Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 71
Лука, Тому що Динамо - це колгосп!
Показати
Прикро...сумно..
Невдахи!
Де там лучексоботи які стрибали коли призначали мурческу г.т.?
Показати
VoValdo, та не переживайте, скоро повилазять... Сьогодні відсидяться а завтра повилазять. А ні, он у Жмурика вже вилазять.
Major, а в чому гарна новина? В тому що замість того ,щоб когось придбати нормального повертають "форварда" ,який забиває раз на півроку?! Вчергове розумію наскільки убогою стала гра і результати команди,якщо хтось радіє поверненню Раміреса...
Показати
VoValdo, це у будулая форварди забивають раз на півроку. Як тільки людина переходить до адекватного тренера - чомусь починає забивати...
То з принципу не догравали б з тими йолопами матч, якщо вони неадекватні(
Динамо таке Динамо, навіть свої інтереси не може відстояти(
Показати
VoValdo, То знайди іншу команду і там дописуй своє ...мно!
STN, Так але трохи не так. 50% від майбутнього трансферу з Жирони в інший клуб. Тобто, якщо Циганкова Жирона продасть за 200 лямів то суркіс отримає 100 і тоді цей трансфер перевершить суму Челсі за Мудрика)
Показати
VoValdo, ну-ну
VoValdo, вы правы!)
dynamic1927, Його щк три роки тому потрібно було продавати і виручили б тоді 15-20 лямів. А продавати тільки тому,що Віктор не захотів продовжувати контракт то виглядає так аьи якісь бабки зрубати в останній момент.Попередній коментатор все вірно сказав, ІМС вкотре показав свою недолугість та недалекоглядність в трансферній політиці та управлінні командо вцілому!
Показати
а кто бы играл слева если бы его раньше продали а ? кто то был лучше на лавке? поэтому до конца и держали...не кем заменить его и теперь будет проблема слева..
VoValdo, а ви впевнені, що три роки тому за нього давали 15-20 млн?
А в нього прям "відчуття" є))) Гнати діда втришия разом з суркісом!
Показати
VoValdo, і кума, кума і кума :)))
вигризли нічию у Колоса - Красені!
Показати
VoValdo, випередили мене поділитись цією радістю
ЦІкаво , а як сетанта буде рахувати прибутки? В цій ситуації вони можуть бути в плюсі ,а скажуть що в мінусі і ніхто нічого не доведе!
Показати
VoValdo, Цей канал не з України, там бухгалтерія доволі прозора для податківців, тобто в розвиненій державі збрехати не вийде та і не прийнято там брехати за подадтки, бо дуже жорстко стежать та карають за порушення;) Тому сумніватися у прозорості прибутків саме сетанти неприходиться
Контраст: порожній стадіон на Динамо на відміну від матчу кротів з Реалом( і справа тут не тільки в турнірі та супернику - платити за цей ндофутбол у виконанні ДК небагато бажаючих!
Показати
VoValdo, тільки хотів додати такий коментар.
Але зараз прийдуть інші коментатори і скажуть, то не на кротів ходили дивитись, а на Реал.
Який футбол, стільки і вболівальників
No results found.