Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 208
VoValdo, а ви впевнені, що три роки тому за нього давали 15-20 млн?
Показати
Я не працюю в менеджменті ДК, щоб знати напевне. Але виходячи з того в якій формі був Циганков і про які суми говорив тоді суркіс ( а це 50 і більше лямів) і тих слухів які ходили тоді гадаю 20 лямів була більш ніж реальна цифра на той час.
Kote, потрібно було його безкоштовно віддати чи, можливо, ви знаєте, що за нього давали більшу суму раніше?
Показати
dynamic1927, Його щк три роки тому потрібно було продавати і виручили б тоді 15-20 лямів. А продавати тільки тому,що Віктор не захотів продовжувати контракт то виглядає так аьи якісь бабки зрубати в останній момент.Попередній коментатор все вірно сказав, ІМС вкотре показав свою недолугість та недалекоглядність в трансферній політиці та управлінні командо вцілому!
Kilroy, очевидно що ти їх не дивився, бо ці матчі якраз не транслювали!
Показати
dynamic1927, для особливо обдарованих повторю, що я дивився і саме по сетанті на тв, інакще не писав би про це. а чому їх не дивився ти я не можу сказати. очевидно лише, що або ти протупив або в тебе немає якоїсь із сетант що є в моєму тв пакеті
Kilroy, по якому саме ТВ???
Показати
dynamic1927, по сетанті, у мене в пакеті два канали сетанти, якийсь з них показував. я ще на зорю перемикався періодично
особливо матч Верес - шахтар і шахтар - Зоря, так?
Показати
dynamic1927, так їх і показували по тв, 2 домашні матчі кротів (з вересом номінально). Сетанта не має конфлікту з кротам => кроти транслюються по тв
Kilroy, я чомусь впевнений, що ідея і полягала в тому, щоб саме вболівальники Динамо платили Сетанті. Для цього вони і заходили в пул!
І Суркіс це зрозумів (або знав) першим!
Показати
dynamic1927, ага, заговор масонів та рептилоїдів проти вболівальників ДК.
Ще раз. Є сплачені немалі гроші групою Сетанта. Є виграний тендер. Є контракт з УПЛ на ексклюзивну трансляцію усіх матчів.
І є суркісня яка лізе з групою Г+Г своїми рейдерськими методами. Навіть найчесніший печерський суд підключили. Адже закони для всіх рівні, але для когось рівніші.
Тому і маємо як відповідь трансляцію лише на онлайн платформі ігор де є саме ДК. І вболівальники тут ні до чого, лише конфлікт інтересів.
Чи згоден я з цим - аж ніяк, Сетанта мудаки. Але казати що Сурки тут не при чому аж ніяк не можна. Завжди можна було домовитися, але тут два барана на одному вузькому містку
dynamic1927, між іншим, трансляції на 2+2 теж не безкоштовні. За HD якість я сплачую "Волі" чималі гроші, які далі капають Сурку та Бені. Доречі, як і за дві Сетанти. Не можу зрозуміти, чому я повинен платити Сетанті ще раз що б нормально подивитися матч? Ці розбірки хлопці мають вирішувати в суді, а не відіграватися на вболівальниках.
Де всі ті, хто ще недавно кричав "Суркіс жлоб", "Пул Сетанті" і т.д.???
Задоволені?
Показати
dynamic1927, не виправдовую сетанту, але СУРКІС - ЖЛОБ і мудак не менше. якби сурок не залупився за трансляцію по своїх каналах, сетанта не ставала би в позу і нормалньо показувала по тв.
Навіть не знаю що краще - Катерина з ВАРом чи без???
Показати
Точніше, що гірше
Юрий, до чого тут Суркіс?
Показати
dynamic1927, Перед этим на сайте дали информацию, что идут переговоры МЕЖДУ Динамо и .Черноморцем. Если бы Суркис был категорически против, матч бы состоялся во Львове (несмотря на решение военной администрации Одессы).
"Лонвейк справді сподобався, так що ми напевно побачимо його і в грі на Кіпрі." - Франков не в курсі, що Лонвейк не заявлений на ЛЄ? Якось не професійно.
Показати
dynamic1927, не те, що непрофесійно, а й навіть ганебно. Франков деградує на очах. Це не перший його ляп в останній час.
No results found.