Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 73
Сподіваюсь, що Луческу в кінці сезону залишить Динамо, чекаю тренером Динамо - Шевченко.
Показати
FC Kyiv United, какой Шевченко? Он скорее в шахту пойдёт, если смотреть на то каким игрокам он отдаёт предпочтение в сборной, и около каких людей он "пытался" в политику. Да и сам Шевченко на данный момент играет не такую важную роль, как его штаб.
Ідіть ви вже лісом по Коньяспорам, Генчерберлігі, Анкарагоджю, це ваш рівень, а не Динамо, повна перезагрузка складу повинна бути.
Показати
FC Kyiv United, когда уже ты и тебе подобные болелы перезагузятся, и желательно с концами? Когда команда выигрывает, то ты рядом, когда команда проиграет "пошли вон". Всё что надо знать про некоторых болел.
garik, Барига не повернеться і не мрій.
Показати
FC Kyiv United, барига ніколи не повернеться. Не діли країну на дві частини. За клоуна 17 відсотків, за баригу 10 відсотків. Блювотний рефлекс, що від першого, що від другого.
Дивись масштабніше.
Кепа, Я твоєї псевдо авторитетної думки не запитував.
Показати
FC Kyiv United, з чим тебе і поздоровляю
Одне Динамо безвольно програло матч першого кола головному конкуренту.
Показати
FC Kyiv United, Ну почему же безвольно? Почти вся основа вылетела из за короны, ну смешно же так говорить
Не переживай, шахта заглотнёт во втором круге.)
Хто уважно дивиться матч? Ви бачили скільки раз Буяльський запоров передач на Супрягу? Пять передач запоров, і так в кожному матчі, і ви після цього запитуєте, чому не забиває Супряга? А як же він має забивати, коли за матч на нього йде одна-дві точні передачі за матч?
Показати
Буя лучший однозначно!!! Борется за каждый мяч!!!
FC Kyiv United, по статистике в среднем свои 20 передач он за игру получает. неплохо бы и самому что-то создавать, форварда для этого и держат в команде.
Де ця гра майбутнього була у матчі зі Швейцарією та в Києві? Німцям було плювати на цей матч, як і на цю Лігу Націй.
Показати
FC Kyiv United, можен им и плевать ЛН но не со счетом 6-0! Это с истории и статистики никак не выплюнешь.
Буковина, А Апоель виходив навіть у 1/4 ЛЧ.
Показати
FC Kyiv United, АПОЭЛ и Омония в нынешней ЛЕ играют. Но их проблема это засилие легионеров. В составах практически нету киприотов, что отражается на результатах сборной.
Буковина, Омонія, Аполлон, Апоель, Аноторсіс, Пафос. Аноторсіс і Апоель грали в ЛЧ між іншим.
Показати
FC Kyiv United, Анортосіс, взагалі то.
Александр, який Буяльський, ще цього партача в збірній не вистачало, я вже дні рахую, коли його збагрять разом з Сидорчуком в Туреччину.
Показати
FC Kyiv United, шкода, що соатнні
FC Kyiv United, я хотів сказати, що мені шкода, що останній рік Ви не дивились матчі Динамо :) Я сам не знаходив відповіді на запитання: "Що роблять в команді Буяльський та Андрієвський?" Але треба визнати - за останній час Буяльський дууууже додав, він виконує багато корисної роботи, і навіть забиває. То ж не погоджуюсь з Вами.
No results found.