Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 191
Netflix, а по сути этот Бочкала ведь прав на сто процентов!
Показати
Henry, факт
Та не був він ніколи гравцем збірної України.Хіба може колись викликався на збори в розширеному списку
Показати
Henry, не только вызывался, но даже и играл. 2 матча, правда, еще в 2010 году.
Гарно влаштувався... Вісім з Арсеналу здер, ще стільки ж ,як не більше, з Барселони отримає ,як підйомні,Ще й зарплатня буде така, що ой-ой-ой!!!..Як би самому оце з шефом полаятися, може і в мене так вийде!))))
Показати
Henry, у Вас за контрактом теж прописано 30 млн? ))
Що ж ти , хороняка, в Динамо перестав такі голи забивати?!!!!!((((((
Показати
Henry, потому что он их Динамо забивал))
Henry, потому что от него ушла баба, и видимо, произошел психологический слом. А психологическую помощь ему настоятельно не порекомендовали.
Оце так гешефт!)))))) .По нашому!))))Який тоді сенс у цих оренд, якщо вони грають десь,а гроші отримують у Динамо.... Краще вже відпустити їх зовсім.
Зрозуміло, ігрова практика, але ж треба хоч навпіл домовлятися по зарплатні ,як це роблять поважаючи себе клуби!. 50%/50%
Показати
Henry, сенс у тому, що Сампдорія та Хіхон платять за оренду . У випадку з Супрягою мова про 0,5 за пів року. У випадку з Родрігешем 1 млн євро за річну оренду в Труа
iceman, в тебе якась особиста неприязнь до Шепелєва? Це дуже помітно
Показати
у мене неприязнь до того як він грає.. стабільно жахливо..
нічого особистого
Писали,що він у Зорю йде в оренду.Видно плани Динамо змінилися,відпустивши інших форвардів в оренду
Показати
Henry, Так после сборов могут и в Зарю отправить)
Иван, это почему же?
Показати
Henry, https://www.dynamomania.com/news/591983-oficialno-ilya-shkurin---igrok-dinamo, все уже наверное забыли, но он у нас в аренде на сезон с правом выкупа,)))
Artem, логічно.Но его сейчас нельзя отрывать от юношеской команды. Он там основной форвард в свете предстоящего матча с Депортиво
Показати
Henry, И че?) у нас молодежка для основы должна быть, а не для трофеев. Как у нас радовались, мол гляньте барсу обыграли. Только у барсы половина их молодежки бегала за основу, которая нас обыграла.
Дубко и Кадири слабы, как центральные защитники, поэтому неудивительно, что их не будет. Но Кучерук квалифицированный голкипер, это вот удивляет... Разве что его , как и Ваната отправят в клуб по-амбициознее, чем Черноморец.
Показати
Henry, напевно і Кучерука і Ваната в Зорю відправлять
No results found.