Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 218
Та поміняється.Верховна рада збільшить акцизи на алкоголь,і в клубах бухати стане дорожче
Показати
смешно))
Чекати покращення гри при цьому тренері це всеодно,що чекати покращення життя від партії ригионів
Показати
Никого не защищая, хочу задать тебе вопрос на засыпку. А от КОГО ты думаешь ждать покращення життя? Ану-ка скажи, вместе поржем!)))
Пропаганда об"єднаного чемпіонату-от для чого цей турнір
Показати
Согласен. Все таки наши футбольные функционеры вместе с некоторыми президентами клубов - отъявленные лицемеры и мерзавцы. На публику говорят одно, а на деле подводят к совершенно иному.
Чорноротий харьовський служка Мирон захищає проститутку Девіча
Показати
Только не служака Мирон, а Мирон-сутенер, если следовать Вашей логике.
Почуття гумору є,просто в цьому випадку не пойняв:) А може якщо ниють всі,то є для цього привід?
Показати
та приводів багато, "слава Богу" останнім часом Динамо нас "радує". багато чого можна списати на емоції (коли пролетіли повз ЛЧ, коли програвали кому не лінь, коли футболісти грали аби як), та все з часом заспокоюється, потрібно виважено оцінювати ситуацію. приводів для радощів мало, але той грьобаний "цвяточаг" став аж занадто роздутою темою. Головне, що клуб має нвоого спонсора, що матимемо його гроші. проблеми нашого клубу - наші проблеми, без питань, кожен має право на критику і власну думку. але це вже манією попахує, коли будь-яка дія клубу чи навколо нього сприймається крайньо різко, негативно, з насмішками. нехай наші опоненти насміхаються, це їх уділ, ми ж в свою чергу маємо підтримувати, кожен має старатися чим може. хай не власним вливанням коштів в клуб, то хоча б зичним словом і моральною підтримкою. а так виходить, що вороги наші нагнітають купу лайна на Динамо, а власні горе-фани і раді старатися, продовжують роз*ятрювати рани клубу, кпинити всіх і вся. Не скажу, що клуб і керівництво без гріха (непоняток в управління клубом і в грі команди багато), але і негативний фон з боку власних фанів дуже багато в чому сприяє тому стану справ, який сьогодні є в Динамо. Леді і джентельмени, більше зичності і любові до клубу, аура переможців і величі клубу багато в чому формується завдяки зусиллям вболівальників. Всім добра :)
Намалюй собі геніталії
Показати
он воно що, нема почуття гумору у нас? :) просто бісить, що всі повально ниють і ниють, те не так, се не так, ніби не дорослі люди, а гімназистки ніжні...
Квіточка виглядає якось підарастично
Показати
+1
Може воно й на краще
Показати
Хз, может быть....
Дивно,як це Рахіцький не захворів перед товарняком
Показати
Сейчас в речке покупается и скажет: "ой, я заболел"
Коментарі по темі:
Ще один "успіх" нашої селекційної служби
Показати
да нормальный трансфер....дал бы Бог чтоб подписали.....
No results found.