більше плюсів команді, аніж деякі за матч.
Major, виглядає саме так.
Показати
Андруш, а я не забув одну Деталь: перед тим як погодитись на запрошення суркісів, Лучік питався у рижого крота, чи він не проти!!!
Питання: а чому це він мав питатись?
І друге: про що вони там "общались" - ніхто не знає.
Трапилося те,чого я боявся.Рецедив.В нього дійсно проблеми з головою,якщо вони непогано виглядали у всіх іграх.
Показати
Андруш, Фенербахче у наступному матчі підведе риску під діагнозом. Хоча навряд, адже в попередніх матчах групи ЛЄ вони також непогано виглядали і навіть заслуговували на вихід із групи, якщо вірити Будулаю.
Навіщо перемога,щоб сказати,що у нас все добре?
Показати
Андруш, так в нас і після поразки скажуть що в нас все нормально(((
Андруш, Суркис сказал ,что Мирча "уйдет победителем " )))
Олександр, навіщо?
Показати
Андруш, перемоги хочеться!!!
Чому б не ризикнути і випустити Діалло,замість Кабаєва?Лігу Європи ми навряд виграємо,а на фоні єврокубків побачили б,як він себе поведе.
Показати
Андруш, 100% хоть бы на замену выпустить хуже он чем Кабаев не сыграет я в этом уверен.
Андруш, нехай ризикують ті кому нічого втрачати, полумав мурческу!
Як це,впевнені,що маємо?Переведіть.
Показати
Андруш, не издевайтесь, они даже мяч не могут нормально катать, а вы такое требуете...
dynamic1927, ти вже дістав всіх,самий вірний і справжній,іди молочка випий і перестань дядьків вчити.
Показати
Андруш, ахаха, правда очі коле? По суті відповісти не можеш?
Дитинко, не називай таких як ти дядьками, бо розуму у вас як у курки - навіть відповісти не можеш, лише кукурікати як півник!
Цікавить лише одне питання,чи лікується збочення у Суркіса?Якщо так,то як?Луческу вигнали з шахти,вигнали в кацапів і только наш благадєтєль пасматрєл в глаза і побачив,що цей чортяка научіт маладих рєбят.
Показати
Ви забули ще про збірну Туреччини, там теж його погнали.

А він таки навчив - пасувати назад від штрафної суперника. Що ще? Ніц.
Андруш, справедливості раді він навчив.І результат дав,минулі сезони в лч це доводять.
Криза яка прийшла не викликана роботою Луческу.Але він нічого вже не зробить і недасть команді.Клуб в кризі ,проблема першочергова не в ньому,але з пора з ним прощатись бо всі інші зміни скоро не настануть,а зміна гол.тренера це як мінімум нова надія .
No results found.