Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 208
serg_max, а чому ви думаєте, що наші погодились на перенос? Офіційно повідомили, що "делегат матчу прийняв рішення про перенесення гри" і
⚠️ "Остаточне рішення щодо подальшої долі поєдинку буде прийняте пізніше."
Показати
dynamic1927, На різних ресурсах пишуть різну інформацію. Я виходив, наприклад з такої "За годину з невеликим делегат УАФ провів оперативну нараду за участю головного арбітра матчу, а також представників «Минаю» і «Динамо» — Желько Любеновича та Олега Гусєва.

У результаті нетривалої дискусії, з урахуванням того, що на стадіоні «Минай» відсутнє штучне освітлення, сторони дійшли спільного рішення перенести проведення матчу на інший термін."

Як на мене, у Вашому повідомленні також згадється про перенесення. Але, делегат матчу ж явно не уповноважений приймати рішення про перенесення. Його компетенція - прийняти рішення про зупинку матчу через неможливість його продовження з певних причин. Рішення про перенос, або не перенос, а тех. поразку однієї з команд приймають інші органи. Напевно, що заслузовується позиція двох клубів, і якщо обидва клуби висловлять згоду грати матч в інший день, то скоріше за все матч будуть догравати, тобто він буде перенесений.
Для технічної поразки Минаю, напевне, представник ДК повинен був би настоювати на продовженні матчу (зафіксувати це в протоколі), але делегат повинен був би сказати/зафіксувати в протоколі, що продовження матчу неможливе.
Клуб-господар не забезпечив умов для проведення гри. Згідно регламенту це технічна поразка!
Показати
dynamic1927, Це в першу чергу питання до тих, хто атестував цей стадіон для проведення змагань і яким чином він був допущений.
На 100% упевнений, що кроти взяли би в подібній ситуації технічну поразку і на шару отримали би 3 очки. Памятаємо з типу замерзлими полями і так далі. А наші погодились на перенос, незрозуміло нахіба.
Цікаво, де діваються ті "вболівальники", які тут лише після невдалих матчів?
Показати
dynamic1927, а сегодняшняя победа Динамо что-то меняет в нынешнем состоянии команды? Любой трезвомыслящий болельщик понимает, что команды, по сути, нет, я не предвилится, пока рулит Суркис. Я тоже по инерции болею, но не нынешнее недоразумение, а за имя, с которым я вырос и гордился им.
А про незареєстрований чистий гол Руху чомусь промовчав
До речі, арбітр ВАР, який малював лінію буде відсторонений чи лохметівці його витягнуть? Це ж наскільки треба хотіти відмазати шахту, щоб таке зробити!
Показати
*незарахований
Terz, відповідь я так і не почую на своє питання?
Показати
dynamic1927, Ви мене про щось запитували? Динамо із нинішнім захистом та воротарем, після голу на перших хвилинах, могло б і не врятувати гру. А гол цей – скасували. Чистий гол. І це бридко.
Santos, а до чого тут вони? Так, вони зіграли дуже погано, захисники не рівня Динамо, але ж хіба вони давали смішні інтерв'ю з відмазками після гри?
Показати
dynamic1927, яки відмазки? Ви гру дивились? Якщо б не відмінили перший чистий гол, впевнені, що ми би виграли?
Клоун
Показати
dynamic1927, Більш схожі на клоунів були Бущан, Дячук і Сирота.
Цей "коментатор" - це кров з вух!
Показати
dynamic1927, Кріт звичайний. Нічого нового.
"Цілком можливо, що Буяльський продовжить кар'єру до "Динамо". Або його продадуть" - черговий суперінсайд від Циганика!
Показати
dynamic1927, для мене Циганик - це навколофутбольний Люся Арестович. Іншими словами - пустопорожній балабол. Інколи кумедно виглядає, як він пижиться виглядати суперінформованим інсайдером, а насправді - верзе очевидні, банальні речі, як і у випадку з Буяльським. Яка геніальна інформація: або гратиме в Динамо, або ні. Я так само можу сказати про Мессі, або він - гравець Динамо, або його ноги в Києві не буде.
"Сандвічевых" - це яка мова?
Показати
dynamic1927, "Південна Джорджія і Південні Сандвічеві Острови — британська заморська територія на півдні Атлантичного океану. Територія складається з острова Південна Джорджія, що є найбільшим, і групи менших островів, відомих як Південні Сандвічеві острови. Вікіпедія"
Тю, я не так зрозумів))
No results found.