Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 71
Я от думаю, кому ніого робити витрачати ще гроші, щоб дивитися на те ,як страждає ( а не грає) на полі Динамо? Цікаво скільки вболівальників буде на трибунах наших??
Показати
VoValdo, якби я мав змогу, то обов'язково би прийшов, адже я підтримую Динамо ЗАВЖДИ! І після перемог і після поразок! І найбільше у важкі часи! Бо це команда мого життя!
А те що Динамо на фарты фенер та Штурм пройшло нічого?
Шахта,як би там не було має малюнок гри , хоч якийсь і грає в ЛЧ. Динамо ж в кожній грі мучається,а не грає і сьогоднішній поєдинок вкотре це продемонструє(
Показати
VoValdo, якщо Шахта така класна, що Ви робите на динамівському сайті?
Три від Бенфіки, Дніпра тепер від Зорі!!? Чекаєио трьошку та чергову поразку від Фенера в четвер - цього разу точно не відскочимо з турками(
Показати
VoValdo, чого ж, сьогодні 3-2 а не в суху, зростаємо!=))
VoValdo, Стабільно пропускаємо три. Але тут вже два забили. Тому наступний матч повинен бути вже 4:3 на нашу користь :)
Karlos, обгрунтування?Джулай все по-факту: Циганков вже два а то й три роки на одному рівні топчеться бо ДК не дає шансу рости!
Показати
VoValdo,
Обгрунтування? А де вони в Джулая?
Динамо не дає шансів рости? Які такі шанси? Динамо народило та виховало його хлюпиком? Чи Динамо не дає йо у можливості в кожній грі з відверто слабкими командами УПЛ демонструвати високий рівень в кожній грі, а не тоді, коли Вітя ощасливить нас своїм настроєм на гру? Циганков не де онструє стабільної гри високого класу щоб продати його! Бо є така елементарна річ - щоб продати потрібно наявність відповідного покупця! При цьому у Віті ж і футбольні, в фінансові амбіції. А порівнювати Динамо з Бенфікою - це взагалі ідіотизм!
Перекладу слова Яковенка: жоден клуб не готовий був платити за Циганкова ті гроші ,які хотів Суркіс і тому дограє рік по контракту і потім шукатиме нову команду.
Показати
VoValdo, все, як Суркіс любить
Ширинкович, я гадав того Вовка вже давно в живих немає ,а воно досі там у суді( Жах! Нічого в цій кримінальній країні не змінється(
Показати
VoValdo, те, що Волкова і Вовк - різні люди, - не бачите?
Дивна історія. Якщо Супряга поки не готовий ( в т.ч. не знає мови) для чого випустили взагалі?А якщо вже випустили, рахунок 2:0 дай дограти матч , або треба було на 70 хвилині випустити і ати до кінця дограти...
Показати
VoValdo, странно, что его вообще подписали. Тренеру агенты расказали, какой это классный игрок, выпустил его при комфортном счете, посмотрел, офигел, убрал с поля.
Тарас,
59'
Рефері дає сигнал, дозволяючи провести заміну. На полі з'являється Андреа Конті (Сампдорія). Владислав Супряга не зможе продовжити гру через травму.
Показати
Это что за новость? Смотрю матч по Мегого. И близко такого не было.
VoValdo, да ну, какая травма, смотрел матч, запорол момент и сразу на лавку пошёл
Всі знають що до Ярмоли і в команді і серед вболівальників відношення не дуже гарне і головні фактори - це гроші які отримує АЯ і результативність Андрія. Впринципі Ярмола сам винен адже вибрав сидіти на лавці за великі гроші і не мати пітримки. Зокрема перед ЄВРО Ярмола давав вьюху Вацку де казав,що хоче грати і буде шукати нову команду але гроші зробили його вибір. В жодному разі не хочу рахувати його гроші або казати, що Ярмола невірно вчинив просто констатую факт - в ситуації якій він зараз опинився винен сам ...
Показати
Всё верно. Это не хорошо и не плохо, это так, а не иначе. Есть проблема и её можно попробовать решить, но если Андрей не хочет её решать из-за денег - это его выбор) и тогда, как написал ниже, нам нужно перестать следить за ним в Вест Хеме. Мы и так знаем, что у него там всё хорошо)))
100 %. Сподіваюся Ребруха змінить літом цигана!
Показати
VoValdo, для чого ось Сабо без роботи.
No results found.